osa 21

358 28 1
                                    

En voi uskoa! En vaan pysty! Miten hän voi liittyä rikos bisneksiin? Olen tuntenut hänet monta vuotta ja nyt minun täytyisi kidnapata hänet Harryn ja Liamin kanssa. Jos hän näkee minut tai saa tietää sillo. meidän suunnitelmat ovat pilalla. Eli meidän täytyy hoitaa hänet nopeasti pois tieltä. Ja meidän täytyy saada hänestä irti tietoja. En halua satuttaa häntä. Miksi hän sekaantui tähän? Ja kuinka kauan hän on ollu Jasonin hommissa? Hän tietää, että olen Zaynin kanssa ja kuulemma hän on täällä. Asiat alkavat loksahtaa paikoilleen, kun tajuan miksi Jesse oli Zayntä vastaan.

Hän on tällä hetkellä suuri uhka minulle ja muille. Huokaisen raskaasti ja suljen mustan hupparin vetoketjun. Katson itseäni peilistä. Kaikki täytyy olla mustaa, eikä saa näkyä mitään merkkiä tai mitään muuta. Laitan hiukseni löysällä ja sekaiselle nutturalle. Samantien huoneen ovi aukeaa. Käännän katseeni ja näen sieltä tulevan Alician naamio kädessä. Otan musta nahkaset hanskat ja laitan ne käsiini.

"Tässä olisi naamiosi. " Ojentaa Alicia sen minulle. Otan sen vastaan ja pitelen sitä käsissäni. Valkoinen naamio jossa on silmien kohdalla mustat läikät ihan kuin iso musta pisara olisi tippunut ja levinnyt. Suun kohdalla on pitkä tumman vihreä viiva joka on valunut hieman. Tämä maski on tosi karmiva. Itse alkaisin pelätä, jos joku tulisi vastaan tälläsen kanssa.

"Louis asensi siihen äänenmuuttajan. Kun pidät sen kasvoillasi ja puhut, äänesi on matalampi. " osoittaa hän käsissäni olevaa maskia. Hymähdän hänelle ja katson maskia.

"Tiedän, miltä sinusta tuntuu. Mutta tiedät, hän on suuri uhka meille. "

Liiankin suuri uhka meille. Toivon, että pojat eivät pahoinpitele häntä tai itse joudu tekemään sitä Jesselle.

"Niin tiedänkin. On vaan vaikeaa uskoa hänestä rikollista. Mutta tiedän, että hänet täytyy hoitaa pois tieltä." Nostan katseeni maskista Aliciaan. Kuulemme pientä koputusta oven luota. Katsomme oven raolle ja näen Harryn seisovan pukeutuneena mustaan ja maski kädessä.

"Oletko valmis? " Kysyy kiharapäinen. Huokaisen ja lasken katseeni maskiin. Laitan huuleni viivaksi, laitan maskin päähäni ja nostan katseeni ylös.

"Eikun menoksi!" Sanon ja ääneni kuulostaa tosi matalalta.

***

Kehoni tärisee ja jännitys kasvaa. Olemme pienelle vanhalla tehtaalla jossa on kauhean kylmä. Pitelen puhelinta kädessäni jossa on valmiina uhrimme numero. Pitää vaan painaa soita kohtaa. Pojat odottavat, kun soitan hädissäni hänelle. Painan puhelintani ja laitan korvalleni. Puhelin alkaa hälyttää. Vilkaisen poikiin jotka katsovat minua. Kuulen, kun puhelimeen vastataan.

"Jesse! Kuuletko minua?!" Sanon esittäen hengästynettä ja olevani peloissani.

"Jessica! Mikä sinulla on? Missä olet? " Kysyy hän nopeasti huolissaan. Kuulen taustalla musiikkia joka hiljenee.

"Minulla ei ole paljoo aikaa! Tuu auttaa minua!" Esitän, että alkaisin itkemään.

"Kerro missä olet!? Tulen sinne heti! " Sanoo hän hätäisenä.

"Näin kyltissä lukevan Pisantor 35, kun minut vietiin!" Sanon peloissani. Näen kuinka pojat virnuilevat edessäni.

"Mitä sä teet Las Vegasissa? " Kysyy hän ihmeissään. Kuulen, kun hän käynnistää auton. Näytän Harrylle merkin. Hän kohottaa kädensä kattoon ase kädessä ja painaa laukaisinta. Kuuluu iso laukaisu.

"Apua! " Huudan itkien ja peloissani hänelle.

"Mitä sie-" jää hänen lause kesken, kun lopetan puhelun. Sammutan puhelimeni ja laitan sen taskuuni.

ContactWhere stories live. Discover now