||-Capitolul 12

234 9 149
                                    

Fără motiv, mă trezesc mult mai devreme decât Madara.

Privesc bărbatul de lângă mine care e atât de inocent, în ciuda faptului că acum câteva ore era cel care mă domina cu bărbăţie, în cele mai erotice ipostaze.
Amintindu-mi acele momente, îmi vine cheful de a face ceva obraznic. Îl privesc pe el care îmi atrage atenţia fizic mai ceva ca tipii ăia uleioşi ce ridică greutăți- ceea ce nu mă atrage deloc.
În schimb el e perfect. Mai ales gol.

Mă urc pe el şi cobor exact la zona genitală. Mă întreb cum va reacţiona trezit de mine în modul ăsta. Probabil bine. Sau super bine.
Umezesc cu limba toată zona penisului, trezindu-l. El tresare rânjind cu interes.
Iau în gură membrul şi îl adâncesc mai tare în gură. Aud câteva gemete din partea brunetului. Mâinile lui se bagă în părul meu un pic obosite dar entuziasmate din cale afară. Combin linsul cu suptul pentru plăcere intensificată. Mişcări alerte sus-jos şi mii de gemete ale lui.
-Oh, Saya! Gura aia a ta face minuni!

La fel şi limba lui! Nu am uitat oralul de aseară şi de aceea mă revanşez, ca să fim chit, nu? Mâinile lui încep să-mi ghideze mişcările de nebune şi tremurânde, făcându-le mai alerte şi mai adânci. Gemetele lui se amplifică şi eu continui treaba ca o iubită bună şi de treabă ce aş putea fi. Trag cu ochiul la el şi văd o faţă atât de orgasmică încât jur că îmi venea să îi fac poză.

-Eşti o zeiţă! O să-

Gura mea s-a umplut de lichidul acela al lui. Îl înghit pe tot să nu facem "mizerie" şi revin la Madara. Se pare că mi-a rămas un fir de spermă la gură. Era în culmea orgasmului încă. Mă sărută apăsat nepăsându-i de dâra de la gură.
-Ăsta a fost cel mai sexy mod din a-mi spune "Neaţa", afirmă el.
Mă ridic de pe el şi mă îmbrac cu nişte boxeri de-ai lui şi cămaşa lui super largă şi surprinzător de transparentă. De parcă ar fi pus-o intenționat...

-Stai aici, iubitule.

Fug până la bucătărie şi pregătesc micul dejun, simplu dar delicios şi eficient. I-l duc la pat pe o tavă lată din plastic. El mă aştepta cuminte, exact ca un copilaş pedepsit.
-Poftim.
Îl privesc cum mănâncă şi iau şi eu câteva înghițituri. Sincer, nu îmi e foame, nu mi-e sete, nu am absolut nimic în neregulă când îl am pe el.
Oftez zgomotos involuntar.
-Ce e, iubito?
-Nimic. Te iubesc şi mi-a fost dor de tine.
-Şi mie. Nu ştiu ce aş fi făcut dacă nu renunţai la orgoliu. Probabil te violam.

Amândoi pufnim. După ce mănâncă se ridică şi îşi ia boxerii pe el.

*

Îmi pieptăn părul uitându-mă în oglindă şi simt o respiraţie pe ceafa mea. Mâinile lui puternice îmi controlează interiorul cămăşii, oferindu-mi un tremur nebun. Buzele lui îmi tachinează gâtul lasciv şi totuşi jucăuş. Corpul lui se presează pe al meu simțindu-i fiecare muşchi şi fiecare adâncitură. Închid ochii răsfăţată. Mă întorc spre el. Îl privesc visătoare şi cu un interes indescribtibil. Palma mea îi mângâie obrazul, dar fiindcă e cu mult mai mică decât faţa lui, coboară pe umăr. Cu cealaltă mână îi pipăi părul ce creează dependență mai mult decât orice drog. O şuviţă din ochi o dau la o parte. Mă ridic pe vârfuri până la urechea lui şi şoptesc:

-Numai a ta. Sunt doar a ta.

Îi plasez câteva săruturi copilăreşti şi totuşi senzuale pe gât. Apoi urc la buzele lui pe scărița pasiunii. Îmi lipesc buzele de ale lui şi formez un sărut de milioane- foart delicios. Îmi prinde fesele şi le strânge. Când ne desprindem, îmi spune el la ureche:
-Mă vezi? Sunt tot al tău.
-Tot?
-Tot.

Rânjesc şi îl prind şi eu de fund ca să fim "chit", cum s-ar zice. Îl sărut din nou cu poftă.
-Bun! Azi ce facem? îi spun.
-Am putea... îmi ridică senzual cămaşa. De la modul tău de "Bună dimineaţa " am rămas cu un chef în mine.
-Chef de ce?
-Chef de tine.
-Doar acum ai chef de mine?
-Oh! Dacă ar fi după mine, nu te-aş lăsa să te îmbraci niciodată.

Viața SayeiWhere stories live. Discover now