osa 18

461 33 2
                                    

Kuinka ihana viime ilta. Se oli täydellinen. Vaikka se oli minun ensimmäinen kerta se oli siltikin ihanaa. Tunsin kipua vähän ajan ja kuinka näin Zaynin kasvot yläpuolellani. Hän oli huolissaan jos hän satuttaa minua.

Kuulen köhäisyn. Käännyn toistepäin ja pidän peittoa tiukasti päälläni. Päätän aukaista silmäni ja odotan, kun saisin nähdä ensimmäisenä Zaynin. Aukaisen silmäni ja näen vierelläni tyhjän paikan. Nousen istumaan pidellen peittoa rintojeni yllä. En näe Zayniä. Ovi on kiinni ja hänen vaatteensa ovat kadonneet lattialta. Nousen ylös ja kiedon peittoni ympärilleni. Aukaisen pienesti verhoa ja yritän katsoa näkyykö meidän autoa. En näe sitä. Näen vaan pari mustaa autoa parkiksessa. Missä meidän auto on? Lähtikö Zayn jonnekki? Suljen verhon. Jättikö hän minut tänne yksin?

Heitän peiton pois päältäni, puen alusvaatteet ylleni ja nappaan nopeasti jonkun paidan. Puen sen päälle ja se tuoksuu Zayniltä. Paita roikkuu päälläni ja menen oven taakse ja laitan korvani kiinni. Kuulen television ääntä ja kävelyn askeleita. Etsin läheltäni jotain esinettä, jolla voisin puolustautua. Kävelen huoneen keskelle ja katson ympärilleni. Ei ole mitään millä suojautuisin. Etsin laukustani ja löydän sieltä suoritusrautani. Otan sen ja kiedon johdon sen ympärille. Menen oven taakse ja avaan sen hiljaa. Raotan sitä pienesti ja yritän katsoa siitä. Ei kuulu mitää, vaan television ääntä. Raotan ovea enemmän ja kurkistan varovasti. Astelen varovasti ja nojaudun seinään ja kurkistan. Näen yhden blondin ja ruskea hiuksisen miehen istuvan sohvalla katsellen uutisia. Tunnen kuinka sydän lyö rintakehääni. Ketä he ovat ja missä Zayn on?

Astelen hiljaa ja varovasti lähelle heitä. Kädet alkavat täristä. Kovennan otettani ja nostan suoritusrautani ylös. Huomaan pöydällä mustan pistoolin. Suuni loksahtaa auki ja yhtäkkiä tunnen kylmää niskassani jota arvelen aseeksi. Nielaisen ja tiputan suoritusrautani maahan. Nielaisen ja vedän henkeä. Käännyn nopeasti ja yritän lyödä häntä, mutta joku kietoo kätensä ympärilleni ja nostaa minut ylös. Näen edessäni pitkän miehen joka hieroo käsiänsä. Nostan jalkani ja potkaisen miestä suoraan rintakehään ja yhtäkkiä kaadumme sohvalle ja pyörähdämme suoraan pöydälle joka rikkoutuu.

Olen ihan sekaisin ja huomaan läheltäni pöydän jalan. Nappaan sen ja nousen salaman nopeasti istumaan ja näen miehen vierelläni makaen selälteen joka aikoo nousta. Työnnän hänet takas makamaan ja menen hänen syliin istumaa  pitäen kiinni hänen mustasta puseron reunasta ja nostan terävän puujalan ylös. Yhtäkkiä ovi aukeaa ja kuulen tutun äänen sanovan nimeni. Hengitykseni on tihentynyt taistelun jälkeen. Katson ruskea hiuksista miestä hänen sinisiin silmiin. Käännän katseeni ovelle ja näen Zaynin jonkun miehen ja tumman punaisen hiuksisen naisen järkyttyneen kasvot kasvoillaan. Käännän katseeni takasin ja lasken käteni alas samalla tiputan aseeni. Irrotan käteni miehen paidasta ja nousen ylös hänen sylistä.

Vetäydyn kaikesta kauas ja yhtäkkiä tunnen kipua nilkassani. Katson miestä, kun hän nousee ylös puistellen itseänsä. Katson kaikkia ja katseeni jää Zayniin kiinni. Mitä tämä on? Ketä he ovat ja mitä he tekevät täällä? Vedän hiuksiani kasvojani edestä ja tunnen kipua nilkassani. Zayn tulee luokseni ja laittaa minut istumaan sohvan nojalle. Istahdan ja katson pöytää joka on tuhansissa paloina.

"Onko kaikki hyvin? " Kysyy Zayn katsellen kasvojani.

"Mitä tämä on ja ketä he ovat?" Korotan ääntäni ja päästän pienen murhaavan ilmeen. Zayn vilkaisee muihin ja kääntää katseensa takasin minuun.

"Joo, minulla on kaikki hyvin, kiitos kysymästä. " Sanoo sarkastimesti mies jonka melkein löin puujalalla.

"Ole hyvä! " Sanon hänelle virne kasvoilla kiusaksi häntä. Nousen ylös ja tunnen kipua jalassa. Zayn ottaa minusta nopeasti kiinni. Riuhtaisen hänet pois minusta ja linkutan makuhuoneeseen. Otan seinistä tukea ja astun huoneeseen. Näen, kun Zayn tulee takanani ja sulkee oven. Istahdan sängylle ja katson nilkkaani. Siitä ei vuoda mitään ja tuskin se on murtunut. Kolatin sen vaan pahasti, että se on herkkä nyt.

ContactWhere stories live. Discover now