Osa 12

484 39 8
                                    

Haistan bensiinin tuoksun läheltäni. Kuulen kuinka autoja menee välillä ohi moottori hyrräen. Aukaisen silmiäni hiljaa ja vaihdan asentoani paremmin. Huomaan Zaynin kadonneen viereltäni. Katson sivupeilistä ja näen Zaynin tankkaavan. Hartiani ovat kipeät ja aurinko paistaa silmiini. Aukaisen turvavyöni, aukaisen oven, astun ulos autosta ja laitan sen perässäni kiinni. Venytän vähäsen käsiäni.

"Huomenia kaunokainen." Sanoi Zayn viettelevällä äänellä nojaten autoo samalla tankkaen bensiiniä autoon. Punastun pienesti Zaynin puhe tyylille. Äänähdän ja vedän hiukset taaemmaksi.

"Huomenta komistus." Sanon hänelle takaisin. Hän naurahtaa minulle. Katson ympärilleni ja en näe mitään asutusta täällä. Sanotusti tämä paikka on keskellä aavikkoa. Tai on tässä lähellä pari kauppaa kyllä, mutta näyttävät tyhjiltä.

Käännyn taakseni, jossa on pieni myymälä. Alan kävellä myymälän luokse ja avaan oven. Heti sivulla on kassa, jossa seisoo partainen mies. Menen kassalle ja mies tulee kassansa luokse.

"Kaksi kahvia. " Sanon miehelle. Mies päästää kasvoilleensa virneen ja ottaa kaksi pahvimukia, kaataa kahvia mukeihin ja laittaa kannen niihin.

"Mikäs on neitosen nimi?" Kysyy mies ja laittaa kupit kassan tiskille.

"Onko sillä väliä?" Kysyn häneltä. Naurahtaa mies ja naputtaa hän kassakonettansa.

"4 dollaria. " Sanoo mies.
Otan taskustani rahan ja annan rahat hänelle. Hän laittaa rahan koneeseen ja antaa kuitin. Väänän päätäni kieltävästi. Laitan pussin takaisin taskuuni ja vilkaisen häntä. Huomaan hänen katsovan rintojani. Napsauta sormet hänen silmien edessä.

"Tyyppi! Minun silmäni ovat täällä. Etsi toinen." Sanon tylysti hänelle ja otan mukit mukaani ja poistun kaupasta. Astelen auton luokse ja laitan toisen mukin auton katolle ja avaan oven. Annan kupin Zaynille, otan omani katolta, istun paikallani ja laitan oven perässäni kiinni.

"Mä varasin huoneen hotellista."
Sanoo Zayn.

"Las Vegasista? " kysyn ja hörppään mukistani.

"Siitä läheltä. "

Otan Zayniä leuasta kiinni ja suukotan häntä. Hän käynnistää auton ja jatkamme matkaa. Hörppään kahvia ja luen uutisia puhelimeltani. Pelkkää jotain jalkapallosta, verotuksista tai ruuan laitosta. Sammutan puhelimeni ja hörppään kahviani.

Monen tunnin matka edessä vielä. Haluan jo olla perillä, mutta edessä on aika paljon matkaa. Kyllä kestän tämän, kun Zayn on vierelläni. Hän välillä hörppää kahvia ja pitää katseensa kiinni tiessä. Radiosta tulee uutisia ja välillä tulee musiikkia.
Käännän katseeni Zayniin. Hänellä on alkanut taas kasvaa pientä partaa. Mustat hiuksensa söpösti sotkuisesti ja hänen ihanat silmänsä kiinni tiessä.

"Niin?"

"Näytät väsyneeltä. Mä voin ajaa jos haluat levätä." Sanon hänelle.

"Kyllä mä jaksan." Sanoo hän ja vilkaisee minuun:" Sun ystävät ei tainnut pahemmin innostua. "

Huokaisen ja hörppään kahviani.
"Mitä väliä sillä enää on? En halua tällä hetkellä muistella heitä. " Sanon turhautuneena, hörppään uudelleen ja katson ikkunasta ulos.

"Tiedän, että he eivät pidä, kun olet minun kanssani." kertoo Zayn minulle.

"En välitä heidän mielipiteistä. Teen omat päätökseni ite." tuhahdan.

Monen tunnin automatkan jälkeen...

Nousemme autosta ulos ja Zayn lukitsee ovet. Saavuimme pienelle ruokataolle. En oikein tiedä missä olemme, mutta uskon Zayniin, että olemme oikealla reitillä. Zayn avaa oven ja menen pienen kahvilan sisälle ja Zayn tulee perässäni. Kyllä väkeä täällä on. Kassalla tarjoilee brunetti hiuksinen poika, joka tarjoilee pariskunnalle.

ContactWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu