28 dalis

378 26 2
                                    

Nauja dalis ir labai nesmerkit, jei nepatiks :/ Bet jei ką, gero skaitymo!

________________________________________________

Nuėjęs prie durų, į jas pabeldžiau. Gal kiek kvailai atrodo, kad beldžiu į žmogaus, kurį noriu nušaut duris. Bet tai vardan gero tikslo.

Louis su Harry buvo prie galinių įėjimų, o aš prie pagrindinio.

Kai išgirdau rakinimo garsą, uždėjau ranką ant pistoleto, kuris buvo užkištas už kelnių diržo. Durims atsidarius,už jų pamačiau rudų plaukų vaikiną.

-Sveikas.-pasakiau ir jis pakėlęs vieną antakį, pasitraukė iš mano kelio ir leido man praeit. Ne nu ir kvailys.

-Mielasis, kas č..-išgirdau merginos balsą ir apsisukau. Svėtainės tarpdury stovėjo aukšta blondinė ir prisidengus, tik apatiniu trikotažu.

oh pupyte

Prikandau savo apatinę lūpą, taip įtraukdamas savo auskarą. Mergina nužiūrėjo mane taip pat ir prikando lūpą. Na, ką galiu pasakyt, aš karštesni nei tas laucius.

-Tai... Kokie vėjai atpūtė?-išgirdau to Luko balsą ir apsisukau į jį.

-Na, norėjau su tavim pakalbėt, apie reikalus...-nutęsiau ir stebėjau jo reakciją. Jis tik suraukė savo antakius ir pasižiūrėjo į merginą, vis neatitraukdamas akių nuo manęs.

-Molly, eik į kambarį.-pasakė jis ir man kažkas dingtelėjo. Molly... Molly... Molly! Tai ta pati Molly, dėl kurios kilo Grace pavydo scenos! O ji ir nepasikeitė, ta pati karšta pupytė. Bet kartu ir kekšė, kuri dirba gatvėje.-Tai ko norėjai?-vėl paklausė jis ir nebenorėjau laukti, taigi ištraukiau savo pistoletą iš už diržo ir nutaikiau į jį su didele šypsena.

-Tavo mirties norėjau.-nusišypsojau jam ir paleidau kulką į jo koją.

-Kas per... Už ką?!-ji surėkė ir prie manęs atsirado Harry su Louis. Turbūt išgirdo šūvį, nes kitaip jiems čia negalima rodytis.

-Čia tik pradžia visko, ką iškentėjo tavo sužadėtinė.-pasakiau ir atsitūpiau prie jo. Jis suraukė antakius ir jo veide atsirado pajuokinanti šypsenėlė.

-Tai ne tavo reikalas, ką aš darau su ja.-pasakė jis ir mano veidas pasidarė rimtas.

-Manau mano, nes kažkodėl ji atėjo pas mane ir verkė.-pasakiau r bandžiau laikytis neprajuokus, nes taip net nebuvo, o jo veido išraiška buvo neįkainojama.

-Kodėl ji pas tave ėjo?

-Ne tavo reikalas, ką aš su ja darau.-pakartojau jo sakytus žodžius, nors ir skambėjo ne kaip, bet dabar tai neturėjo reikšmės. - Taigi, kaip sakiau, tai tik tavo kančių pradžia.-pasakiau ir pajaučiau kažkieno delną ant savo peties.

-Niall, gal nereikia?-tai buvo Louis ir jis visada buvo, tas kuris man neleisdavo nueiti per toli su bausmėmis. Ir kai pradėjo draugaut su Melany, tai visai skystalas pasidarė ir jo pykčių jau taip nebesimto. Manau..

Kurį laiką dvejojau.

-Gerai...-atsidusau ir pasižiūrėjęs į Luką, mačiau jo akyse sužibant viltį.-Bet... Jeigu pamatysiu tave prie Grace, jeigu netgi pirštu priliesi. Tada užsisakyk sau paminklą iš anksto. Sutariam?-paklausiau jo ir net nelaukęs jo atsakymo, išėjau su Louis ir Harry. -Ačiū, kad atvarėt.

-Bet kada.-pasakė Harry patapšnodamas per nugarą ir nusišypsojo. Palinksėjau ir priėjęs savo mašiną, į ją įsėdau. Padėjau revolverį į jo dabartinę vietą ir pradėjau važiuot link blondinės namų.

Gatvės jau buvo apšviestos blausia gatvės šviesa. Dabar nueičiau į kokį klubą, nes tokia naktis ir tokia valanda kaip tik. Gal dar pavyks nueiti?

You & I (N.H.)Where stories live. Discover now