29 dalis

327 22 4
                                    

Grace pov.

*****

-Dabar klausyk, tu esi nuostabi mergina ir kad vienas vaikinas tave pametė, dėl kitos, tai greičiausiai jis didžiausias kvailys, koks tik yra žemėje.-pasakė jis ir aš kiek prisimerkiau. Nuo kada jis toks geras?

Nieko jam neatsakiau ir tiesiog pakėliau savo atmerktas akis į dangų. Lietaus lašeliams krentant ant mano šiltos odos, nusišypsojau. Lietus visada buvo mėgstamiausias gamtos reiškinys.

-Dabar turėtų būt ta romantiška filmo vieta, kada mes pasibučiuojam, lietuje.-pasakiau, kai nuleidus veidą sutikau jo susiliejusį nuo lietaus veidą ir tik tada man toptelėjo, kad pasakiau tai garsiai. Nu ir kvėša. Dabar jis turbūt pabėgs nuo manęs, kaip vėjas, kuris šaldo mano kūną.

-Tai įsivaizduokim, kad esame tame filme..-vos girdimai sušnabždėjo jis ir man nespėjus nieko pasakyti, pajaučiau jo šaltas ir šlapias lūpas ant savo tokių pačių.

Nesigaudžiau kas vyksta, taigi neatsakiau į jo bučinį.

-Um.. Aš atsiprašau..-Niall pasakė atsitraukęs ir nuleido akis. 

Aš atsidusau ir nieko nesakiau. Nors ir buvau permirkyta lietaus, bet burna buvo išdžiuvus.

-Manau, mes turėtumėm eiti..-nutęsiau ir apsisukus ant kulnų pradėjau greitai eiti link jo mašinos. Nebuvo pats iš maloniausių dalykų eiti per šlapią ir šaltą žolę, kai esi basa ir dar lauke tamsu. Priėjus jo mašiną, greit į ją įšokau ir tiesiog išsilydžiau kedėje. Čia buvo taip šilta ir gera.-Mmm... -suurzgiau iš malonumo ir atsilošus kedėje, užmerkiau akis. Jaučiausi, kaip koks šliužas, nes buvau visa šlapia ir rūbai lipo ant kūno, o tuo labiau esu basa.

Praėjo maždaug 10min., bet Niall nebuvo nė vieno ženklo. Pradėjau kiek nervuotis, nes tikrai nemėgau būti viena mašinoje, kai tamsu ir lyja. Pasižiūrėjau pro langą ir pamačiau juodą siluetą prie Perrie namų. Tas šešėlis nejudėjo iš savo vietos. 

Susiraukiau ir bandžiau įžiūrėt ar ten Niall, bet vaizdas buvo tik lietaus upeliai bėgantys langu. Atsipūčiau ir atidariau mašinos duris. 

-Niall?!-sušukau. Jokio atsakymo. Kas jam pasidarė? Ar tai dėl to, kad neatsakiau į bučinį? Bet, tai po velnių, jis stovi po tankiu lietum, ką jis sau galvoja?-Ei, Niall, nestovėk ten, sušalsi!-sušaukiau vėl, bet jis stovėjo, kaip stovėjęs.

Truputį nesupratau. Man darosi kiek baugu. 

-Niall?-sušnabždėjau priėjus ir prieš mano akis, jo kūnas krito ant žolės.-Niall!-sušukau, bet neglėjau jam nieko padaryt, nes buvau sučiupta už liemens. Čia dabar kas? Galiu prisiekt, kad be Niall, ten nebuvo nieko.

-Na, ką? Ir vėl susitikom?-išgirdau labai pažįstamą balsą, bet nenustojau muistytis.-Nesimuistyk, nepabėgsi.-vėl pasigirdo balsas ir pagaliau atpažinus žmogų sustingau. Tai.. Tai Lukas. Po velnių, ką jis čia daro? Ko jis nori iš manęs? Ir ką jis padarė Niall?

-Paleishjkhgga-kalbėjau į jo ranką, bet nieko nesigavo. 

-Šššš, juk nenori, kad mus išgirstu, taip?-sumurkė jis ir norėjau dabar pat apsivemt.

Jis tempė mane link Perrie namų galinio kiemo. Pradėjau muistytis, kaip galėdama stipriau. Juk negali žinoti, kas jam užeis, taip? Galiausiai kuo stipriau įsirėmiau į šlapią žolę ir bandžiau jį stabdyt. Jei ne lietus, viskas būtų lengviau.

Jis sustojo kelioms sekundėms, bet to užteko, kad galėčiau jam įspirti į tarpukojį. Jis paleido mane su skaudžia aimana ir susirietė. Negalėjau jo tokio palikt, nes jis gali mane vytis. 

Užsimojus trenkiau per jo išlenktą nugarą ir jis veidu krito ant žolės. Spyriau kelis kartus į šoną ir greit apsisukus, nubėgau iki vietos, kurioje manau guli Niall.

-Niall?-suradusi jį, greit puoliau ant kelių. Nieko nemačiau, viskas buvo susilieję. Tas prakeiktas lietus, jis viską dar labiau apsunkina, o tai ne į naudą.

-Grace....-išgirdau jo silpną atodūsį ir mano akys užkliuvo už jo rankos, kuri laiko kairę pilvo pusę. 

Nuėmus jo rankas, pastebėjau, kad jo delnai yra visi kruvini ir mane tas dar labiau išgąsdino. Pakėlus marškinėlius, bandžiau užčiuopt žaizdą. 

Išgirdau iš jo inkštimą, kai priliečiau žaizdą. Ji buvo durtinė ir nebuvo durta, su tuo kišeniniu peiliuku. Buvo durta su medžiokliniu peiliu, kuris perpjauna viską. O tai tikrai ne į naudą.

-Nueisi iki mašinos?-paklausiau jo ir bandžiau įžiūrėt jo veidą, nes viską temdė jau besidarančios ašaros. Jis išgys.

Nieko, geriau nesugalvojus, greit nusiėmiau savo šlapius marškinėlius ir pridėjau jam prie kraujo šaltinio.

-Nagi, kelkis, padėk man.-pasakiau jam ir labiau prispaudžiau savo marškinėlius, bei permečiau jo ranką per savo pečius. Padėjau jam atsistot.-Gerai...-dūsaudama pasakiau ir padėjau jam po truputį eiti.-Labai mažai liko, nagi.-pasakiau, kai jau buvom visai prie mašinos.-Palauk.-greit atidariau keleivio pusės dureles ir įsodinau jį.-Pakentėk, tuoj atvažiuosim.-pala.. Ką, aš čia pasakiau? Aš net neįsivaizduoju, kur važiuot. Kur jo namai, tai aš nežinau. 

Uždarius jo dureles, pradėjau eiti link savo durelių, bet buvau vėl sučiupta už liemens.

-Dabar tikrai nepabėgsi, galvojau, susitarsim gražiuoju, bet kaip matau gražiai tu nemoki.-išgirdau pilną įtūžio Luko balsą.-Manau su šiuo lemenuku, jam patiksi labiau.-flirtuojamai pasakė ir vėl pradėjo vėl temti link galinio kiemo. JAM? Kas per jam? Kur jis mane veda?

Pradėjau muistytis ir rėkti į jo delną, bet jis buvo per stiprus. Galiausiai nusprendžiau padaryti visada suveikiantį dalyką. Aš jam įkandau į delną.

-Padėkit!!!!!! Gelbėkit!!!!Padėkit.....-sumurmėjau paskutinį žodį, nes buvau vėl užčiaupta, bet dabar kitaip. Pajaučiau didelį smūgį į pakaušį ir atsijungiau...

*Perrie pov.*

Atidavus Niall, Grace batelius, nutipenau aukštyn į savo kambarį ir įsitaisiau savo šiltoj lovoj.

Prabudau, nuo kažkieno rėkimo. Kiek išsigandau, nes man tikrai nepasigirdo. Priėjus langą, pamačiau tik lietų, bet mano akys užkliuvo už Niall mašinos, kuri dar vis stovėjo mano kieme. Ką jie čia daro? Aš maniau jie jau seniai išvažiavo.

Greit užsimečiau šiltą megztinį ir išdūmiau iš namų.

-Niall?-pati savęs paklausiau, kai pamačiau Range Rover keleivio pusėje sėdintį blondiną. Prisimerkus pribėgau prie mašinos, nes lyti manau, net nesiruošia nustot.-Niall?-paklausiau garsiau ir bandžiau atidaryt dureles, bet jos buvo užrakintos. Pažvelgiau į lašais padengtą langą ir sutikau išsigandusias akis.-Niall, atidaryk, čia Perrie.-pradėjau isterikuot, nes jo išgąstingas žvilgsnis nieko gero nepranašuja. 

Pagaliau išgirdus spragtelėjimą, atlapojau duris ir viskas viduje dar labiau sukilo, nes pamačiau ant Niall pilvo Grace marškinėlius. Kur ji pati?

-Niall, kur Grace?-paklausiau greit ir pradėjau žvalgytis į visas puse, bet jos nei kvapo. 

-Jis.... Jis.. Paėmė.. Ją....-išgirdau duslų jo balsą ir norėjau jam dabar trenkt, net nežinau kodėl.

-KAS? NIALL, KAS PAĖMĖ GRACE?!!-kėliau balsą, bet išgirdus vieną žodį, visas pyktis manyje sukilo ir manau dar pagieža.

-Lukas...

__________________________________________

NAUJA DALIS!! omfg, pagaliau :DD aš labai atsiprašau, kad nerašiau naujos, bet turėjau labai daug problemų. Dar šian buvau ligoninei, tai dalis tokia gavosi nei šiokia, nei tokia.. :(( Bet tikiuosi atsiras kas skaitys ir lauksiu jūsų nuomonyčių ;)

xoxo,

Greta

You & I (N.H.)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang