TUFAN KARAER

18.6K 371 40
                                    

Şimdiden söylüyorum çenem düşüktür. Bu kitaba başlarken arada böyle kısım kısım sohbet ederim. E hep kitap yazacak değilim birazda beni dinleyin ne olacak yaniii:)))) ay seviyorum hepiniziiiiii!!!

Chopin - Spring Waltz

Zamanların en iyisiydi ve aynı Zaman da en kötüsüydü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zamanların en iyisiydi ve aynı Zaman da en kötüsüydü. Hem akıl çağıydı , hem aptallık, hem inanç devriydi. Hemde kuşku. Aydınlık mevsimiydi, karanlık mevsimiydi. Hem umut Baharı, hem umutsuzluk kışıydı.
"İki şehrin hikayesi" ALINTI...

Tufandı ismi! Bir gece yarısında , yağmurlar damlalarını kaldırım taşlarının üzerinde içini dökerken o, ıslanmış sigarasını etli dudaklarının arasına yerleştirdi. Yaktığı sigarasından derin bir nefes çekerken, dumanın akciğerlerinde gezmesi hoşuna gitmişti.

Keskin bir rüzgarın ve şiddetli yağmurun altında dondurucu soğuktan korunmak ister gibi çenesini göğsüne gömdü. Tek seferde çektiği sigarasını dudaklarının arasından çekip, yağmur damlalarının düştüğü küçük göle fırlattı. Ve o anda yankılanan gök gürültüsü, tenekeye çekiçle vurulmuş gibi tiz sesi boşlukta yankılandı. Titrek ve oynak.

Tıpkı onun kişiliği gibi siyah ve karamsar olan bulutlar titredi huzursuzca. İçi öfkeyle dolu hasta bir delikanlıydı o. Çekilmezdi.

Yakmak onun için bir zevkti. Bazı şeylerin yitmesini ,kararmasını ve değişmesini görmek, özel bir zevk veriyordu. Avuçlarında dev piton yılanını andıran kan çizgileri, yağmurun altında siliniyordu usulca. Her bir Silinişi kanın beyninde zonkladığını hissediyordu.

Elleri tarih parçalarını ve kömürleşmiş kalıntılarını yok etmek için Ateş ve Alevin tüm senfolerini olağan üstü bir şekilde yöneten bir katilin elleriydi.

DUYGUSUZDU!

CESARETLİYDİ!

Ve....

ÖLÜMDÜ...

Geldiği Zaman duyguyu yok ettirip acıyı var edenlerdendi....

Zehrin FISILTISI | LEZAWhere stories live. Discover now