osa 16

414 26 8
                                    

"Onko selvä?" Kysyy Michael meiltä kaikilta. Seisomme kaupan seinustalla Zaynin, Tyin, Michaelin, Arian ja Ninan kanssa. Sisällä myllii epävarmuus. Jos jäämme kiinni, olemme liemessä. Hyvä puoli tässä on, että olemme täysikäsiä. Vanhemmat ei tule tietämään mitään, jos kukaan ei vasikoi. On kyllä vaikeeta luulla, että joku vasikoisi meistä. Kaikki ollaan sen luonteisia, että tuskin kukaan vasikoisi.

"On!" Sanomme yhteen ääneen.
Ty ja Zayn lähtevät kaupan sisälle. Sitten kaupan sisälle kävelee Michael ja Nina. Jäämme seisomaan nurkkaukseen. Vilkaisen Ariaa joka on innoissaan.

"Hei! Kaikki menee hyvin!" Laittaa Aria kätensä olkapäälleni. Näyttävästi hän huomasi olevani hermostuneena. Alamme kävellä kaupan sisälle ja huomaan heti kassalla olevan pojan. Vilkaisen häntä ja kuuntelen Ariaa, kun hän puhuu jostain pojasta innoissaan. Arian näytteliminen kuului osa suunnitelmaamme.

Menemme hyllyjen väliin. Aria katsoo onko näkyvillä kameroita ja minä katson pientä tupakka hyllyä.
Saavun hyllylle ja vilkaisen Ariaa. Aria katsoo ympärille ja nyökkään minulle. Laitan tupakka-askeja mustaan laukkuuni ja nappaan sytyttimiä myös. Aria antaa käsimerkin ja siirrymme alkoholin puolelle. Katselen ympärilleni ettei kukaan epäile meidän tekemisiä. Saavumme hyllylle ja näen muiden olevan siellä jo. Avaan laukkuni ja Aria laittaa erilaisia juomia laukkuuni nopeasti.

Aria laittaa viimeisen tölkin ja suljen laukkuni. Nyökkään Michaelille ja alamme laittaa mustia huiveja kasvojemme päälle. Vilkaisen Zayniin joka on vierelläni. Hän näyttää sanotusti vaaralliselta, kun hänellä on huivi kasvoilla. Nyökkäämme toisillemme ja alamme kävellä oville. Tunnen kuinka sydän lyö rintakehääni ja jännitys kasvaa. Tuntuu, että kävelymme hidastuisi ja yhtäkkiä varoitukset alkaa hälyttämään.

Säpsähdän ja juoksemme ulos kaupasta. Kuulen, kun hälyttimet soivat ja kuinka poika huutaa peräämme. Juoksemme karkuun. Väistelemme vastaan tulijoita. Hengitykseni tihenee ja vilkuilen taakseni. Yhtäkkiä muistan. Älä katso taaksesi. Michaelin käsky. Katson eteenpäin ja juoksen muiden perässä Ty takanani. Käännymme nurkkauksesta ja saavumme umpikujalle. Pysähdyn ja katson isoa metalli verkkoa edessäni.

Michael juoksee, hyppää aitaan ja laskeutuu turvallisesti toiselle puolelle. Zayn tekee perässä ja heitämme kassit heille ja loput hyppäämme aidan toisella puolelle ja alamme juosta uudelleen.

Juoksemme, juoksemme ennen kun saavumme kerrostalolle. Juoksemme sisälle ja nousemme portaat ylös. Michael avaa oven ja saavumme katolle, jossa on kaksi ränsistynettä sohvaa ja spreipulloja vierellä.

Michael sulkee oven ja kävelemme sohville. Lysähdän sohvalle ja lasken huivin kaulalleni. Muutkin istuutuvat sohvalle ja ottavat huivit pois kasvoilta. Kaikki hurraavat hyvästä keikasta. Ty avaa kassit ja heittää kaikille tölkit. Tunnen kuinka adrenaliini virtaa suonissani. Voisin tehdä saman uudelleen.

"Hyvälle ryöstölle!" Kohottaa Ty tölkkiänsä. Kohotamme kaikki ja naurahdamme. Aukaisen omani ja otan hörpyn. Huokaisen ja alan hymyillä. Tunnen kuinka tuuli puhaltaa kasvoilleni ja näen täältä kaiken.

"Mitä seuraavaksi?" Nina kysyy innoissaan ja sytyttää tupakan. Zayn ottaa myös ja sytyttää tupakan.

"Nyt vaan hengailaan!" Naurahtaa Michael.

Hörppään tölkistäni ja lasken sen sohvan vierelle maahan.  Nappaan itselleni kanssa tupakan ja sytytän sen. Päästän savut ulos suustani. Otan puhelimeni taskustani ja avaan sen. Huomaan, että minulle on tullu tuhansia soittoja ja viestejä.

"Woou! Tyypille on tullut mielettömästi soittoja ja viestejä." Toteaa Aria.

"Jep!" Sanon ja sammutan puhelimen pois päältä. Nousen ylös ja kävelen katon reunalle. Nostan käteni ja päästän puhelimestani irti. Laitan savukkeen suuhuni uudelleen ja vedän myrkkyä keuhkoihini ja päästän savut pois. En uskoisi itseni polttavan tupakkaa. Minua aina inhotti tupakan haju. Palaan takaisin sohville ja istahdan paikalleni.

ContactDonde viven las historias. Descúbrelo ahora