21 | Artçı Şoklar

72K 2.2K 220
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM ♥

ÖPTÜM XOXO

ÖPTÜM XOXO

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

▬▬▬

BÖLÜM 21│ARTÇI ŞOKLAR

Alp Altınel'den...

Bir kız görüyordum. Gözlerindeki ifadeden anlaşılıyor, korkusu. Çaresizlikle bakıyor karşısındakine. Gözlerinin içine bakıyor sırf dursun diye lâkin karşısındaki insafsız, insanlıktan anlamazın teki olsa gerek ki el mahkûm dönüyor önüne. Bu sefer gözleri başka birini arar gibi dolanıyor okul bahçesinin etrafında. Ardından durduğunda, aradığını bulmuşa benzer bir parıltı yanıyor irislerinde. Sanki vakti kısıtlıymış gibi bir aceleyle fırlayıveriyor yerinden. Öyle hızlı koşuyor ki, at kuyruğu yaptığı uzun saçları rüzgârla buluşup özgürlüklerini ilan ediyor.

Sonunda Gürkan Yaşar'ın önünde nefes nefese durduğunda ne yapacağını deli gibi merak ediyorum. Fakat asla beklemediğim ve onu ilk gördüğüm an böyle bir şeyi yapacağına asla ihtimal vermediğim o hareketi yaparak beni adeta şaşkına uğratıyor. Tek kelime ahi etmeden Gürkan'ı öpüyor! Fakat biliyorum ki bunu yapmasının çok sağlam bir sebebi vardı. Mecbur bırakılmıştı, o kadar belliydi ki her adımından her hareketinden anlaşılıyordu bu.

Gürkan, onu tanıdığımdan şüphe etmeyecek bir harekette bulunuyor elbette. Kızı tek hamlede iterek yere düşmesini sağlıyor. Ardından kızın karşısındaki çaresizliğini umursamadan kılıcın kabzasını kavradığı gibi indiriyor göğsüne, tam kalbinin üzerine. Acımasızca vuruyor darbelerini. Öyle adice bir hareket ki, şimdiye kadar yaptığı onca şerefsizliğini görmeme rağmen beni bile afallatıyor. Bu kadar alçalmak onun için bile fazla.

Arkasına dahi bakmadan çekip giderken peşine kuyruk misali takılan kuzeni dönüp, kıza adice bir gülümseme gönderiyor. Gözlerimi yumup, dişlerimi birbirine sımsıkı bastırarak durdurmayı başarıyorum kendimi. Şayet durduramazsam kendimi, yavaş yavaş ve neredeyse kusursuzca nakşettiğim intikâm planım altüst olacak, biliyorum.

Yaşarlar giderken kızın yanına koşuşturan bir kız daha görüyorum. Yerde oturanın ağlaması gerekirken o ağlıyor. Hem de öyle bir ağlıyork ki, sanki onun acısını sinesinde hissediyor. Ona ulaştığında kendini öyle bir yere atıp kıza sarılışı var ki, benim bile içimi parçalamayı becerebilmişti. Böylesi bir arkadaşa sahip olduğu için oldukça şanslı olmalıydı diyeceğim ama az önce yaşadıklarından sonra sanırım dünya üzerindeki en bahtsız kız olduğunu düşünüyordur. Ah be Asi, kim bilir ne seni buna mecbur etti...

Arkadaşlarının yardımıyla yerden kalkıp okulun çıkış kapısına yöneliyor. O an görüyorum kız kardeşimi. O kızın arkadaş grubu olduğunu düşündüğüm kişilerin arasında yer almakta. Bu beni oldukça şaşırtsa da bir müdahalede bulunmuyorum. Henüz her şey için çok erken, ince eleyip sık dokuduğum bir plan vardı önümde. Ve bu işin sonunda ne Gürkan Yaşar'dan ne de benden iz kalacaktı bu dünya üzerinde.

Romantik Komedi [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin