Capitolul 33-"nu esti Cenusareasa sa iti vina printul cu pantoful de sticla"

3.7K 208 41
                                    

Hei dragilor! Ce faceti?

Este vineri,deci asta inseamna ca este next la TBS ^_^

Mai sunt inca 7 capitole,pana la marea finala a primei partii a cartii; deci mai avem 7 saptamani in care sa fim una cu fratii Styles,si sa fim alaturi de ei la deciziile pe care ambii urmeaza sa le ea. Decizii care vor schimba multe. ;)

Asa ca haideti sa profitam de weekend-ul acesta minunat, si sa ne relaxam putin .

Fara mai multe cuvinte, lectura placuta :****


Rebekah's pov.


-Rebekah!! Nu fugii si zi naibii de ce l-ai ales pe el?! Ce are el si eu nu am?!A exclamat el prinzandu-ma cu putere de mana.

-Eu...

-Stii...Te-am iubit, dar m-ai distrus Rebekah, m-ai distrus! Nu vreau sa te mai vad in viata vietiilor mele fiindca nu esti altceva decat o "catea" . Nu meriti sa fi iubita,Rebekah . Nu meriti nimic!! A adaugat el vizibil nervos,ca mai apoi sa imi de-a drumul la mana.


Imi era frica de el..Nu stiu din ce motiv,dar acum pur si simplu imi provoca un sentiment de frica.

Cu pumnii inclestati,si cu ochii negri de furie, ma simteam ca si cand in clipa asta m-ar putea omori pe loc.


Cum se putea ca baiatul de care am fost indragostita sa se transforme astfel. El nu era cel de care m-am indragostit. Era un monstru. Un monstru creeat de mine.


-Imi pare rau...Nu am vrut sa te ranesc, tin la tine..insa..

-Pe el il iubesti,nu?..A completat el cu o fetisoara trista,ca mai apoi acea flacara din ochi sa i se aprinda din nou,si sa ma prinda cu mana stanga de gat. Asta iti este sfarsitul iubito,daca nu sunt eu atunci nu va fi nimeni.A adaugat el cu o voce joasa, strangandu-ma cu putere de gat,luandu-mi la propriu respiratia.


Se transformase intr-un Demon...fiindca m-a iubit pe mine,iar eu l-am elibarat.


-REBEKAH !!! Am auzit o voce ca prin vis, ca mai apoi sa simt doua maini reci zmucindu-ma,in timp ce eu am deschis ochii care imi erau deja plini de lacrimi.

-H..ha..harry? Am zis eu cu o voce tremuranda,stergandu-mi cu podul palmei lacrimile ce imi invadase ochii ; in timp ce Harry m-a tras intr-o imbratisare stransa.

-A fost doar un cosmar..Linisteste-te. Mi-a soptit fratele meu la ureche,in timp ce eu inca mai suspinam.


Oare chiar asa se va intampla cand voi ajunge sa aleg pe unul dintre ei?

-Nu vreau sa-i ranesc,Harry..Nu vreau sa devina niste "monstrii" din cauza mea...

-Cina sa devina "monstrii"? Despre cine vorbesti,Rebekah? M-a intrebat fratele meu prinzandu-ma cu ambele maini de umeri,privindu-ma in ochii; parca incercand sa imi citeasca ganduriile doar privindu-ma.

-Ei..Despre ei vorbesc..Si despre momentul cand va trebuii sa aleg pe unul dintre ei..Am afirmat eu balbaindu-ma, in timp ce fratele meu mi-a dat un mic pupic pe frunte.

-O sa fie totul ok..Nu te ingrijora..Adica si eu trec prin asta,intr-un fel sau altul. O sa reusim noi cumva..A zis el zambindu-mi,in timp ce eu am dat incet din cap incercat sa imi inlatur imaginea lui din vis.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now