{Kapitel 3}

356 16 0
                                    

*Oscars perspektiv*
Jag slängde på mig jackan och skorna innan jag ropade till pappa att jag drog till Felix. Egentligen var det en lögn, som alla andra gånger, men än så länge pappa inte kommit på det.
Jag drog åt mig nycklarna till moppen och skyndade mig ut till den. Jag körde snabbt iväg till adressen som Ogge hade gett mig och efter cirka en kvart var jag framme. Det var en gränd mitt i ingenstans. Jag har varit här förut. Jag satte mig lutad mot väggen och dunkade mitt huvud mot väggen lite löst. Vafan är det vi håller på med egentligen?!
Min mobil ringde och jag svarade snabbt. Det var Yasy. Min älskade syster. Jag hade fått veta igår att hon och mamma ska flytta hem och jag måste säga att jag verkligen längtar efter det.
Jag och Yasy pratade i några minuter, men jag sa att jag var tvungen att gå när jag hörde Ogge, Felix och Omar komma gåendes i gången.
"Eyy öka takten" ropade jag och grabbarna gjorde som jag sa.
"Yasmina och mamma flyttar hem i slutet av månaden" sa jag lågt och grabbarna höjde på ögonbrynen.
"Kommer du berätta för Yasy att hålla sig på vakt?!" Frågade Omar tveksamt.
"Nej, jag är inte dum i huvudet" sa jag och suckade.
"Men hon borde ju få veta, annars måste vi ju skydda henne hela tiden?!" Sa Ogge medan han drog handen genom sitt hår.
"Det blir bara ännu värre om vi berättar för henne, ni känner henne inte... Jag kan hålla koll på henne" utbrast jag en aning irriterat.
"Bäst för dig det" sa Felix lågt, knappt hörbart.
"Men vadå?! Så ni tycker att jag borde berätta för min syster att hon har ett äckligt jävla freak efter sig som vill utnyttja hennes kändisskap så fort hon kommer hem till Sverige?! Vilken välkomspresent" sa jag argt med sarkasm i rösten.
"Kanske inte direkt, men du borde berätta för henne Oscar, det vi håller på med är farligt och hon borde vara på sin vakt eftersom hon är inblandad" sa Ogge skarpt och jag fnös.
"Eyy fuckers vad vill ni?!" Ropade Zakkerias med sina grova röst och vi vände oss om och mötte honom och hans gäng mitt i gränden.
"Du vet mycket väl vad vi vill" sa Ogge skarpt och tog ett steg närmare Zakkerias.
"Jag skulle backa om jag var du" sa Zakkerias hotfullt medan han fäste blicken i Ogges ögon.
"Vi vill att du låter oss vara, du får ändå inte tag i min syrra, hon bor i fucking Miami" sa jag skarpt och Zakkerias flinade.
"Har vi inte haft det här samtalet förut?" Flinade Zakkerias fram.
"Många gånger, men du verkar ha svårt att fatta poängen" sa Felix spydigt. Vi avbröts av Zakkerias mobil som plingade till och han drog upp den ur fickan.
"I'm comming home Oscar" läste Zakkerias och visade oss mobilen. Det var en twitternotis från Yasy.
"Vad kan det betyda?" Sa Zakkerias med tillgjord röst och låtsades tänka.
"Ärligt talat är jag inte dum, idioter. Jag fattar att hon ska flytta tillbaka till Sverige. Om ni tycker att det har varit jobbigt innan det här, vänta bara" sa Zakkerias argt och hotfullt innan han vände sig om och han och hans gäng gick sin väg...

Newspaper Can TellDonde viven las historias. Descúbrelo ahora