Capitolul 4- "Se vede fatuca asta casatorita cu Harry?! "

6K 299 125
                                    

Helau pufoseniile mele ! Ce faceti?

Ei bine in seara asta v-am pregatit un capitol luung,care sper sa va placa :*

Este weekend,mai avem o saptamana de scoala (probabil ca unii ati terminat si cu tezele,eu mai am luni la romana :/ ) si apoi vacantaaa !!!!

Sunt extra super mega fericita fiindca am luat 10 curat la teza de la matematica (eu si doua dintre cele mai bune prietene :* ), am aproape 80 de like's la fan page-ul meu de pe facebook(inn813) in mai putin de o saptamana,si va multu,multumesc :** !! asa ca mai am o surpriza pentru voi,maine voi posta urmatorul capitol la THE TIME MACHINE !

Asa ca acum sa nu va mai tin si sa inceapa magia ! Bye,bye dragilor :**

**

Ariana Grande?!? Serios?!?! Din toate femeile din lume cu creier sau cu tarana a putut sa o aleaga tocmai pe aceasta aratura ?!?!

Nu ma judecati,adica este frumoasa,canta bine, dar pe de alta parte eu o consider o centurista de mana a doua... Adica si Taylor Swift este cantareata dar eu nu am vazut-o imbracata atat de sumar la concerte... Sa imi fie cu pardon,dar ea ca si Miley Cyrus tot ce isi arata pe sticla televizorului sunt formele lor probabil intervenite chirurgical...

Nu am nimic personal cu fata-fata asta,dar am mai vazut eu fete de genul ei... Are chip de inger,dar pe dinauntru fac pariu pe ce vreti voi ca este demonica...

-Serios.... Am zis eu cu o voce iritata rupand tacerea ce se napustise peste noua casa de cateva minute.. Toti cei prezenti aveau o fata uimita: Mama si tata o studiau din cap pana in picioare pe AriBanana (ce porecla buna) , Alison mai avea putin si incepea sa planga,ochii mei cred ca mai aveau putin si ieseau din orbite in momentul in care am vazut-o pe aceasta "perfectiune" ,iar baietii se uitau ca si cand ar fi ceva normal si natural in momentul in care Harry si-a impletit degetele cu ale ei,si a sarutat-o scurt pe buze....

De ce nu a ajuns odata salvarea?!? Daca nu vine rapid o sa mor aici !

-Da scumpi,serios ! A zis domnisoara pasind pana in sufragerie cu tocurile ei de 12 centimetri ca pe podium,pana intr-un final  cand s-a facut comoda pe canapeaua cea alba din piele asezandu-se picior peste picior.

Am impresia ca nu m-am inselat cand am caracterizat-o...

Am urmat-o si noi ceilalti,mai putin Alison care a fugit in graba pe scari plangand,avand grija sa nu o observe nimeni..

-Harry scumpule,nu ne-ai zis ca ai o iubita... A zis mama cu un ton iritat..

-Si cu atat mai putin nu ne-ai zis ca te-ai logodit! A adaugat tata asezandu-se amanodoi pe fotoliile din acelasi material de langa canapea.

-Doar persoanele importante au stiut de relatia noastra,nu am putut spune oricarui muribund... A intervenit domnisoara bagareata zambind larg,in timp ce i-a prins din nou mana lui Harry in a ei..

Ce a scos fatuca asta pe gura?!?!

Regula mea de aur.. Poti sa imi zici orice,fiindca o sa incerc sa imi pastrez cat pot de mult calmul,dar daca vine vorba de parintii mei... Ai incurcat-o ! 

-Poftim?!?! Am zis eu simtind deja de la nici 5 minute de cand si-a facut AriBanana aparitia cum sangele mi se incinge in vene.

-Oh... Si tu esti?.. A zis ea zambind in continuare...

Vrea sa se joace cu nervii mei sau ce naiba?!

-Domnisoara...Ar trebuii sa iti masori cuvintele,nu de alta insa in fata ta stau parintii mei si ai iubitului tau care ar fi putut fi de asemenea si parintii tai asa ca sa nu mai aud astfel de vorbe daca vrei sa mai ai dintii in gura.. Am zis eu cat pot de calma zambindu-i dulce in timp ce toti ceilalti din incapere se abtineau sa nu rada..

The Brothers Styles -Finalizat-Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz