Osa 11

487 38 5
                                    

Viikko myöhemmin...

"Eikö se olisi hyvä idea?" Kysyy Zayn, kun vääntää rattia oikealle.
Zayn sai Maxilta vanhan tumman vihreän Passatin. Hän osti uuden auton, niin päätti antaa tämän vanhan auton Zaynille. Heti, kun Zayn sai tämän auton, hän on alkanut ehdottamaan matkaa Las Vegasiin. Sinne menee ainaskin päivä, kun ajaa sinne. Ei rahasta ole pahasti pulaa. Tililläni on pahanpäivän varalle tarpeeksi rahaa. Mutta mitä me tekisimme siellä? Pelasimme uhkapeliä koko ajan varmaa. Uhkapelit ei ole minun juttu. Se on melkein kuin pelaisisit elämäsi tulevaisuuden kanssa.

Otin viikon lomaa töistä ja väitin olevani kipeänä. Halusin pitää taukoa  selvitellen ajatuksiani ja viettää laatuaikaa Zaynin kanssa.

"Harkitsen. " Sanon ja vilkaisen Zayntä. En ole ollut enään yhteydessä Jesseen. Oloni on ihan hyvä, mutta sisimmältä tuntuu, että joku pala puuttuisi. Zayn pysäyttää auton ja katsoo minua.
Vilkaisen ikkunasta ulos baaria ja käännän katseeni Zayniin.

"Lupaatko harkita? " Sanoo Zayn silittäen poskeani. Painan poskeni Zaynin kättä vasten.

"Lupaan." Naurahdan ja suukotan häntä huulille. Nousen autosta ja katso taakseni, kun Zayn lähtee pois paikalta. Kävelen sisälle ja marssin suoraan henkilökunnan huoneeseen. Heitän laukkuni lokeroon, kiedon essun ympärilleni ja kiinnitän nimilapun puserooni. Suljen lokeroni oven ja astun ulos huoneesta. Onneksi minulla on tänään lyhyt työpäivä. Suunnistan tiskille, jossa Jasmin tarjoilee naiselle juomista. Katselen ympärilleni ja huomaan ettei Ella ole paikalla.

"Missä Ella on?" Kysyn Jasminelta, kun saavun tiskille.

"En tiedä! Sillä on varmaan myöhemmin tänään työvuoro." katselee hän ympärille mutristaen huuliansa.

"Selvä!" Vastaan hymyillen hänelle.

"Voitko purkaa pliis ton paketin?" Anoo Jasmin osoittaen pahvilaatikkoa tiskillä.

"Toki!" Otan tiskin alta mattopuukon ja vedän viivan paketin teipin päältä. Laitan puukon takaisin ja avaan paketin. Otan paketista pulloja ja laitan niitä hyllylle.

"Onko teillä meneillään jotain?" Kysyy Jasmin takaani. Käännyn ympäri ja näen Jasminen tiskin takana papereiden kanssa. Katson häntä hämilläni ja vähän naurahdan.

"Tarkoitan sinua ja Zayntä." Sanoo Jasmin ja istahta baaripenkillle.

"Me ollaan yhdessä." Sanon ja otan samalla pari pulloa ja laitan ne hyllylle.

"Onneksi olkoon! Pakko sanoa, Zayn on kyllä kuuma pakkaus." iskee Jasmin silmää.

Naurahdan ja asetan pullon hyllylle. Onneksi joku edes ei ole häntä vastaan. No, Jasmin on kyllä bilettäjä tyyliä. Juhlii ja iskee miehiä.

"Onko tullu juhlittua? " kysyn ja laitan tyhjän laatikon pois pöydältä.

"Ei nyt ole tullu." Näyttää Jasmin suru ilmettä, mutta naurahtaa lopuksi.

***

Vihdoinkin työt on saatu purkkiin! Pyyhin tiskin js heitän rätin lavuariin.  Ellalla pitäisi alkaa työt kohta.  Ella pääsee vasta kotiin yöllä, kun minä pääsen nyt kotiin. Voin kotona käpertyä Zayniin ja suukottaa häntä. Astelen pukuhuoneeseen ja avaan lokeroni oven. Riisun essuani kunnes pukuhuoneen ovi lennättää selälleen.

"Vitun idiootti!" Korottaa Ella ääntänsä ja paiskoo oven kiinni. Säikähdän, että suuni loksahtaa auki.

"Oletko järjiltäsi?" Kysyy Ella raivoen.

"Miten voit ihan oikeasti ihastua johonkin rikolliseen?! Se käyttää sua hyväksi ja jättää tumppaa sinut, kun on saanut mitä haluaa!"

"Ei hän käytä minua hyväksi! Sä et voi määrätä minua!" Vastaan hänelle.

ContactWhere stories live. Discover now