Capitolul 40-Adica si vacile sunt fericite si ajung hamburgeri..

4.3K 245 128
                                    

OMFG !! Doar eu sunt aia entuziasmata si emotionata de pe aici?
Deci doamne, de ce trebuie sa se ajunga mereu in punctul asta cand povestea ia sfarsit? :(((
Bine, de data asta povestea va lua sfarsit doar pentru cateva saptamani, fiindca curand o sa inceapa partea a II a a cartii TBS ^.^
Ohh da, si am si trailer-ul gata pentru partea a 2 a >.<

Deci nu-mi vine sa cred ca deja am ajuns la capitolul 40 din TBS, mai ales ca parca mai ieri m-am apucat de aceasta carte,nestiind daca va avea succes sau nu. Si acum iata..Are 10.500 de cititori ^.^

Ieeeeeii!! Va multumesc mult pentru asta, apropo.

Acum gata..Sa nu ma mai lungesc, sper sa va placa capitolul,si sper sa iasa la fel de magic precum mi-l imaginez eu, chiar daca sunt entuziasmata si emotionata de numa si mai mult ca sigur o s-o dau in bara .

In fine..Oricum,sper sa iasa ceva ok ^.^

Lectura placuta!!!


****

ZIUA CEA MARE - ZIUA NUNȚII

Rebekah's pov.

O urasc ! O urasc atat de tare ca pe nimeni altcineva!

Cum poate o persoana sa fie atat de norocoasa incat sa nu o prinda nimeni.
Adica pentru numele lui dumnezeu,aseara a marturisit TOTUL si din pacate nu a mai fost nimeni de fata sa o auda pe nenorocita.

Dupa atata timp,toate incercariile mele au fost in zadar..Tuți,capra mergatoare pe doua picioare, de azi o sa faca parte din familia noastra,iar eu nu mai pot spune nimic.

A castigat..

-Sunteti gata domnisoara Styles. Mi-a zis coafeza trezindu-ma la realitate din gandurile mele negre,in timp ce eu m-am ridicat de pe scaun privindu-ma in oglinda.

Aveam parul prins intr-o impletitura ciudata si totusi foarte draguta intr-o parte, la fel ca restul domnisoarelor de onoare.

-Va multumesc. Este perfecta. I-am raspuns eu fara gram de emotie in glas, aruncandu-mi privirea spre Alison si Claire, a caror coafura era si ea gata.

-Tot nu inteleg de ce Harry s-a decis in ultimul moment sa ne schimbe rochiile. A zis Claire facand referire la rochiile din dantela alba,mulate pe corp si lungi pana-n pamant pe care le purtam toate.

-Nu stiu..Insa decat rochiile alea roz..

-Mie-mi zici? Zici ca o vomitat un unicorn pe ele..Si chiar si asa, nu ar fi fost atat de roz. A adaugat Claire stramband din nas,in timp ce eu si Alison am zambit scurt.

-Eu zic ca pune Harry ceva la cale,si nu vrea ca noi sa aflam..A intervenit Louis imbratisand-o pe Claire,in timp ce Josh a facut acelasi lucru,prinzandu-ma pe la spate.

-Harry ,sa puna de unul singur ceva la cale?Te rog..Am zis eu stramband din nas,in timp ce Lou a pufait scurt.

-Tu inca esti suparata pe el? Hei, adica unde este Rebekah aceea fericita? M-a intrebat el zambindu-mi, in timp ce eu am ridicat din umeri.

-Ce este fericirea? Adica si vacile sunt fericite si chiar si asa ajung hamburgeri..I-am raspuns eu serioasa,facandu-i pe toti sa izbucneasca in ras.

-Bun..Replica asta a avut putin haz..Dar haide Bekah, zambeste si tu putin! A intervenit Claire,in timp ce eu am tras aer in piept, abtinandu-ma din rasputeri sa nu fac vreo scena pe aici.

Adica oricum..Rimelul e scump,nu?

-Azi e nunta fratelui meu cu taratura care a incercat in mai multe randuri sa ma omoare. Adica de azi PLASTIFIATA aia va intra in familia noastra si eu nu mai pot face nimic. Adica chiar aseara a venit la mine sa se dea mare cu victoria ei si alte cele..Am zis eu cu o voce joasa ghemuindu-ma in bratele lui Josh.

The Brothers Styles -Finalizat-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum