Capitolul 25-nu vrei sa arati la altar ca o balena naufragiata pe uscat,asa-i?

2.6K 187 36
                                    

Rebekah's pov.

-Sunt insarcinata! Zic eu mai hotarata ca niciodata, privindu-mi parintii, care pret de cateva secunde s-au uitat unul la celalalt ramanand blocati ,cel mai probabil procesand informatia.

Insa trei secunde mai tarziu tata a izbucnit intr-un ras isteric,socandu-ne pe toti chiar si pe mama cu reactia sa iesita din comun.

-Ce gluma buna. Pentru o secunda chiar credeam ca vorbesti serios, insa sa fim seriosi..Sunteti niste copii,nu puteti avea un copil. Zice el inca razand , in timp ce Josh m-a strans si mai tare de mana ,privindu-ma pret de cateva secunde la fel de socat ca si mine.

Asta ar fi fost sansa noastra sa scapam basma curata sa le zicem ca este doar o gluma proasta, ca mai apoi eu sa-l trag pe Josh dupa mine pe scari si sa lamurim niste lucruri legate de copilul asta care cu siguranta ne va schimba viata .

Insa dupa felul in care ma privea si siguranta pe care mi-o dadea atunci cand ma strangea de mana,ma facea sa simt ca deja ne-am zis tot . Ne intelesesem din priviri si parca prin faptul ca ne tineam de mana stand aproape lipiti unul de celalalt ,primisem siguranta aia de care aveam nevoie si care imi daduse brusc incredere in mine.

Daca Josh era pregatit pentru a fi tata si era alaturi de mine,atunci nu aveam de ce sa imi mai fie frica. Sunt matura si urmeaza sa am un copil cu persoana pe care o iubesc deci nu mai are de ce sa imi fie teama.

Ii puteam face fata tatei. Nu mai avea rost sa aman inevitabilul.

-Nu este o gluma tata,vorbesc cat se poate de serios. Zic eu privindu-l atenta, in timp ce tot zambetul de pe fata tatei disparuse in secunda doi,figura lui devenind una extrem de socata acum.

-Cum sa vorbesti serios?!? Sunteti doar niste copii! Nici nu v-ati casatorit, nu aveti casa voastra, tu inca nu esti angajata cu contract de munca, cum visati voi ca puteti intretine un copil? Voi stiti ce inseamna un copil? Nu aveti cum sa stiti fiindca voi sunteti inca mici. Dumnezeule Bonnie adu-mi urgent  un pahar cu apa si o aspirina fiindca o sa mor aici! Voi chiar vreti sa ma omorati ?? Zice tata dramatic,punandu-si mana pe inima,in timp ce mama i-a aruncat o privire urata nesichisandu-se sa se ridice de pe canapea. Bonnie nu ai auzit ce am zis?

-Nu Bill,nu am de gand sa iti aduc nici un pahar cu apa. Daca chiar ma duc in bucatarie o sa fie ca sa aduc o tigaie . Ii raspunde mana incrucisandu-si bratele la piept, in timp ce Harry si ceilalti se abtineau din rasputeri sa nu izbucneasca in ras.

-Ce vrei sa faci cu tigaia?

-Vreau sa iti dau cu ea in cap ca sa vezi si tu cat de penibil esti!

-Nu sunt penibil ,insa pentru numele lui Dumnezeu Bonnie! Cum poti fi atat de linistita cand copii astia scot asa ceva pe gura! Ei nu au inceput inca nici pregatirile pentru nunta si vin acum aici sa imi spuna ca o sa aiba un copil??? Scuza-ma daca incep sa o iau razna, insa cred ca am motive destul de intemeiate sa o fac atata timp cat fata asta care numa ce a iesit din bancile scolii imi da asemenea vesti!! Exclama tata fiind rosu la fata ca un rac.

De ce nu putea sa lesine ca de obicei,si dupa sa se trezeasca sa ia o aspirina si sa terminam cu balciul?

-Stai..Gata stiu. Intervine dintr-o data Harry batand cu palmele in genunchi ca un copil fericit.

O nu..Deci daca incepe asta cu comentariile cred ca o sa-l strang de gat si o sa-l jupoi de viu ca pe o gaina.

-Ce sti? Il intreb eu razand aruncandu-i o privire aroganta in timp ce acesta a inceput sa ranjeasca ca un idiot.

-Te rog..Stiu de ce a reactionat tata asa. Credea ca fetita lui tati este inca virgina . Zice el izbucnind in ras,facandu-ne si pe mine si pe Josh sa ne inrosim dintr-o data la fata. Il omor. Pe bune .

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now