{Kapitel 68}

208 12 0
                                    

*Yasminas perspektiv*
Veckorna flöt på utan Charlie. Fast att det var hårt att gå vidare så lyckades jag tillslut. Senaste månaden har tidningarna varit på mig som hökar. Allt har kretsat kring mig, Charlie och flytten.
Nu satt jag i alla fall på flygplanet påväg till Sverige. Jag flyttar hem, för andra gången. Men den här gången har jag med mig crewet. Den här gången är allt med killarna utrett. Den här gången blir det annorlunda. Jag log och lyssnade på högtalaren som gick igång. Det var kaptenen som pratade och han sa att vi skulle börja landa och därför skulle vi spänna fast oss.
Ungefär två timmar efter det stod jag och mamma utanför pappa och Oscars hus. Crewet hade eget boende, men jag hade såklart livvakter med mig. Inte Charlie dock, men Thomas och Anders som jag hade förra gången jag bodde i Stockholm.
"Ska vi gå in?" Frågade mamma och jag nickade. Vi gick in i huset och bara några sekunder efter kom pappa och Oscar springandes. Jag slängde mig i Oscars famn och han kramade om mig hårt.
"Jag har saknat dig Yasy" viskade han och jag log.
"Jag har saknat dig också" svarade jag.
"Är du okej?" Frågade Oscar mjukt när vi släppte från kramen och jag nickade tveksamt. Efter att jag hade hälsat på pappa och burit upp mina väskor så satte jag och Oscar oss i min soffa.
"Vill du följa med till studion och träffa grabbarna?" Frågade Oscar tveksamt och jag nickade glatt. Gud vad jag saknar dem.
"Är Ryan med i 'grabbarna' nu mer eller?" Sa jag och Oscar nickade skrattandes.
"Han är schysst" sa Oscar och skrattade lite.
"Han är ändå en skitstövel" sa jag surt och Oscar skrattade.
"Du förlät mig, du förlät Ogge och du förlät Felix och Omar, varför kan du inte förlåta Ryan?" Frågade Oscar. Jag tänkte efter ett tag och suckade sedan.
"Vad jobbig du var då" sa jag och lipade mot Oscar som började skratta åt mig.
"Kom nu, vi drar" sa Oscar och hoppade upp från soffan.
"Men jag måste fixa till mig" gnällde jag och Oscar fnös.
"Komigen, du ska träffa grabbarna, inte kungen" sa Oscar och jag skrattade. Jag hoppade upp från soffan jag med och ställde mig bredvid Oscar.
"Who cares" viskade jag malligt precis vid hans öra.
Jag gick fram till mitt sminkörs och började sminka mig. Jag bytte snabbt om till lite snyggare kläder medan Oscar pratade med någon i telefon. När jag var klar skyndade jag mig ner till hallen och tog på mig ytterkläder.
"Jag är klar Oscar" ropade jag nerifrån hallen och Oscar kom springandes.
Jag, Oscar, Thomas och Anders var snabbt framme vid studion och Thomas och Anders åkte hem igen eftersom jag ändå bara skulle vara i studion. Jag och Oscar kom in i studion och jag möttes av Ryan i dörröppningen. Ryan nickade bara lite lätt åt mig och det blev allmänt stelt.
"Vart ska du?" Frågade Oscar.
"Kat skickade iväg mig för att köpa kaffe på starbucks, föresten är du försenad och Daff är sur så skynda på" sa Ryan snabbt och skrattade lite lätt i slutet.
"Kan jag följa med?" Frågade jag Ryan med en tveksam ton när Oscar började klä av sig ytterkläderna. Ryan ryckte bara på axlarna som om det inte spelade någon roll. Jag tog det som ett ja och försvann ut i vårvärmen med Ryan...

Newspaper Can TellDonde viven las historias. Descúbrelo ahora