Satılık Erkek-Okuyucularına

19.6K 396 155
                                    

Öncelikleee Selam demek istiyorum. Bu maalesef yeni bölüm değil, size yazarınızdan bir kaç söz.
Bugün hikayenin ilk parçasını paylaşmamdan bu yana neredeyse 5 ay geçmiş.
Biraz önce hikayenin ilk bölümünden sonunda kadar gezdim ve yorumları okudum yeniden. Ve yüzümden gülümseme hiç eksik olmadı. İlk paylaştığımda bölüm başına 100 okuma aldığımda sevinirken bugün genel okuma sayısı 50K yı geçmiş. Bu yüzden herkese çoook teşekkür ederim.
Yorumları okuduktan sonra tekrar yazmak için motive oldum.. Açıkcası biraz sıkılmaya başlamıştım, özellikle fazla yorum alamadığım için motivasyonum düşmüştü ama sanki tüm o yorumları ilk defa okumuşum gibi hissettim ve çok mutlu oldum.
Daha yazacak çok konum var. Gerek Kıvanç-Emir aşkı olsun. Gerekse Kaanın tehditleri, Emirin kardeşleri.. Villanın içinde daha çok olay olacak :)
Ama sizden isteğim yorum yapmanız. Vote pek önemli değil ama yorumlar yazarları inanılmaz sevindirip motive ediyor. Bugüne kadar attığınız her yorum için teşekkür ederim.
Bu soruya cevap verecek Ne kadar büyük bir okuyucu kitlem var bilmiyorum ama benim merak ettiğim şey siz Kıvançımı daha çok seviyorsunuz, Kaanımı?

Fazla yorum geleceğini sanmıyorum ama sizden bu bölümün altına veya özelden cevap bekliyorum.
Yanı sıra hikayede olmasını istediğiniz olaylar, veya katmak istediğiniz sıra dışı bir karakter varsa söyleyin lütfen :) ayrıca hangi karakter hakkında daha çok okumak istersiniz, kimi daha az görmek istersiniz, bunuda paylaşırsanız benimle sevinirim. sorularınız varsa sorun. :)
Umarım en azından 1-2 yorum gelirde kendimi duvarla konuşmuş gibi hissetmem :D
Sizleri çok seviyorum :)

Satılık erkekحيث تعيش القصص. اكتشف الآن