Capitolul 42

1.4K 125 20
                                    

-Of..., bine... Spune Jeff cu un oftat. Am crezut ca-l poti aduce la viata pe Liu, fatele meu, dar asta ar insemna sa mor, sau ceva de genul...

Isi ridica privirea cu un zambet, de parca nimic nu s-ar fi intamplat si ma lua de mana.

-Acum hai sa mergem si incepu sa alerge dupa Ray.

Am simtit un nod in gat. Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag, sa-l vrei inapoi si sa nu-l mai poti readuce langa tine, sa fie pierdut pentru todeauna.

-Ray, asteapta! Striga Jeff trezindu-ma din ganduri.

Acesta-si intoarse capul si-si puse un deget pe buze, chemandu-ne mai aproape cu o fata incruntata.

-Am mai gasit o victim. Em, asta e pentru tine. Pot sa te invat o noua lectie.

Un zambet mi-a aparut pe fata si m-am apropiat mai mult de Ray. M-am lasat pe vine si m-am relaxat stiind ca urmeaza un puternic efort psihic. Ray si-a inchis ochii si a stat un moment fara sa se miste, apoi a rostit niste cuvinte greu de inteles, iar corpul lui a cazut pe spete ramanand nemiscat. M-am speriat si l-am luat in brate. Avea ochii intre-deschisi dati peste cap. Deodata, am simtit o mana pe umarul meu si m-am intorc brusc. Victima mi-a zambit si s-a puse pe vine langa mine.

-Nu-ti fa griji, asa se intampla mai mereu. E doar o reactie pe care corpul o are in lipsa sufletuli.

,, A pus stapanire pe corpul victimei? Dar cum?

-Da, ai dreptate, am pus stapanire pe corp.

-Am zis asta cu voce tare?

-Nu, dar iti pot citi gandurile. zise Ray ranjind malefic.

,, Atunci, Ray, esti un idiot. "

Zambetul ii disparu si imi arunca o privire ciudata.

-Serios? chiar nu te puteai abtine?

-Nu. zic eu razand incet.

-Ma rooog, lasans la o parte glumele proaste. ( aici Em a facut ea o fata ceva gen ,, Serios? Chiar era necesar " ) Acum imi voi recapata corpul. Fii atenta.

Ray isi inchise iar ochii lasandu-se pe vine rostind alte cuvinte ciudate. In scurt timp, corpul lui incepu sa tremure incet, probabil sufletul intorcandu-se ,, acasa ''. Ray deschise brusc ochii si se ridica, in schimb corpul victemei cazu la pamant si ramanand ca mort.

-Am... Ray? Cu el ce s-a intampat?

-Nimic, o sa-si revina in cateva minute. Acum e doar ametit. Dar...acum imi poti da drumul te rog?

-Aaa, scuze si ma indepartez de Ray, acum contient.

-Si corpul meu o sa faca asa cand o sa intru in trupurile altor personae?

-Nu stiu, e posibil sa reactioneze si mai rau. Niciodata nu sti ce o se se intample. Odata ce-ti parasesti corpul nu mai ai control asupra lui. Face ce vrea el. In cel mai rau caz, alt suflet intra in el si e greu, sau chiar imposibil sa te mai intorci. Pentru asta o sa inveti anumite meditatii de aparare, ca sa zic asa, pentru a pune o aura protectoare in jurul corpului tau cat timp il parasesti.

-Ammm... ce se intampla aici...? Spune barbatul ametit incercand sa da se ridice de pe jos.

-A, nimic, ti-a cazut o creanga uscata de la copac in cap si ai lesinat, incearca Ray sa gaseasca o scuza patetica. Stai jos si odihneste-te, si ii zambi cald.

,, Waw, e un actor chiar bun ''.

Ray s-a uitat la mine si dandu-mi de inteles ca trebuie sa vorbim. Ne-am indepartat putin de barbat si acesta mi-a soptit:

-Bun, acum ca s-a trezit e timpul sa iti arat cum se face acest mic truc.

-Nu cred ca o sa fie asa greu.

Ray imi zambi si-mi zise cu o voce calma.

-Ma bucur ca esti asa oprimista.Bun, in timp ce esti focalizata pe persoana pe care vrei sa o manipulezi. trebuie sa rostesti niste cuvinte: ,, igi lelcec, jon demon ''. Dupa ce le rostesti vei putea intra in mintea victimei, dar, te avertizez, nu e chiar usor sa ii controlezi corpul.

-Da, da bine. Vreau sa incerc mai repede!

-Bine, atunci incearca. Restul iti zic cand reusesti sa-i controlezi corpul. Bla bla bla...

Dar eu nu l-am ascultat pe Ray. Eram deja concentrata pe barbat. Mi-am inchis ochii pentru cateva secunde si am simtit cum un fior imi strabate corpul. Ma simteam foarte rece, si putin ametita. Am rostit cuvintele si brusc am deschis ochii cand am simtit un junghi in stomac. Corpul meu parca plutea, iar eu nu ma puteam misca. Am clipit o data si cand am deschis ochii ma aflam intr-un loc ciudat. Stateam pe spate parca plutind. Toul in jurul meu era negru si era foarte frig. Deodata am auzit o voce in fundal si capul a inceput sa ma doara.




The chalice full of purple water ( rewriting )Where stories live. Discover now