1 dalis

746 34 0
                                    

Sveiki. Turbūt turėčiau prisistatyti. Na, tai esu Grace King. Man 18. Esu iš Didžiosios Britanijos. Gyvenu su mama, tėčiu ir mažesniąją sese. Turiu geriausią draugę kurios neiškeisčiau į nieką. Ji man vienintelė kuriai galiu išsipasakoti. Ji man, kaip antra sesė. Myliu ją. Jos vardas Perrie. Perrie Edwards. Nors ir gyvenam toli viena nuo kitos, bet ryšį palaikom. Ką čia dar pasakius? Esu baigus smuiką ir šiais metais baigsiu, nors tiesą sakant aš jau baigus, gitarą. Na be muzikos nesigyvena man. O mano meilę muzikai truputį nervina tėvus. Na neesmė. Dabar sėdžiu prie pusryčių stalo.

-Grace, nežaisk su maistu.-griežtai pasakė mama. Jai šian nekokia nuotaika, na, bet aš pripratus prie to, kaip ir kiti šeimos nariai.

Aš vistiek sėdėjau ir gnaibiau šaukštu košę, bet galiausiai įsidėjau keletą kąsnių į burna. Po kurio laiko jau lėkštė buvo tuščia. Įdėjau ją į indaplove ir atsisukau į tėtį.

-Važiuosi su mumis, ar viena?-paklausė tėtis. Kodėl viena? Nes mėgstu geriau važiuoti viena ant savo motociklo, o ne su sese ir tėčiu.

-Manau, kad viena.-šyptelėjus tėčiui nuskubėjau prie durų. Apsiavus batus išlėkiau į garažą, kur stovėjo mano mylimiausias "žvėris". Pasiėmus raktus, nuo kabliuko, užšokau ant motociklo ir atsidarius garažo durims skuodžiau iš namų į pagal mane-PRAGARĄ.......

__________________

Žinau, kad dar dalys trumpos, bet kuo toliau, tuo įdomiau :)) PAŽADU ;)

You & I (N.H.)Where stories live. Discover now