osa 24

280 22 8
                                    

Tunnen kuinka joku tökkii välillä nenääni.

"Voit lopettaa ton hemmetin tökkimisen" Sanon hieman kärttyisästi pitäen silmiäni kiinni.

"Aamupalalle!" Sanoo Louis nopeasti ja vetää minut lattialle. Tulen lattialle suoraan mahalteni. Nyrpistän kasvojani ja aukaisen silmäni. Louis menee viereltäni ja menee keittiöön. Olisi pitänyt arvata, että se olisi Louis joka herätteli minua.

Nousen lattialta raihnaisesti. Tuhahdan ja heitän peiton sohvalle. Haistan heti kahvin tuoksun. Vedän hiuksiani pois kasvoiltani ja astelen keittiöön silmiäni hieroen. Nostan katseeni ja huomaan kaikkien olevan paikalla ikävä kyllä Zayn myös. Zayn, Niall ja Harryn olevan pöydän ääressä ja Louis vetää tuolin allensa. Zayn nostaa katseensa puhelimesta minuun. Käännän katseeni pois hänestä, nappaan itselleni kupin ja kaadan siihen kahvia itselleni.

"Huomenia!" Sanoo Alicia viereltäni nojaten pöytään. Äänähdän hänelle ja käännyn toistepäin. Niskani ovat ikävästi jumissa, pyöräytän niitä ja hörppään kupistani. En enää koskaa nuku sohvalla. Valitsen seuraavaksi paremman paikan nukkua.

"Nukuttiko hyvin?" Kysyy Alicia vilkaisten minus, kun kävelee jääkaapin luokse.

"Jotenkin." Vastaan hänelle ja hörppään kupistani. Hän päästää pienen hymyn ja avaa kaapin.

"Ei täällä ole mitään!" Huomauttaa Alicia katsoen kaappia ylhäältä alas ja laittaa sen kiinni. Hän huokaisee ja vilkaisee minuun.

"Jess, voitko käydä kaupassa?" Kysyy hän hellällä äänellä minulta. Nyökkään hänelle ja kaadan loput kahvit viemäristä alas. Liian vahvaa kahvia minulld. Huomaan, että kuka on keittänyt. Se henkilö, joka oli viime yön yövahtina eli Liam. Alicia ottaa lompakonsa, ottaa sieltä monta seteliä ja ojentaa ne minulle.

"Mitä täytyy tuoda?" Kysyn, kun otan rahat vastaan ja käärin ne.

"Kaikkea! Leipää, maitoa ja niin edelleen. " naurahtaa hän pienesti. Hymähdän, menen olohuoneeseen, nappaan mukaani peiton ja tyynyn, kävelen eteiseen, sieltä nousen portaat ylös ja kävelen huoneeseeni. Lasken peittoni ja tyynyn sängylle ja katson Zaynin puolta. Hän ei ole nukkunut viime yötä. Peitto on samanlaina kuin eilen.

Otan lompakkoni ja laitan rahat sinne. Avaan vaatekaappini ovet ja etsin itselleni vaatteet. Otan mustat farkut ja valkoisen topin ylleni. Meikkaan itseni ja laitan kengät jalkaani. Otan lompakkoni, puhelimeni ja avaimet matkaani ja lasken portaat alas. Avaan oven ja astun ulos. Laitan oven perässäni kiinni ja aukaisen auton ovet. Aukaisen oven ja istahdan kuskin paikalle. Käynnistän auton, peruutan auton pois pihalta ja lähden ajamaan.

Olen väsynyt ja paikat ovat jumissa. Haluan vaan nukkua kunnolla sängyllä pitkään. Ja sain nukuttua huonosti Zaynin takia. Mä teen vaan työtäni. En minä voinut kieltäytyä, koska se olisi ollu singaali, että minua ei kiinnostaisi koko tyyppi, vaikka se pitää paikkansa. Mä rakastan vaan yhtä miestä ja se on Zayn. Hänen nauru, hymy, komeutensa saavat sydämmeni sulamaan. Ja kuinka hän lauloi pari päivää sitten. Hänellä on enkelin ääni. Mutta hänen mustasukkaisuus meni yli eilen. Hänen pitäisi tietää, että inhoan sitä miestä sydämmeni pohjasta. Minua oksettaa koko mies.

Käännyn kaupan parkkikselle ja sammutan auton. Nousen ulos autosta ja laitan ovet lukkoon. Kävelen kaupan sisälle ja nappaan itselleni kärryn. En ole pitkään aikaan käyttänyt ostoskärryjä kaupassa. Viimeksi istuin kärryjen kyydissä. Mitä muuten meidän tousille ystäville kuuluu? Emme ole kuuleet heistä mitään ja siihen on hyvä syy. He olisi vaara suunnitelmillemme. Huomaam myös, että en ole käynyt kunnolla kaupassa.

Otan muutama erilaista leipää ja hedelmiä kärryyni. Menen kylmä osastolle ja otan sieltä maitoa ja tuoremehua. Menen murohyllylle ja otan sieltä muropaketin. Otan matkallani loput ostokset ja suuntaan kassalle. Tämä kärry on aivan täynnä ruokaa. Kun on miehiä käy syömässä niin ruokaa menee paljon. Nostan ruokia kassan hihnalle. Kassanainen ottaa hinnan ja naputtaa pari nappulaa.

ContactWhere stories live. Discover now