RK-15 -ROL YAPACAĞIZ-

93.1K 2.4K 130
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM ♥

ÖPTÜM XOXO

ÖPTÜM XOXO

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬

BÖLÜM 15│ROL YAPACAĞIZ

Bazen yalnızca oturup düşünürsün. Yaşadıklarını, yaşayacaklarını... Aklında binlerce soru dolanır. Ama hiçbirine verecek bir cevabın yoktur.

Bir oyun dönüyordu. Arkamdan birileri kuyumu kazıyordu. Fakat bunu kim, neden yapıyor bir fikrim yoktu. Türlü türlü pis oyunların döndüğü hayatımda, bu oyunları ortaya çıkartmak için yardım etmesini istediğim insan, iki gün önceye kadar Hanım Evladı diye dalga geçtiğim insandı. Ona güvendiğime bile emin olamazken, 'Bana yardım et!' demiştim. Belki hataydı bu yaptığım. Yanlış insandan yardım istiyordum belki ama güvenmek istiyordum. Artık birilerine güvenebilmek istiyordum. Sürekli arkamdan bir iş mi çevriliyor, diye düşünmek istemiyordum. Şüphenin beni yiyip bitirmesini, tüketmesini istemiyordum.

En yakın arkadaşım, Batın, ona bile güvenemezdim şimdi. Beni tüm okulun önünde öyle bir yerin dibine sokmuştu ki, hâlâ toparlayamıyordum.

Kutay deseniz, onu sevemediğim için beni suçlayıp, tek kalemde silip çekip gidebilmişti. Beni ne zaman yarı yolda bırakacağını bilemezdim. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyordum.

Ah babam, güveni ilk tadacağım insanın neler yaptığı ortadaydı. Ben sırf onun yüzünden güvensiz, mutsuz ve kendini unutmuş bir çocuk olarak büyümüştüm. İncitip yitirmişti beni. Ona dair ne anım varsa, hepsi hayal kırıklarımla kesilip atılmıştı içimden.

Aciz bir yanımın olduğunu kabullenmeyen büyük bir güç vardı içimde. Fakat bana bunu hatırlatıp duran kapkara karanlık anılarım ile boğuşuyordum her daim. Kimsenin gücü yoktu beni bu silsileden kurtarmaya.

Bazen düşünüyorum, bir kız çocuğu nasıl olurda babasına güvenemezdi? Nasıl olurda en büyük yıkımı babasında yaşardı? Beni onsuzluğa, güvensizliğe ve kedere nasıl terk edip öldürebilmişti kendisini, gerçekten çok merak ediyordum.

Romantik Komedi [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now