osa 26

316 28 10
                                    

Kiedon käteni hänen kaulan ympäri. Hän ottaa käsistäni kiinni ja heittää minut hänen yli suoraan maahan. Nousen nopeasti ylös ja nappaan häntä kädestä kiinni, vedän häntä minuapäin ja kamppaan hänet. Hän lentää mahalteen, kääntyy nopeasti, ottaa minua nilkasta kiinni, kaadun selälteni ja hän tulee makamaan minun päälle. Hänellä on murhaavan katse kasvoilla joka muuttuu nopeasti nauruksi ja hymyileväksi. Naurahdan itsekki ja hän menee pois päältäni. Nousen istumaan ja vedän hiuksiani pois kasvoiltani.

"Olet edistynyt!" Sanoo hän ja laittaa punaisia hiuksiansa ponihännälle. Naurahdan ja vilkaisen häntä. Nousen ylös, nappaan pöydältä vesipullon ja juon siitä.

"Mitä aiotte tehä, jos teidän suunnitelmat onnistuvat? " kysyn, kun hyppään pöydälle istumaan.

"Juhlia...olla vapaita sestra" Sanoo hän nousten matolta, ottaa pullonsa ja ottaa vettä siitä.

"Sestra?" Kysyn pienesti nauraen.

"Sä oot kuin sisko minulle. Juttellemne kaikesta ja vietämme aikaa yhdessä ihan kuin soulsister. " Hymyilee hän minulle. Se pitää kyllä paikkansa. Olemme kuin siskokset.

Hyppään pöydän tasolta pois ja menen halamaan häntä. Hän halaa takaisin minua. Naurahdamme ja nousemme yhdessä portaat ylös. Alicia avaa oven ja astumme ulos. Hän sammuttaa valot ja sulkee oven. Vedän hyllyn eteen ja menemme yläkertaan. Ylös päästyämme menemme salahuoneen oven taakse ja koputan oveen. Ovi aukeaa ja astumme sisälle.

"Tulitte sopivaan aikaan!" Sanoo Louis vilkaisten meihin. Näen kaikki olevan paikalla. Zayn kietoo kätensä ympärilleni. Huomaan valkokankaan laskevan ja siihen ilmestyy ylhäältä päin piirretty satama. Yksi iso rakennus jonka lähellä on monta suorakulmaista laatikkoa.

"Hänen bisnekset pyörii tällä satamalla ja hänelle on tulossa tänä iltana lasti. Eli hän ja sen apurit ovat tänä iltana tuolla odottamassa. Meidän täytyy vaan perua Jasonin tilaus ja hyökätä sinne. " Sanoo Louis nousten penkistä heiluttaen puhelintansa kädessä. Hän heittää sen Liamille ja hän ottaa sen kiinni. Hän ottaa numeron esiin ja laittaa puhelimen korvalleensa.

"Hei! Pomoni oli tilannut sinulta lastin. " Sanoo Liam ääntä muuttaen matalaksi.
Mies puhelimessa vastaa Liamille jotain.

"Pomoni on nimeltään Jason ja hän haluaa perua tilauksensa." Vastaa Liam. Mies puhuu hänelle uudelleen.

"Ei sinun tarvitse palauttaa rahoja. Pidä ne itselläsi. " Vastaan Liam ja mies lopettaa puhelun. Liam laskee puhelimen korvan juurelta ja päästää virneen kasvoille. Hän heittää puhelimen takasin Louisille.

"Aloitetaan suunnitelemaan!" Sanoo Louis virne kasvoilla.

***
"Onko selvä?" Kysyy Louis paiskoen kätensä yhteen katsoen muita. Minä en saa osallistua. Se olisi vaarallista minulle, mutta se on myös muillekkin vaarallista. Heidän henki on nyt kyseessä!

"Te ette voi mennä! Se on vaarallista!" Sanon huolestuneena.

"Kyllä me pärjätään!" Sanoo Louis laittaen hupparin vetoketjun kiinni.

"Te voitte kuolla! En kestä jos menetän teidät!" Korotan ääntäni. Pojat lataavat aseitaan ja Alicia laittaa hiuksiansa kiinni. Kaikki ovat pukeutuneen mustaan.

"Sanotaan poliiseille! He osaavat tälläiset tilanteet hoitaa." Sanon katsoen heitä.

"Ei he osaa mitään tehdä!" Sanoo Harry ja laittaa maskin kasvoille ja lähtee huoneesta. Harryn perään lähtee Louis, Niall ja Liam.

"Ette voi lähteä! Pliis Zayn! Kuuntele minua!" Sanon katsoen häntä. Hän lataa aseensa. Ottaa hän maskin käteensä.

"Zayn! Jos sä lähdet niin minäkin lähden!" Sanon pysäyttäen hänet ja katson häntä silmiin.

ContactWhere stories live. Discover now