3 dalis

568 36 0
                                    

Melany nusirengus švarkelį pradėjom eiti link biologijos klasės. Priėję klasę pradarėm duris. Klasė buvo tuščia. Pasižiūrėjau į mokytojos stalą, bet ant jo daiktų nebuvo... O taip...

-Mokytojos nėra.-pasakiau sunkiai atsidusus ir atsisukau į Melany, kuri žiūrėjo į mane keistai kreivu žvilgsniu.-Kas?-paklausiau.

-Nieko, nieko..-pasakė kiek surimtėjus ir šyptelėjo maža šypsenėle. Vis dar nesupratusi po biški su ja pradėjom žingsniuoti suolo link. Už lango labai silpnai švito. Na ko čia stebėtis, juk Kovo pradžia.

Atsisėdusios prie suolo, Melany prakalbo.

-Tu girdėjai..kad...-ji kalbėjo su pauzėmis ir nurijus sunkų gerklėje įstrigusį gumula, vėl prabilo.-kad... Buvo... rasta dingusi mokinė...-pasakė ji ir aš kiek nesupratus jos baimės akyse žiūrėjau kreivu žvilgsniu.-Ji.. Ji buvo rasta nužudyta.. ir.... įtarinėja gaują ,,One Direction"..-pagaliau pasakė ji. Nežinojau ką ir bedaryt. Sėdėjau tiesiog be emocijų. O tai ką man daryt? Verkt? Ne! Bet ta ,, One Direction" gauja, tikrai pagarsėjus, ne geriausiomis sąlygomis.

Pasižiūrėjau į Melany ir tą pačią sekundę išgirdau šaižų mokyklos skambutį. Na ką? Mokytojos nėra... Aš mirus... Palinkėkit man sekmės..?? Su tais žodžiais mintyse į klasę suvirto visi mokiniai, kuriuos norėčiau ištrinti iš gyvenimo...

__________________

Žinau, kad dar dalys trumpos, bet kuo toliau, tuo įdomiau :))

You & I (N.H.)Where stories live. Discover now