Capitolul 9-Styles...Esti un..afemeiat!

3.2K 190 24
                                    

Harry's pov.

-Este totul în regulă copii? O aud pe mama strigând din sufragerie, în timp ce Bekah ma deseca din priviri.

-Da mamă, totul este ok. Am vazut doar doi gantaci , atata tot ! Exclama ea calma, in timp ce eu mai aveam putin si o luam la fuga.

-Ce dracu ai facut iarasi Harry? Exclama Zayn in soapta, intrand cu totii in bucatarie , in timp ce eu am pufait scurt.

-Nu e ce a facut el..Si ce a facut ea. Imi ia Rebekah surprinzator partea, privind-o urat pe Kath.

Trebuia sa ma bucur ca "satana" e de partea mea si sa o las pe Katherine sa isi ia suturile eu scapand basma curata?
Neehh, nu pot fi asa un magar..Trebuie sa o ajut.

-Ea nu are nici o vina,Bekah. Eu am fost ala vinovat. Nu ea. Spun eu privind-o pret de cateva secunde pe Kath,in timp ce Bekah s-a indreptat de spate.

-Ma lasi..Si ea atunci de ce ti-a raspuns la sarut daca este asa de nevinovata? Intreaba sora mea in sila, dandu-si ochii peste cap.

-Poate pentru ca e Harry Styles,dăă. Intervine Katherine,facandu-ma sa chicotesc scurt, in timp ce soramea si-a ridicat o spranceana indignata.

-Da..Pai cam are logica ce zice. Adauga Louis,facandu-ma sa bat subtil palma cu el.

Deci din cate vad, se pare ca pe baieti ii am de partea mea..Deocamdata.

-Urghhh !! Sunteti toti niste afemeiati daca ii luati partea ! Voi nu va ganditi la Alison,si la noi femeile din viata voastra in general? Sau voi nu ganditi si nu actionati nici cu creierul,nici cu inima ci cu...

-Nu sunt afemeiat! Protestez eu intrerupandu-mi sora.

-Orice afemeiat ar spune asta. Imi da ea replica ,incrucisandu-si bratele la piept. Si tu ,ma gandeam eu ca numa probleme ne vei aduce. Spune Bekah, privind-o pe Katherine.

-Imi pare rau, insa daca nu ati observat deja,eu sunt victima in toata povestea asta, asa ca nu stiu de ce ma luati pe mine la rost. Zice Katherine cat se poate de calma , in timp ce toate privirile erau atintite asupra ei.

-Are dreptate. Nu va mai luati de ea fiindca a fost in totalitate vina mea..Insa chiar si asa, te rog nu-i spune lui Ali daca nu vrei ca sa raman un burlac care se va muta cu tine si cu Josh si va traii pe banii vostrii. Zic eu rapid, sperand ca asa sa mai induplec fiinta asta ciudata si paracioasa numita FEMEIE , care cum ai calcat putin stramb te taxeaza.

-Oh,nu zau..In cazul asta, tu si cu mine,Styles, o sa facem o plimbare pana afara ca sa lamurim anumite chestii fratioare. Iar tu Kath, daca chiar este adevarat ce a zis Harry atunci intoarcete in camera pana nu o sa devii din victima ,acuzata. Spune Rebekah raspicat, in timp ce Katherine a parasit rapid camera, iar Niall m-a batut usor pe umar urandu-mi noroc.

Dumnezeule, chiar o sa am nevoie.

Imi fac cruce de cateva ori , spunand in gand o rugaciune, parasind in tacere camera imediat dupa soramea

Rebekah's pov.

Ies nervoasa din casa,abtinandu-ma din rasputeri sa nu-i dau vreo doua , in timp ce Harry a inceput sa ma priveasca cu o fetisoara de copil inocent, de indata ce am ramas singuri.

-Nici nu stiu de unde sa incep,Styles...Esti un..Bou si magar si idiot si mai presus de toate esti o persoana atat de imatura si inconstienta incat nici nu stiu cum mai poti dormii noapte. Zic eu gesticuland cu mainile prin aer, mergand dintr-un capat pana in celalalt al scariilor.

-Pe spate dorm in general, insa se mai intampla mai rar sa dorm si pe burta..Imi raspunde el cu lejeritate, facandu-ma sa ii dau un pumn serios in umar.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now