Capitolul 39-Pot sa o iau la bataie?

3.6K 225 21
                                    

Heii dragii mei !
Este vineri, si de data aceasta spre bucuria tuturor am intrat oficial in mult iubita vacanta de vara!
Asta inseamna ca o sa ne citim mai des cu noi capitole la fiecare din cartile scrise de mine, si nu o sa mai fiti nevoiti sa asteptati atata dupa next.
Dar revenind la problemele noastre..
Vreau sa va multumesc din suflet pentru cei 10.000 de cititori.
Deci da. Pot sa spun ca m-ati facut o persoana atat de fericita.
M-ati facut o persoana atat de fericita, incat din cauza zambetului tampit ce il aveam pe fata cand am observat acest lucru, mama m-a pus sa-i fac cont de wattpad. :)))
Dap. Mama are acum wattpad >.

Oricum,trecand peste toate astea, acesta este pen.ultimul capitol din prima parte a cartii TBS , care sper sa va placa.

Lectura placuta ! :*

O ZI INAINTEA NUNTII

Rebekah's pov.

Stateam pe micuta canapea din casa lui Josh,uitandu-ma impreuna cu el la partea a doua a filmului pe care l-am vazut prima data cand ne-am intalnit; si anume "Big Momma 2"

Nu ma interesa ca maine este marele eveniment, si in ciuda celor aflate ieri Harry avea de gand sa duca mai departe toata chestia cu nunta,ramanand sa se gandeasca mai tarziu la o solutie in ceea ce ii priveste pe Alison si pe copil. Ce pot sa zic..Este un mare dobitoc.

Si daca el are de gand sa se comporte asa cu prietena mea si sa ne calce pe toti in picioare datorita intentilor lui,foarte bine. Insa eu nu am de gand sa ii cant in struna.

Asa ca daca vrea nunta sa si-o organizeze si sa nu se mai bazeze pe mine.

-Mai vrei floricele? M-a intrebat Josh, in timp ce eu m-am ghemuit mai bine in bratele lui.

-Nu,este ok. I-am raspuns eu sprijinindu-mi capul de pieptul sau, privind atenta filmul.

-Sti..Nu ar trebuii sa te comporti ca si cand nimic nu s-ar intampla.. Stiu ca esti suparata pe Harry fiindca in ciuda celor aflate despre Alison si in ciuda cicalelilor tale in legatura cu Ariana,el tot are de gand sa se-nsoare cu ea; insa nu este nici acum prea tarziu sa incercam sa-l trezim la realitate. A afirmat Josh privindu-ma , in timp ce eu mi-am muscat obrazul doar datorita faptului ca i-a pomenit numele acelei..."Vedete" care-mi provoaca greata.

-Sunt suparata pe el ,chiar daca nu suport lucrul asta. Dar ce pot sa fac? Fiindca eu una m-am saturat sa ma zbat ca pestele pe uscat incercand sa-l trezesc la realitate.. Trebuie sa recunosc ca Ariana a castigat, iar eu mi-am pierdut acel frate pe care credeam ca il cunosteam atat de bine. Am zis eu privind in gol suparata, in timp ce Josh m-a tras intr-o imbratisare stransa,facandu-ma sa ma simt in siguranta.

-Daca are incredere in tine ,si te iubeste la fel de mult precum imi imaginez eu, atunci poate chiar si in ceasul al 13 lea se va trezii la realitate si isi va da seama ca ai dreptate..

-Sentimentele aste de care vorbesti tu acum cred ca le-a pierdut de mult..Sau poate pur si simplu au fost invaluite de o umbra, fiindca daca era sa aiba incredere in mine m-ar fi crezut de prima data cand i-am zis ca Ariana este singura vinovata in cazul cu accidentul din noaptea anului nou. Am adaugat eu cu o voce joasa, aruncand pierduta o privire spre filmul la care ne uitam.

-Stii..Eu zic ca Harry are incredere in tine, insa refuza sa creada ca persoana pe care crede el ca o iubeste ar fi in stare sa iti faca asa ceva..

-Este posibil sa ai dreptate...Insa chiar si asa tot nu ma ajuta asta cu nimic..Am zis eu sarutandu-l scurt pe Josh, ca mai apoi sa ma ridic de pe canapea vazand ca filmul s-a gatat.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now