osa 25

298 25 4
                                    

Tunnen kuinka Zayn siveltää sormellaansa käsivarttani ylhäältä alaspäin. Tunnen pääni olevan hänen rintakehän päällä. Rakastan tätä miestä koko sydämmestäni. Aukaisen silmiäni hiljaa.

"Huomenta." Sanoo hän hiljaa ja suukottaa minua otsaan.

"Huomenta. " Sanon takaisin ja asetan pääni paremmin hänen rintakehään.

"Kuinka paljon kello on?" Kysyn, kun suljen silmäni uudelleen kiinni. Hän köhäisee pienesti ja katsoo kelloa.

"Kohta yhdeksän." Alkaa hän sivellä sormillaansa selkääni.

"Ei jaksaisi nousta." Totean turhautuneena.

"Ei meidän tarvitse." Sanoo Zayn.

"Meidän täytyy! Kohta Harryllä alkaa vahtivuoro. " Sanon nousten sängylle istumaan pitäen peittoa ylläni. Tunnen, kun Zayn nousee takaani istumaan ja kietoo kätensä ympärilleni, laittaa leukansa olkapäälleni ja tuoksuttaa minua.

"Olit kyllä viime yönä tosi villi." Suukottaa hän olkapäätäni. Naurahdan ja vilkaisen häneen.

"Itse olit!" Naurahdan  uudelleen ja katson valkoista peittoa.

"Itse tykkäsit hyppiä." Härnää Zayn minua pitäen virnettä kasvoilla.

"Just!" Tönäisen Zayntä kädelläni hänen jalkaansa ja naurahdan. Hän naurahtaa myös ja laittaa kätensä reidelleni.

"Pitää käydä suihkussa. Älä katso, kun menen suihkuun. " Naurahdan ja katson häntä. Hän naurahtaa, menee takaisin makamaan ja sulkee silmänsä. Nousen nopeasti sängystä ja menen nopeasti suihkuun. Suljen oven perässäni ja laitan hanan päälle. Astun suihkun alle ja pesen kasvojani. Yhtäkkiä tunnen kädet ympärilläni. Hätkähdyn.

"Zayn! Mene pois!" Sanon nopeasti ja irrotan kätensä ympäriltäni.

"Jess minä olen nähnyt sinut jo pari kertaa alasti, kun olemme puuhailleet sängyssä. Js katsoin muuten, kun kipitit suihkuun." Naurahtaa hän.

"Minä sanoin et kato, kun menen." Totean hänelle.

"Kuulin väärin." " Naurahtaa hän ja kääntää minut häntä päin ja kietoo kätensä. Naurahdan itsekkin pienesti. Hän ottaa leuastani kiinni ja suutelee minua. Kiedon käteni hänen niskansa taakse ja vastaan suudelmaan. Nostaa hän minut syliinsä ja nojaudumme seinään, että olen seinän ja Zaynin välissä. Lasken huuleni hänen kaulalle ja suukotan sitä.

"Miten olisi uusinta erä?" Kuiskaa hän korvaani. Irrotan huuleni hänen kaulalta ja katson häntä alahuultani purren. Naurahdan pienesti ja kuiskaan hänen korvaan.

"Luit ajatukseni."

***

"Missä seuraavaksi? Autossa?" Naurahtaa Zayn, kun laittaa puseroansa päälle. Vilkaisen häneen ja naurahdan samalla petaean sängyn. Menee Zayn tietokoneen luokse, naputtaa näppäimistöä ja tämän huoneen valvontakamera käynnistyy. Kävelen Zaynin luokse ja kiedon käteni hänen niskansa taakse. Hän laittaa kätensä vyötärölleni ja laitan huuleni hänen ihaniin huuliin.

Ei mene kauaa, kun oveen koputetaan. Irrotan huuleni hänestä ja menen avamaan oven. Sieltä ilmestyy kiharapäinen mies joka astuu sisälle. Vilkaisen taakseni ja astun ulos huoneesta. Lasken portaat alas ja menen keittiöön. Otan mukin kaapista ja kaadan kahvia siihen. Käännyn ympäri ja nojaudun pöytään. Näen Zaynin tulevan luokseni ja hymyilee minulle.

"Anna kätesi ja sulje silmäsi." Sanoo hän edessäni. Katson häntä hämilläni, lasken kupin taakseni ja ojennan käteni samalla suljen silmäni. Tunnen vähän kylmää ranteeni ympärillä.

ContactUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum