Capitolul 10- La naiba cu problemele de Styles

2.9K 179 25
                                    

Harry's pov.

Cobor din masina oftand in momentul in care mi-am privit casa.

Chiar daca nu este prima oara cand s-a intamplat ceva ce nu trebuia sa se intample intre mine si Katherine,de data asta treaba e mai nasoala.

Adica m-a vazut Rebekah.

Si chiar daca mi-a promis ca nu ma va da de gol, tot simt acel nod in gat si acel fior care nu imi da pace.

Vad cum usa casei mele se deschide, iesind astfel in intampinarea mea Alison care o tine in brate pe Ella , si Marcus care a alergat pana la mine , sarindu-mi la propriu in brate.

-He,he. Ce face campionul meu? Imi intreb eu baiatul,in timp ce acesta si-a incolacit bratele in jurul gatului meu.

-Bine ,tati. Stai sa vezi..Am o veste incredibila! Imi zice el entuziasmat, cu ochii lucindu-i de bucurie.

-Si care e aceea?

-Ella a reusit sa faca singura primii pasi! Imi zice el zambitor in timp ce eu am simtit cum inima mi se opreste pur si simplu in loc.

Nu stiu sigur daca s-a intamplat din cauza emotiilor sau a vinei, insa m-a facut din nou sa simt acel vant rece, infiorator.

Apas pe butonul telecomenzii, incuindu-mi astfel masina, ca mai apoi sa merg impreuna cu fiul meu pana la intrarea in casa,unde Ali radia de fericire.

-Ti-a zis, asa-i? Ma intreaba ea chicotind, sarutandu-ma scurt, datorita lui Marcus care si-a astupat fata cu palmele.

-Mama,tata..Ce am vorbit noi despre acea camera pe care voi trebuie sa v-o cumparati? Ne intreaba el, facand-o pe Ali sa zambeasca scurt in timp ce l-a piscat de obraz.

-Ei bine fiule,nu fi si tu carcotas. Adica doar nu vrei ca tatal tau sa pupe alte fete ,nu? Intreaba Ali, in timp ce Marcus a dat din cap in semn de negatie, iar eu am incremenit pe loc. In cazul asta, fi fericit ca vezi ca mami si tati tin unul la celalalt . Nu ,iubire?

-Da..Da..Marcus, mama ta are dreptate. Spun eu aproape inecandu-ma cu propria saliva , in timp ce baiatul meu si-a dat ochii peste cap.

-Bine,bine..Dar totusi nu o mai faceti de fata cu mine. Adica iuu, e scarbos! Zice Marcus stramband din nas, in timp ce eu,Ali si chiar si micuta Ella am inceput sa radem.

-Promit ca o sa tin minte asta, si o sa ti-o readuc aminte atunci cand vei fi destul de mare ca sa ai o prietena. Spun eu prinzandu-l de nas,in timp ce Marcus s-a scuturat tot, facandu-ma sa il las jos din brate in timp ce el a luat-o la fuga prin casa.

-Si..Ce ai facut pe la ai tai? Ma intreaba Ali de indata ce am ramas singuri..Bine, mai era si Ella pe aici, dar nu e ca si cum ea ar intelege ceva din ce vorbim.

-Nimic interesant..Doar am povestit cu ei si cu baietii. Raspund eu de cum am intrat in casa, indreptandu-ma spre bucatarie.

-V-ati strans cu toti acolo?

-Da..Ne-a cam apucat melancolia si am zis sa depanam niste amintiri. Adaug eu luand o boaba de strugure din cosul cu fructe.

-Si Rebekah..Era pe acasa? Fiindca nu am apucat sa mai vorbesc cu ea de cateva zile.. Adauga sotia mea, lasand-o pe Ella jos din brate, in timp ce micuta a inceput sa se joace cu cateva jucarii ce se aflau pe jos.

-Da, venise si ea pana se plec. A fost extrem de simpatica si draguta draga de ea. Ziceai ca nici nu ii Rebekah. Mint eu zambind inocent, in timp ce Ali ma priveste cu o spranceana ridicata.

-Si tu zici ca nu esti Harry,iubitule. S-a intamplat ceva pe acolo ce nu trebuie sa stiu?

-Nuuu,bineinteles ca nu. Doar ca ma simt putin cam rau. Adica am mancat niste spachette la mama si mi-au cazut cam rau la stomac..Atata tot.. Cred ca ma duc sa ma intind putin..Poate imi mai revin. Spun eu gesticuland cu degetul spre sufragerie,facand cativa pasi in spate in timp ce Ali ma privea nedumerita. Te iubesc,draga! Adaug eu apropiindu-ma repede de ea pentru a o saruta, ca mai apoi sa ies rapid din bucatarie, lasand-o singura.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now