Capitolul 4- Tu,din nou?!?!

3.5K 192 16
                                    

Harry's pov.

-De ce nu ne-ai zis si noua ca Zayn va fi inlocuit cu o fata? Ma intreaba pentru a nu stiu cata oara Ali, de indata ce gasca a plecat fiecare la casa lui, ramanand de altfel aici doar marea familie Styles.

-Pot sa raspund eu la intrebarea asta? Zice Rebekah lipindu-se de tocul usii de la sufragerie chicotind, facandu-ma sa ii arunc o privire ucigatoare.

-Ai putea sa taci pentru cateva momente si sa nu te bagi unde nu iti fierbe oala? O intreb eu printre dinti, in timp ce aceasta mi-a zambit inocenta.

-Nup. Si stii de ce? Fiindca mai devreme, tu Mister Pudel te-ai bagat in viata mea si ai incercat sa-mi pui bete-n roate, asa ca nu.

-Ce a mai facut si de data asta? O intreaba Ali cu o voce joasa,aruncandu-mi acea privire plina de repros.

-A incercat sa-mi bage bete-n roate cand le-am zis la ai mei ca eu si Josh ne casatorim..Dobitocul. Spune soramea privindu-ma urat.

-Ah,da..Am si uitat. Si ce au zis?

-Pai cred ca pana la urma s-au obisnuit cu ideea. Zice Bekah zambind larg, in timp ce Ali a imbratisat-o strans .

-Felicitari draga mea!

-Helăău! Si eu sunt pe aici prin zona. Zic eu gesticuland cu mainile prin aer, facandu-le pe cele doua doamne sa ma atinteasca cu privirea.

-Mersi ca mi-ai atras atentia iubire..Fiindca daca nu o faceai poate uitam de domnisoara din formatie..Deci cum e..? Ti s-au aprins deja calcaiele dupa ea, sau ce insinuau mai devreme baietii?!

-Nu, bineinteles ca nu. Adica eu sunt barbat casatorit. Zic eu ridicand in aer mana pe care am verigheta, in timp ce Ali a dat din cap aprobandu-ma.

-Si atunci..Care este toata chestia cu tipa noua? Intreaba ea, in timp ce eu am ridicat usor din umeri.

Nu o sa-i spun ca s-a dat la mine cand aveam putin mai mult alcool la bord iar eu nu am respins-o.
Doar nu sunt prost sa il bag de pe acum pe domnu' cu codita in casa.

-Ei bine,Rebekah sigur ca o cunoaste. Adica ati fost in aceasi clasa in generala si din cate am inteles , ati fost si bune prietene. Ii zic eu zambind stramb, in timp ce Bekah si-a ridicat o spranceana ganditoare.

-Pai atunci , cred ca noi o sa continuam discutia asta acasa..Adica Ella este obosita si trebuie sa se odihneasca. La fel si Marcus. Imi zice iubita mea ,luandu-si poseta de pe canapea, ca mai apoi sa o ia pe Ella in brate.

-Okay..Zic eu indreptandu-ma spre usa de la iesire din sufragerie,in timp ce Ali a imbratisat-o strans pe Bekah.

-Harry,stai putin..Cum o cheama pe tipa? Ma intreaba Rebekah,opriindu-ma din drum, facandu-ma pret de cateva secunde sa ma intorc pe varfuri.

-Katherine..Katherine Mason. Zic eu simplu,lasand-o pe Rebekah fara cuvinte, ca mai apoi sa ii salut pe ai mei si sa plec alaturi de Ali si copii mei acasa.

Rebekah's pov.

-Katherine...Katherine Mason. Zice Harry chiar inainte sa iasa pe usa afara,lasandu-ma masca.

Katherine Mason?
Cred ca iti bati joc de mine..Adica nu se poate ca lumea fie atat de mica incat Katherine Mason sa fi ajuns sa intre in aceasi trupa cu Harry.

Adica e absurd si aproape imposibil.

Si pe langa asta, eu si Katherine nu am fost niciodata amice, deci nici de cum sa fim cele mai bune prietene.
Intotdeauna ne-am dispretuit,si am concurat una cu cealalta pentru faima printre colegi, insa adevaratul razboi intre noi doua a inceput in momentul in care amandoua ne-am indragostit de Nick. Insa..Se pare ca dupa ceva timp, tot eu am ajuns sa fiu impreuna cu el,in timp ce Katherine devenise un mare FAIL.

The Brothers Styles -Finalizat-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum