Capitolul 18

1.9K 153 8
                                    

Nu apuca sa termine ca se aude de nu stiu unde un ras cu o tonalitate ridicata.

,,Din perspective lui Jeff ''

-Em, stai aici! zice vizibil îngrijorat. Ma duc sa vad ce se intampla.

Em da din cap afirmativ si se aseaza jos, ajutundu-se de trunchiul unui copac. Imi scot cutitul si ma indrept spre locul de unde se auzea inca rasul fetei. Vocea imi era foarte familiara, aducandu-mi numai cosmaruri...

-Cine esti si ce vrei? strig eu nervos.

Rasul continua sa se auda, dar de data asta din spatele meu. Ma intorc repede dar nu vad pe nimeni.

-Te mai intreb o data! Cine esti si ce vrei?

Rasul se opri si un fosnet se auzi undeva langa mine. Ma intorc dar nici de data asta nu era nimeni. Mârâi nervos si ma uit in jur.

-Sa vezi ce o sa patesti cand te gasesc!

Am vrut sa plec mai departe catre locul de unde se auzea rasul, care incepu iar sa rasune prin padure, dar am simtit o lama rece pe gat. Un cutit era tinut de o mana slaba, cu o piele de un gri deschis si cu unghi lungi si rosii. De cutit era prins cu ață neagra un biled impachetat de mai multe ori si pătat de sange. Simt cum o alta mana imi pipaie pieptul si isi infige unghile in el pana incepe sa curga sange. Strang din dinti simtind durerea provocata de acea mână fierbinte care ma ardea. Cand incerc sa-mi scot si eu arma simt cum cutitul care era la gat imi strapunge umarul si persoana din spatele meu se indeparteaza. Cad in genunchi si imi scot cutitul din umar smulgand ața neagra pentru a putea citi biletul pe care scria marunt cu cerneala rosie:

The chalice full of purple water ( rewriting )Onde histórias criam vida. Descubra agora