osa 14

463 38 5
                                    

Ella:

Missä Jessica on? Hän on ollut viikkoja pois töistä. Myönnän, että menin yli minun räyhäämisestä. Mutta hän satutti Jesseä ja alko olemaan Zaynin kanssa yhdessä. Onko Zayn tehnyt Jessicalle jotain? Pelottaa jo ajatus, kun kuvittelen mitä se mies voisi tehdä hänelle. Hän muutti Jessican täysin. Ennen hän oli pirteä, iloinen ja avulias, mutta nyt hän on töykeä, aggressiivinen ja tyly. Kaipaan todellakin vanhaa Jessicaa. Ihanaa ystäväani joka säteili iloisuutta. Nyt olen menettänyt hänet.

Hemmetin Zayn! Lyön kädelläni pöytään ja käännän katseeni alas. Huokaisen ja katson ympärilleni. Itse asiassa! En ole nähnyt kumpiakaan viikkoihin. Zayn on ollut kauan pois näkyvistä. Katson sivulle ja näen Melissan tulevan puhelin korvassa. Hän näyttää huolestuneelta. Hän pitää hetkisen aikaa puhelinta korvan vierellä ja laskee sen pois korvan juurelta. Hän nostaa katseensa minuun kännystään ja tulee luokseni.

"Ella, oletko nähnyt Jessicaa tai Zayntä?" Kysyy Melissa huolestuneena ja hieman vihaisena.

"En ole! Itsekkin mietin missä molemmat ovat." Sanon turhautuneena.

"Olen soittanut molemmille, mutta kumpikaan ei vastaa. Ei edes viesteihini." Huokaisee hän.

"En ole soittanut Jessicalle viikkoihin."

"Yritä saada edes häney kiinni. Sano minnulle, jos kuulet hänestä jotakin." Lähtee Melissa toimistoonsa puhelin kädessä. Missä helvetissä olet Jessica? Pyyhin tiskin puhtaaksi ja istahdan penkille. Puhetta kuuluu ja musiikki soi pienesti taustalla. Huomaan Jessen tulevan ovesta sisään ja katsoo ympärille. Hän huomaa minut ja kävelee tiskin toiselle puolelle.

"Miten voit?" Kysyn häneltä nojaten tiskiin.

"Ihan hyvin. Onko Jessica missä? " Kysyy Jesse ja vilkaisee ympärilleensä. Huokaisen ja väänän päätäni kielteisesti.

"Missö hän on? Hän on ollu viikkoja pois näkyvistä."

"Hyvä kysymys. Kukaan ei tiedä missä hän on. Samoin Zaynkin on kadonnut." Sanon turhautuneena.

"Tuntuu, että hänelle on tapahtunut jotain." Sanoo Jesse peläten.

"Sä laitoit välit poikki hänen kanssa." Sanon samalla kun kierrän tiskin ja istahdan hänen vierelle.

"Se oli tyhmä teko, mutta itse toivoit, että hän katoaisi."

"En tarkoittanut sitä kirjaimellisesti. " Tuhahdan hänelle.

"Meidän täytyy löytää Jessica. Moneltako pääset? " Kysyy Jesse. Vilkaisen kelloa ja hyppään penkiltä.

"Nyt!"

Kävelen henkilökunnan pukuhuoneeseen ja avaan lokeroni. Vilkaisen vieressä olevaan lokeroa, jossa lukee pienellä Jessica White. Huokaisen, otan essun päältäni ja nimilapun paidastani. Laitan takkini päälle, laitan lokeroni oven kiinni ja poistun pukuhuoneesta.

"Mistä aloitamme? " Kysyy Jesse, kun palaan hänen luokse.

"Hänen lempikahvilasta, skeittipuistosta ja sitten hänen kodista " Sanon hänelle ja lähdemme ulos ovesta. Kävelemme rinnakkain ja vilkuilemme ympärillemme,  jos näkisimme Jessican tai Zaynin. Jos näen Zaynin voin luvata, että voi tulla rumaa jälkeä. Naputan Jessican numeron puhelimeeni ja se alkaa hälyttämään. Ihan kuin Zaynin kosketus olisi muuttanut hänet täysin.

Vastaa Jessica pliis. Ole kiltti ja vastaa. Lopulta puhelimeen ei vastata. Huokaisen. Saavumme kahvilaan ja avaan oven. Sanotusti Jessica oli täällä vakioasiakas. Hän kävi täällä usein, että työntekijät tuntevat Jessican. Kilahtaa yläpuolellamme, kun avaamme oven ja suuntaan Jessen luo tiskille. Katson ympärilleni ja en näe Jessicaa.

ContactWhere stories live. Discover now