osa 22

315 29 5
                                    

Tämä kappale kuuluu tähän! ↑
Kuunnelkaa se ensin. Jos ei toimi niin kappale löytyy Youtubesta; Megan Trainor & John Legend - Like i'm gonna lose you

Pari päivää myöhemmin...

Zayn:

Istun tuolissa katsoen ruutuja, jotka videokamerat kuvaavat. Koskaan ei tapahdu mitään ja pitää katsoa tunteja näitä ruutuja. Olen valvonut koko yön. Ei ole tapahtunut mitään erityistä jos ei lasketa, kun Niall meni keskellä yötä keittiöön kalsareissaan juomaan suoraan mehupurkista. En ymmärrä miksi hän yöpyy täällä välillä vaikka hänellä on oma kämppä. Pitää muistaa, että en juo tosta purkista mehua. Mutta en ole nähnyt Jessicaa. Kello on seitsemän aamulla ja hän ei ole palannut Niallin talosta. Hänellä on nyt tosi vaikeeta, kun hänen kaverinsa kuuluu rikosjengii. Ja Jess on joutunut nyt pari päivää deittailla Jasonin kanssa. Kyllä se välillä ottaa koville. En halua Jasonin laittavan huuliansa minun tytön huulille. Jess on minun tyttö.

Nojaudun tuolin selustalle ja pyöräytän päätäni. Yhtäkkiä huomaan jonkun tulevan Niallin talosta ja ylittää tien reippaasti. Hänellä on yllään mustat vaatteet ja huppu päässä. Hän ottaa taskustaan avaimet, aukaisee oven hiljaa ja astuu sisään. Katsoo hän portaita ja sulkee oven perässään kiinni. Hän nojautuu eteisen seinää ja laskee huppunsa alas. Sieltä ilmestyy kauniit kasvot jotka näyttävät siltä, että hän olisi omissaan ajatuksissaan. Hän ottaa nopeasti hanskat käsistään, heittää ne suoraan seinäänpäin ja laskeutuu seinään pitkin lattialle istumaan. Hän laittaa kyynerpäänsä polvilleensa ja nojautuu päällänsä käsiinsä. Upottaa hän kätensä hiuksiinsa. Hän on raivoa ja surua täynnä. Hän haluaa tällä hetkellä varmasti olla rauhassa, mutta tässä suunnitelmissa ei voi ottaa rennosti. Pitää olla koko ajan skarppina ja muutenkin yleensä Liam ja Harry heräävät tähän aikaa. Harry käy aina täällä syömässä tai sanotusti kaikki käyvät täällä. Ja Harrylle alkaa kohta vahtivuoro. Pääsen itse täältä neljän seinän ulkopuolelle.

Jessica nostaa kasvonsa käsistänsä ja katsoo ympärilleensä. Jess on hyvin kaunis ja vahva nainen vaikka hän ei sitä itse tiedä. Hän on alkanut piilottaa hänen oikeata luonnetta ja käytöstä. Hän itkisi nyt vedet silmillä, mutta häneltä ei edes vieri poskella viatonta kyyneltä. Hän ei edes hyräile kappaleita mielessäänsä ennen nukkumaan menoa tai suukota minua. Hän ei ole nauranut tai hymyillyt. Kaipaan hänen hymyänsä ja hänen nauruansa mikä oli musiikkia korvilleni. Ja kuinka hän punastui sai näyttämään hänet viattamolta, mutta hän ei enää punastu. Sen tilalla on pelkästään punertavaa poskipunaa. Tai sanotusti ei sitäkään. Emme edes nuku lähekkäin enään, nukumme molemmat omilla puolillamme ja emme keskustele iltaisi. Tämä alko, kun tulimme tänne. Emme voi viettää yhdessä aikaa. Olisimme yhdessä ulkona uhan alla, sisällä emme voi olla kahdestaan muiden ollessa ja pyörimme suunnitelmien kanssa.

Huomaan Jess nousevan seisomaan ja ottaa hanskat edestänsä käsiinsä.  Ovi aukeaa eteisessä ja sieltä astuu sisälle Harry. Jess vilkaisee Harryyn ja nousee portaat nopeasti ylös. Harry kävelee keittiöön, ottaa hedelmäkulhosta banaanin ja kävelee olohuoneen poikki eteiseen aukaisten banaania. Nousen ylös penkiltä ja kävelen ovelle. Avaan oven ja näen Harryn tulevan koputtamaan oveen banaani suussansa.

"Huomenia!" Huikkaan hänelle nopeasti ja lähden kävelemään Jess ja minun huoneeseen. Aukaisen oven ja huomaan Jess istuvan ikkunan pienellä laudalla pitäen mustia hanskoja käsissäänsä. Astun sisälle ja suljen oven perässäni. Kävelen rauhallisesti sängylle istumaan ja katson Jesstä kuinka hänen hiuksensa roikkuu melkein kauneiden kasvojen edellä. Tiedän Jess tykkäävän, kun aurinko paistaisi, mutta aurinkoa ei ole ilmestynyt pariin päivään. Hän huokaisee ja katsoo ulos.

"Tämän täytyy olla virhe." Sanoo hän hiljaisella äänellä. Hän varmaan totesi itselleensä. Minun olisi pitänyt estää häntä sekaantumasta, mutta tyhmänä vaikenin nopeasti. Mutta jos hän ei olisi tiennyt, hän olisi siltikin vaarassa. Kun hän pitää asettaa kädessä, hän vaikuttaa siltä, että hän ei pelkäisi mitään ja ei anna kenenkään seistä hänen tiellä. Hänestä on tulossa toinen ihminen.

ContactWhere stories live. Discover now