osa 13

438 36 4
                                    

Tuomari ottaa Jackia ja Zayniä ranteista kiinni ja katsoo yleisöä.

"Ja voittaja on..."

Tunnen kuinka sydän jättää yhden lyönnin välistä. Tuntuu, että jalat pettäisi altani. Tuomari nostaa käden ylös ja yleisö alkaa hurrata. Leukani loksahtaa auki.

"Mysterious Z!"

Huokaisen raskaasti ja Zayn väläyttää hymyn. Jack näyttää vihaiselta, heittää avaimet Zaynille ja poistuu paikalta kaveriensa kanssa. Zayn antaa takaisin kaverinsa avaimet. Kävelen bmw auton luokse ja istahdan pelkääjän paikalle. Huudot ja ihmisten äänet katkeavat kuin veitsellä leikaten, kun suljen oven perässä. Huomaan yläpeilistä kun Zayn laittaa laukun takakonttiin ja sulkee sen. Olen hänelle siltikin vihainen, vaikka voitti. Kehtasi laittaa minut panokseensa. Hän ei tajunnut, että pelasi minun hengelläni myös.

Zayn avaa kuskin oven ja istuu viereeni hymyillen. Laitan turvavyön ja käännän katseeni ulos. Käynistää Zayn auton, ottaa leuastani kiinni ja iskee huulensa omilleni. Irrottaudun hänen huulistansa heti ja käännän katseeni pois hänestä. On hänellä otsaa vielä suudella minua. Hän laittaa kätensä rattiin ja lähtee ajamaan pois paikalta. Saavumme kunnolle tielle ja jatkamme matkaa.

En voi uskoa mitä hän teki. Käytti mua panoksena. Huokaisen ja pudistan päätäni. Hetken ajeltuamme hiljaisuudessa saavumme liikenne valoihin. Zayn pysähtyy punaisiin valoihin ja nojahtaa penkin nojalle huokaisten.

"Älä jaksa murjottaa, Jess." Hän rikkoo hiljaisuuden ja katsoo minua. Järkytyn mitä kuulen. Luuleeko hän, että vihani olisi hälvennyt? Just!

"Sä käytit minua panoksena." Sanon hänelle vihaisena. Eikö hän ymmärrä yhtään? Ihan kun en olisi ihminen. Huokaisee Zayn.

"Tiedän! Mutta ajattele nyt. Saimme hyvän auton ja sulla ei ole enää hätää."
Tuhahdan hänelle päätä heiluttaen. En voi uskoa kuulemaani.

"Se ei toistu enää. Lupaan!" Vannoo Zayn. Hymähdän hänelle ja katson vihreitä valoja. Zayn laittaa kädet takaisin rattiin, nojautuu eteenpäin ja lähtee ajamaan.

"Tuntuu, että et välitä minusta yhtään. Olen loukkaantunut mitä teit." Sanon pienellä äänellä katse sylissäni.

"Kyllä minä välitän sinusta. "

"No, ei tunne siltä! " korotan ääntäni hieman ja vilkaisen häntä. Hän huokaisee ja vilkaisee ohjauskeppiä.

"Ystäväni taisi olla oikeassa sinun suhteen." Laitan kädet puuskaan ja pidän katseeni alhaalla. Kyyneliä keräntyy silmilleni ja pyyhin niitä pois. Tunnen, kun auto kääntyy pienesti ja pysähtyy.

"Mitä he ovat väittäneet? " nojahtaa Zayn penkinsä selustalle huokaisten.

"Onko sillä enään väliä? Jatketaan matkaa. " Totean hiljaisella äänellä. Näen sivusilmällä, kun Zayn avaa ovensa ja astuu ulos. Yhtäkkiä hän avaa oveni ja ottaa ranteestani kiinni. Väänän päätäni kielteisesti. Zayn vetää minut ulos, siirtää minut sivummalle ja sulkee oveni. Hän vetää minut autoon kiinni pidellen ranteestani kiinni hellästi. Tunnen kuinka hän katsoo minua, kun pidän katsettani maassa. Hän laittaa kätensä leukani alle ja nostaa kasvoni ylös. Pidän katseeni maassa.

"Jess, katso minua." Sanoo Zayn pehmeällä äänellä. En halua katsoa häntä tällä hetkellä. Mutta on näyttävästi pakko, jos haluan että jatkamme matkaa. Nostan katseeni hitaasti hänen ruskeisiin silmiinsä. Tunnen kuinka kyynel valii pitkin poskeani.

"Jess, se oli typerä päätös jonka olen tehnyt. Kauhein asia tällä hetkellä olisi sinun menettäminen." Katsoo hän suoraan silmiini ja nostaa kätensä leuastani poskelleni:" Jos olisin hävinnyt en olisi antanut itselleni anteeksi. Tiedän, että et tule antamaan ainaskaan kokonaan anteeksi minulle tekoani, mutta voidaanko sopia?" Silittää hän peukalollaansa poskeani ja katsoo kasvojani. Sanojensa perusteella, olen hänelle todella tärkeä ja tiesi itsekkin tehneet suuren virheen. Häntä varmasti itsekki pelotti, kun ajoi kilpaa. Kunpa hän sanoisi ne kaksi asiaa. Rakastan sinua. Mutta tuskin hän sanoisi tällä hetkellä minulle tai lähi aikoina. Vedän syvää henkee raikasta ilmaa ja päästän ulos. Käännän katseeni takas Zayniin.

ContactWhere stories live. Discover now