Campitolul 24

2.4K 170 13
                                    

-Pai...eu... Nu voiam sa... sa pleci si sa raman iar singura. Esti singurul meu prieten, singrura persoana in care stiu ca pot avea incredere... Adica... Stii tu... Ah!

Mi-am intors privirea intr- parte si am zis un ,, La naiba! " soptit.

Oftez adanc si-mi inchid ochii pentru cateva secunde. Nu-l puteam privi direct in momentul asta. Simteam ca o sa dau pe afara datotita sentimentului pe care-l simteam si de parca nu era de-ajuns, nu-mi puteam stapanii nici mainile. Ma tot jucam cu maneca horacului.

-Jeff, eu te.. cred... adica nu sunt sigua. Ne cunoastem doar de aproape doua saptamani. Adica nu e prea putin timp? Nu crezi ca ar trebui sa ne cunoastem mai bine? Eu cred ca... Adica... intele...

Nu apuc sa termin ce aveam de zis ca simt ceva ce nu am mai simtit pana acum si nici nu credeam ca o sa simt vreodata. Buzele moi si calde ale lui Jeff lipite de ale mele. Imima imi batea atat de tare ca-mi era frica sa nu o auda zbatându-se in piepul meu. Fac ochii mari si ma uit la el speriata si confuza in timp ce acesta isi retrage incet buzele lasandu-ma sa respir.

Vazandu-mi fata confuza, imi zambeste si ma ia de mana

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vazandu-mi fata confuza, imi zambeste si ma ia de mana.

-Ai terminat, nu-i asa?

Clipesc de cateva ori si imi apas buzele cu mana.

-Dar... Credeam... Ce tocmai s-a intamplat?

-Tu ce crezi? Si zambeste amuzat probabil de fata mea, in continuare confuza.

-Umm... Eu cred ca merg pana la baie.

Ma ridic repede din pat si alerg pana la baie, Jeff ramanand in urma mea la fel de confuz ca mine.

,, Ce??? El tocmai a??? Dar...! ''

Respiram sacadat si repede. Nici macar nu stiam de ce. Pana la urma era doar... Eh, pe cine incerc eu sa pacalesc aici? Fusese genial ce tocmai se intamplase.

M-am uitat in oglinda si am vazut ca sunt al naibi de rosie si cu un zambet tampit pe fata. M-am clatit cu niste apa rece si mi-am pus mana pe piept. Inima imi batea la fel de puternic, dar mai lent. M-am uitat in oglinda si l-am vazut pe Jeff care statea in pragul usii.

The chalice full of purple water ( rewriting )Where stories live. Discover now