Capitolul 48

1.3K 103 18
                                    

Simteam un nod dureros in gat si lacrimile curgeau pe fata mea fara sa le pot controla. Ma inecam in suspine si lacrimi. L-am stans mai puternic ca niciodata in brate. Mi-am repetat iar si iar ca nu-i adevarat pana cand am simtit o mana calda pe umar.

-Nu mai plange fetito! Termin si cu tine imediat!

Atunci brusc m-am oprit din plans. Am inspirat adânc, simtind iar furmicaturi si cum acea prezenta malefica pune stapanire pe tot corpul meu. I-am lasat trupul lui Jeff incet jos si m-am intors carte Maya. M-am ridicat in picioare si am privit-o cu ochii mari si un zambet sadic pe fata. Nu mai simteam nici o durere, ranile imi disparusera complet.

Am simtit cum corpul meu este invaluit in ura si o putere pe care nu am mai avut-o pana acum, o putere incontrolabilă. Am simtit cum ceva imi strapunge spatele. Aripile aparusera iar, parul si unghiile se schimbasera si ele, iar pielea era ciudat de roșie.

Maya mi-a zambit batjocoritor indreptandu-si cutitul spre abdomenul meu, dar cand lama a facut contact cu pielea mea, s-a rupt in mii de bucati mici ce se imprastiara prin zapada rosie. Am aruncat o rpivire ramasitelor din cutit, apoi mi-am indreptat atentia spre Maya care statea cu mana inca intinsa si holbandu-se la locul unde ar fi trebui sa fie o rana. Brusc, i-am apucat mana si i-am rasucit-o pana am auzit cum trosneste si pana cand am vazut cum oasele i se sucesc. Urlete rasunau in padure, facandu-ma să zambesc de placere, sa strang din dinti din dorinta de mai mult.

I-am dat drumul si m-am uitat la ea fara o expresie definita. Avea mana distorsionata complet, cu fracturi deschise. Am proectat apoi calma un fel de sabie in minte, în timp ce Maya se zbătea. I-am taiat mai apoi bucatele din diferite parti ale corpului, astfel incat sa nu moara, dar sa se chinuie ingrozitor.

Ma miscam asa rapid ca nici nu apuca sa se apere, apoi i-am taiat mana rasucita si un picor de la genunghi in jos.

Ma miscam asa rapid ca nici nu apuca sa se apere, apoi i-am taiat mana rasucita si un picor de la genunghi in jos

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Maya era in agonie. Statea pe jos cu privirea pierduta in durere si groaza. Se zbatea neincetat si urla de durele si disperare. Am lasat sabia si am creat niste ace cu care i-am intepat tot corpul, inclusive fata si inul din ochi. Fata mai mult moarta decat vie inca se zbatea si incerca sa scape.

-Gata, m-am plictisit. Mori! Sa putrezesti dracu in Iad!

Am creat un cuit pe care l-am infipt in stomac si cand i-am auzit urletele am invartit cutitul in rana, la fel cum a facut ea. Am mai injunghiat-o o data si, la fel, am rasucit cutitul.

-Em, stai! Se auziră tipete din sparele meu.

M-am intora si l-am vazut pe Ray care alerga spre mine cat de repede putea, gafaind, abia mai putans sa respire.

-Aminteste-ti Em, avem nevoie de ea vie!

Aunci am facut ochii mari si am cazut in genunchi, dar Ray m-a prins inainte sa cad cu totul in zapada rece.

-Iar te-ai suprasolicitat! Fi-rar. Em revino-ti! Te rog... revino-ti!

Dar era prea tarziu pentru mine. Am simtit cum corpul meu se goleste de viata si am inchis ochii.





The chalice full of purple water ( rewriting )Where stories live. Discover now