Capitolul 14- Adica portocaliul nu te avantajeaza asa de tare

2.4K 156 5
                                    

Harry's pov.

Am intrat fara sa stau prea mult pe ganduri in camera unde Josh mi-a zis ca trebuia s se afle Marcus;fiind intampinat de o doamna politai de varsta a doua si fiul meu cate radea de mama focului de o gluma zisa de agenta.

-Marcus! Imi strig eu fiul ,facandu-l pe acesta sa sara ca si ars de pe scaun,sarindu-mi pur si simplu in brate;in timp ce femeie legii ma masura din priviri.

-El este fiul dumneavoastra,domnule? Ma intreaba ea, in timp ce eu imi tineam protector in brate fiul.

-Da doamna. Ii raspund eu sec.

-Sunteti vedeta aceia despre care se tot vorbeste in presa si face parte din formatia aia..Cun se va numi..nu?

-One Direction se numeste defapt.

-Neinteresant..Eu prefer inca formatiile la fel de batrane ca mine cum ar fi ABBA.Voi tineri din ziua de azi cu muzica voastra sunteti o generatie stranie. Adauga ea ridicandu-se de pe scaun, in timp ce pe usa a intrat un alt agent ,fiind cel mai probabil chemat de aceasta doamna .

-Domnule Styles..? Intreaba el inghitind in sec ,in timp ce eu priveam amuzat scena ce se petrecea in fata mea.

-In carne si oase.

-Dumnezeule ce cautati aici?? Ma intreaba el rapid , ca mai apoi sa faca o scurta pauza de indata ce a dat cu ochii de Marcus. Oh...Nu imi spuneti ca il cunoasteti pe baietel si pe blonda aceea crizata care s-a dat drept matusa lui si e in arest preventiv.

-Defapt..Baiatul acesta este fiul meu; iar blonda crizata este sora mea mai mica care cand se afla sub presiune..ei bine reactioneaza destul de urat..Asa ca eu ma aflu aici fiindca sunt extrem de curios in legatura cu ce s-a intamplat. Zic ,incercand sa imi pastrez calmul; lasandu-l pe Marcus jos din brate si luandu-l de mana.

-Ei bine a fost prinsa cand incerca sa iasa dintr-un magazin scump de jucarii, cu o figurina de cristal care costa cu mult peste 100.000 de dolari. Imatur si ciudat este faptul ca de cand a fost prinsa ea si-a negat fapta zicand ca respectiva figurina fost bagata in geanta ei intr-un moment de neatentie de catre fiul dumneavoastra de varsta prescolara. Imi spune el in deradere, in timp ce eu l-am privit cu subinteles pe Marcus.

De ce eram oare atat de sigur ca acesta era adevarul..?
Ei bine poate pentru ca saptamana trecuta Marcus mi-a facut un scandal imens in magazin fiindca nu am vrut sa-i cumpar atunci acea jucarie; si i-am promis ca data viitoare cand va intra acolo,indiferent de circumstate figurina va fi a lui; asa ca...e posibil sa fi facut si lucrul asta..Doar este un Styles.

Insa nu puteam zice asta..Asa ca am spus doar atat:

-Sunt sigur ca este o neintelegere,domnule. Imi cunosc sora de 24 de ani si credeti-ma ca nu ar fi in stare sa fure nici o frunza de pe jos fara sa o puna la loc. Asa ca lasati-ma sa o vad si sa clarificam situatia cat mai repede pana nu o sase complice lucrurile.

-Defapt lucrurile sunt destul de complicate deja..A fost condamnata la cel putin 3 ani de inchisoare,asa ca..

-Asa ca voi platii oricat este nevoie ca sa ii ridicati pedeapsa pe nedrept si sa o iau acasa pe cautiune. Fiindca daca nu ii dati drumul este foarte probabil sa ne intalnim cu totii la tribunal intr-un proces extrem de complex in care cu siguranta as castiga; asa ca mai bine ati alege calea mai usoara care e in favoarea tuturor . Ii spun eu ferm,privindu-l impunator in timp ce acesta a dat din cap in semn de aprob.

-O sa vorbesc cu seful meu domnule. Imi raspunde el putin panicat, ca mai apoi sa iesim cu totii pe coridorul principal de unde i-am putut auzii vocea Rebekai.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now