36. BÖLÜM

2.6K 121 2
                                    

36. BÖLÜM

(Duru)

-"Dur orada!" diye sakince uyariyorum onu, ama sözlerime aldirmadan üstüme üstüme gelmeye devam ediyor.

Oysa kücük bir oyundu benimkisi sadece. Yani minik bir kandirmaca. Tepki verecegini bile bile. Ve kabul ediyorum, aptalcaydi.

-"Hey, sana diyorum. Yaklasmasana!"

-"Ne yaptim dedin az önce? Tekrarlasana karicigim."

-"Hicbir sey" deyip, sonunda beni sıkıstırdıgı duvar kösesi ile kendi arasinda kacmaya calisiyorum, belimden yakaliyor beni bu defa da.

-"Bana hic de 'hicbir sey' gibi gelmedi ama" deyip, beni duvara yasliyor ve üstüme abanmaktan, beni sıkı sıkı tutmaktan da cekinmiyor tabii. "Koydugum yasaklari cignemeye bayiliyorsun, degil mi? Ya da daha da ileri gitmekten? Ama biliyor musun, cok zevkli cezalarim var benim. Cok zevkli ve hosuna gideceginden eminim karicigim..."

Henüz sözlerini bitirmeden elleri belimi sıkıca kavriyor, bedenini bedenime yaslayip yüzünü yüzüme yaklastiriyor. Ben, donakalmis bir sekilde beni öpecek mi öpmeyecek mi, dediklerini yapacak mi yapmayacak mi diye beklerken, o boynuma yöneliyor. Itiraz bile etmiyorum!

Sadece dakikalar önce yatakta sarmas dolas oldugumuz gözümün önüne gelince tüm duyularim karman corman oluyor birden. Boynuma kondurdugu öpücükler aklimi karistirirken, belimden kalcama inen elleri beni korkutuyor. Bu... bu sadece hosuna gitmeyen söylediklerime verdigi kücük bir karsilik degil. Galiba... is ciddiye biniyor!

-"Sakaydi! Sadece saka..." diyorum aceleyle.

-"Saka?"

Alayla tekrarladigi sözcük endiseli bir fisiltiyla dudaklarimdan dökülen br kac kelimeyi duydugunu ispatlarken, suc islemis kücük bir kiz cocugu gibi hissediyorum kendimi.

-"E-evet."

Uzaklasacagini sanirken, daha cok bastiriyor kendini bedenime. Yüz yüze bakmamizi saglayip, gözlerini dudaklarima dikiyor önce. Arsiz sey! Diye düsünüyorum, ama sonra yukari cikiyor bakislari, elalari beni buluyor nefesi yüzüme carparken.

-"Ne yapiyorsun?" diye soruyorum kendimi biraz toparlamaya calisip.

-"Cezani kesecegim."

-"Sakaydi dedim! Simdi o ellerini artik üstümden cekebilirsin."

-"Cekmeyecegim. Kandirdin beni. Bir avukatla konustugunu söyledin. "

-"Cünkü beni kizdirdin!"

-"Hic de bile. Hicbir sey yapmadim."

-"Bana hic de 'hicbir sey' gibi gelmedi ama."

DERDE DEVAOnde histórias criam vida. Descubra agora