You Are My Teacher?!

By Castielitsokay

315K 11K 2.5K

Co když náhodně získáte číslo cizího člověka a budete si s ním neskutečně rozumět? A co když ten někdo, je vá... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
21.❌
22.❌
23.❌
24.❌
25.❌
26.❌
27.❌
28.❌
29.❌
30.❌
31.❌
32.❌
33.❌
34.❌
35.❌
36.❌
37.❌
38.❌
39.❌
40.❌
41.❌
42.❌
43.❌
44.❌
45.❌
46.❌
47.❌
48.❌
49.❌
Info.
20.❌
Nové info!!!
51. - úplně nová kapitola
Info. 2024
52.

50.❌

3.2K 98 54
By Castielitsokay

TOTO NENÍ POSLEDNÍ KAPITOLA! JEŠTĚ JICH PÁR NAPÍŠU!

Dean

,,Takže kvůli tomuhle jste mě přivezli z tábora dřív?"zeptal se Noah a já přikývl.

Stáli jsme spolu v zákulisí, zatímco Sára a James měli nějakej rozhovor a vysvětlili tam celou situaci. Sarah dokonce řekla i všechno o Jackovi a Lise a před tím se ujistila, že mi to nevadí.

,,A ty jsi byl mamky manžel?"neuniklo mu i tohle a já se zhluboka nadechl.

,,Když jsme byli hodně hodně mladý."usmál jsem se na svýho syna, kterej ještě zatím ani neví, že jsem jeho táta a doufal, že už se na nic ptát nebude. Nevěděl jsem totiž, co mu můžu a nemůžu říct. Co by Sáře vadilo a co ne.

Už se nadechoval, že se zeptá na něco dalšího a mě bylo jasný, na co se chtěl ptát, tak jsem rychle řekl:

,,Teď jsme jen kamarádi, Noahu. O tomhle si pak musíš promluvit s mamkou, okay?"

,,Okay."usmál se a překřížil si ruce na hrudi stejně, jako já. Měl na sobě i kšiltovku jako já a flannelovou košili. Vypadal teď vážně jako moje kopie.

Oba jsme se teď soustředili na Sáry proslov.

,,Teď je na vás, jestli budete věřit mně a nebo lžím. Ale chci vás všechny poprosit o to, aby jste se v tom už dál nevrtali. Konkrétně neřešili mého syna a nechali nám soukromí jako do teď. Nefoťte nás, když nás uvidíte venku a to platí i u mého ex manžela. Pokud mě s ním potkáte, tak nás nefoťte a neotravujte Deana na sociálních sítí. Děkuji."usmála se na konci tak, že jen díky tomu úsměvu by jí všichni poslechli.

Sára se za celý rozhovor nevyjádřila k tomu, že jsem Noahův táta a já jí to neměl za zlý, Noah ještě nic neví a mohlo by se to k němu dostat.

,,To platí i u mě a mého manžela Aidena."dodal James a Sára se na sekundu podívala naším směrem a usmála se.

,,Kdy se vrátíš z Německa? Uvidíme se zase?"odtrhnul jsem pohled od Sarah a podíval se na Noaha.

,,Za týden budu zpět, ale budu tady jen deset dní, protože má Erik závody."vysvětlil jsem mu.

,,A ty mu děláš mechanika?"zeptal se a než jsem stihl odpovědět, tak už u nás byla Sára a James.

,,Půjdeš s Jamesem do toho kina jak si chtěl jít? Já ještě musím do práce."ptala se Noaha a ten přikývl.

,,Odvezl bys mě prosím do práce, Deane? Jimmy si bere auto."

,,Jo, jasně."pousmál jsem se a rozloučili jsme se s Noahem.

---

Jenže jsem ji nakonec nevezl do práce. Skončili jsme u ní doma a momentálně mě líbala u sebe v ložnici. Sotva jsme sem došli, protože jsme se jeden na druhýho vrhli už v chodbě.

Řekla mi, že ještě potřebuje něco doma než půjde do práce a jestli nechci na oběd a mně nedošlo, že mě zve na sex. Nechápu, že mi to vůbec nedošlo.

Věděla, že zítra odjíždím a pravděpodobně proto to udělala. Rozlučkovej sex nebo něco. Nejspíš si myslela, že to s ní nemyslím vážně. S ní a Noahem, ale já ji chci. Chci bejt Noahův táta a chci, aby Sarah byla moje.

,,Sáro,"odtáhl jsem se od ní a ona se na mě zmateně podívala.

,,Melissa chce jen, abych si vyklidil věci a ještě musím zařídit, aby mi vrátila peníze. Zaplatil jsem ji polovinu nájmu na rok dopředu. Za týden budu zpět. U tebe a Noaha."držel jsem jí blízko sebe, ruce kolem jejího pasu.

,,Pak ale za týden zase jedeš pryč s Erikem."hladila mě za krkem, kde měla položené svoje ruce.

,,Ale jen na měsíc. Pak už budu mít do dubna volno a rozhodl jsem se, že nebudu přes zimu v Německu. Chci bejt tady. Klidně s vámi, jestli budeš chtít."vtiskl jsem ji rychlou pusu na rty a když jsem se odtáhl, tak se na mě usmívala.

,,Samozřejmě, že chci, Deane."přitáhla si mě zpět do polibku. Pomalu jsem přemístil ruce na její zadek a jen tak je tam nechal, ale když do našeho líbání zapojila i jazyk, nadzvedl jsem jí sukni a dotkl se jejího holého zadku.

Vůbec jsme se nehli z místa. Zůstali jsme stát kousek za zavřenými dveřmi a líbali se, zatímco jsem si hrál s látkou jejích tang.

,,Deane."zavzdychala mi do pusy, když jsem zmáčkl její zadek oběma rukama.

,,Copak?"odtáhl jsem se, ale ruce nechal na místě. ,,Co bys chtěla?"

,,Aby ses mě dotkl, prosím."rty měla vlhký a nafouklý od mejch vousů.

,,Kde?"ušklíbl jsem se.

,,Mezi mými stehny."dívala se na mě tak nevinně, že jsem mohl jen pomalu přemístit jednu ruku mezi její nohy.

Prsty jsem se přes látku dotkl vlhkýho místa přesně u jejího vchodu a pomalu sjel prsty výš k jejímu nejcitlivějšímu místu. Zalapala po dechu a přivřela oči. Mohl jsem se jen usmívat a prsty jemně kroužit na místě.

,,Jseš tolik vlhká a to jsem se tě sotva dotkl."provokoval jsem jí, ale ona se neměla k žádným slovům. Místo toho zasténala, když otevřela pusu, že mi snad odpoví.

Pak jsem strčil ruku rovnou za lém látky a než si to stihla uvědomit, byl jsem jedním prstem v ní.

,,Deane,"zmáčkla mi paži a znovu přivřela oči. Přidal jsem druhej prst a palcem začal kroužit přes její vrchol, to jí donutilo zavzdychat.

Už jsem se ponaučil, že nemám při sexu mluvit o jiných partnerech, ale momentálně jsem chtěl hrozně vědět, jestli takhle někdy vzdychá s jiným. Jestli s jiným měla to, co se mnou. Nebo má. Jestli jsem teď její jedinej, nebo se vídá ještě s jiným. Potřeboval jsem to vědět, ale mlčel jsem.

Mojí pozornost přivolala tím, že mi začala rozepínat pásek a pak knoflík a zip u kalhot. Sáhla mi rovnou do boxerek a vytáhla moje tvrdý péro alespoň z poloviny na vzduch.

Vždycky jsem se cítil v její malej ruce tak velkej a dělalo to se mnou věci. Přejížděla mi rukou jen přes vrchol tak, jak jsem to měl rád a úplně jsem cítil, jak mi vlhne špička. Ta slast mě donutila zasunout do ní prsty ještě hloubš.

,,Deane, prosím."její stisk na mým péru zesílil a začala mě honit rychleji.

Stáli jsme furt na místě a spíš se opírali jeden o druhýho, když mě začala tlačit směrem k posteli. Odtáhl jsem se od ní a začal si vlhkejma prstama rozepínat košili, zatímco ona si stahovala sukni a sundavala halenku.

Cítil jsem se jako puberťák, jen s ní jsem byl vždycky takhle nadrženej. Myslel jsem, že zešílím, jestli ji hned teď nebudu mít. Chtěl jsem v ní bejt pořád dokud by nebyla plná mých dětí a každej věděl, že je moje.

Jo, zní to trochu posedle, ale takovej jsem prostě vždycky byl, když šlo o Sáru.

Už dávno ležela nahá na posteli. Sluneční paprsky z venku dopadaly na její holou kůži. A ten její pohled,vypadala dokonale. Stáhl jsem si boxerky a vlezl si k ní.

,,Chci na tebe."řekla potichu, zatímco jsem se nad ní nakláněl. Jemně mě zatlačila na ramenech a já z ní slezl a lehl si na záda.

Obkročmo přes můj klín, mě nasměrovala přesně do sebe a než jsem se stačil nadechnout, byl jsem v ní po kořen.

,,Kurva."zasyčel jsem a chytl jí za pas.

Jezdila na mě jako dřív, vždycky milovala bejt nahoře a já si rozhodně nestěžoval. Mohl jsem se udělat i takhle, zatímco jsem jí sledoval, jak si vede svoje tempo a jak si to užívá. Vzdychala jen tlumeně, vždycky když byla na mě, ale uměl jsem jí donutit i začít křičet, když jsem chtěl.

Teď jsem si ale užíval to pomalý tempo a jednu ruku přesunul na její prso, který jsem sevřel v dlani. Sehla se ke mně a začala mě líbat, což jsem bral jako výzvu a chytl jí za boky, abych jí držel na místě a mohl do ní ze zdola začít přirážet. Rychle a tvrdě.

Když zakřičel, tak jsem okamžitě přestal a chytl jí za tváře. ,,Bolelo to? Dělám to moc tvrdě?"zeptal jsem se ustaraně.

,,Ne,"usmívala se jakoby byla opilá. ,,měla jsem orgasmus."

,,Oh."nevěděl jsem, co říct. To mi mohlo dojít taky podle toho, jak se kolem mě teď svírala. Její orgasmus ještě ani nevyprchal a ona už se na mě začala hýbat znovu.

,,Pojď sem."přitáhl jsem si jí k sobě do objetí a přetočil nás tak, že Sára teď ležela na zádech. Chtěl jsem se už udělat, ale zároveň jsem chtěl, aby se Sára udělala ještě jednou.

Takže jsem se z ní vysunul a pomalu se přesunul dolů mezi její stehna. Byla tam dole celá tak moc vlhká a já se nemohl dočkat, až ji ochutnám. Otevřel jsem jí prstama a začal ji ojíždět jazykem.

,,Deane. Deane - ah!"zatahala mě za vlasy a já si užíval tu sladkou chuť mezi jejíma nohama. Její boky se lehce nadzvedly z matrace, aby se zhouply vstříc mýmu jazyku.

,,Baví tě dělat mi tohle hodně?"zvedl jsem hlavu, abych na ní viděl. Opírala se o lokty, aby na mě viděla a já se široce usmál.

,,Nemáš ponětí."odpověděl jsem s pusou vlhkou od ní.

Třásla se pode mnou, když jsem se vrátil do práce. Svíjela se tolik, že nemohla popadnout dech. Byla blízko.

Přidal jsem dva prsty a zanedlouho se udělala s hlasitým sténáním a nohama sevřenýma na mých ramenou.

Nestačila se ani vzpamatovat a byl jsem mezi jejíma stehnama znova. Tentokrát pérem a zasunul jsem se do ní rovnou až po kořen.

Potřeboval jsem to, cítil jsem se jako zvíře a podle toho do ní i přirážel. Nohy měla kolem mýho pasu a  její boky vyrážely vstříc mým, přičemž se setkávaly s každým přiražením.

Sklonil jsem se a líbal ji na prsou a pak na krku až jsem se dostal k jejím rtům, kde si naše jazyky hrály a já už nemohl. Byl jsem tak zasraně blízko. Tak blízko, že jsem myslel, že už to neudržím, než se Sarah znovu udělá, ale jako na zavolanou se kolem mě začala svírat a vzdychat. Konečně jsem to mohl pustit taky.

,,Mám rty úplně odřené od tvých vousů a mezi nohama na tom nejsem o moc líp."

,,Jo, takže teď si stěžuješ na moje vousy? Proč si nic neřekla, když jsem byl mezi tvýma stehnama?"zamrkal jsem a vysunul se z ní už stejně s měkkým pérem.

,,Nevím proč jsem dřív chtěla, aby sis furt nechával vousy."přisunula se blíž ke mně a objala mě kolem pasu. Nikdy jsem nebyl moc na mazlení, kort po sexu, ale se Sárou to bylo úplně něco jinýho.

,,Abys sis pak vždycky vzpomněla na mě, puso."ušklíbl jsem se.

,,Nejsi ty nějaký moc chytrý? Jdu do sprchy, jdeš taky?"začala se zvedat z postele.

---

Po sprše mi Sára uvařila oběd a pak už jsem ji vážně musel hodit do práce. Neměl jsem dneska co dělat, takže jsem se rozhodl, že tam s ní chvíli zůstanu a pomůžu jí s čím bude chtít.

,,Mimochodem hezký tetování, před tím jsem si ho nevšiml."

,,Dělala jsem si ho ten den, kdy jsme se vybourali s Olim. On má zase střelce."vysvětlila mi a já přikývl.

,,Fakt pěkný. Úplně slyším Sammyho, jak by říkal, že se nediví, že si tolik rozumíme, když jsi blíženec a já vodnář."

Sam byl vždycky tak nějak ujetej do astrologie a pár věcí si z toho jeho vykládání pamatuju. Shodou okolností i to, že vodnář a blíženci jsou vzdušný znamení ještě s váhou a většinou si dost rozumí. Nevím, co je na tom pravdy, ale se Sárou si fakt rozumím a Wolfie je taky vodnář, takže možná něco v těch hvězdách bude. Vůbec nechápu, proč nad tím teď přemýšlím.

,,Ale to je pravda. Já si dost rozumím s vodnáři a ostatními blíženci."sledoval jsem, jak se připoutáva a sám jsem si zapnul svůj pás.

,,Asi na tom něco bude."zamrkal jsem na ní.

,,Jack je blíženec taky. Možná proto mě tak zmanipuloval."

,,Tím to nebude. Je to jednoduše magor."zakroutil jsem hlavou a nastartoval, abychom mohli vyjet. ,,Co vůbec soud? Řeší se to už?"

,,Soudní řízení bude až za dva měsíce."

,,Paráda, to už budu zpět."

,,Jo..."řekla nějak nejistě. Nehodlal jsem to nějak řešit.

,,Nechápu, že za tím vším byla Lisa."zakroutil jsem hlavou a Sára nic neřekla. Zbytek cesty jsme poslouchali hudbu.

---

Před Sáry restaurací se nikdy nedá zaparkovat, takže jsem zastavil o dvě ulice dál a když jsme vylezli z auta, pokusil jsem se Sarah chytit za ruku, ale nenechala se.

,,Deane... Někdo nás uvidí."chápal jsem jí, jenže ona mi pravděpodobně vážně nevěřila, že se vrátím, proto nechtěla riskovat, že to někdo uvidí.

Radši jsem nic neřekl a šel v tichosti vedle ní až jsme došli k restauraci.

,,Dneska výjimečně nemáme tak narváno. Nevím, co se děje."oznámil Sáře hned u recepce ten číšník Darren.

,,Možná se to Jackovi podařilo."

,,Na to ani nemysli, to je nesmysl, Sári. Prostě jen divný den."Sarah jen přikývla a pak jsme se odebrali dozadu do Sáry kanceláře.

Šli jsme akorát kolem nějakého skladu, když se za dveřmi ozval nějaký jekot. Sára se na mě nechápavě otočila a pak otevřela dveře do toho skladu.

,,O můj Bože, Sáruš!" otočila se na nás udýchaná Jenna v podprsence a nalezený na ní byl... Wolfgang?

,,Wolfie?"nadzvedl jsem nechápavě obočí.

,,Zbláznili jste se? Co kdyby přišla kontrola nebo hygiena a vy tady ... to."dívala se na ně nevěřícně.

,,A to je to tvoje záhadné rande, o kterém jsi mi nechtěla říct?"

,,No.. Jo."odpověděla Jenna a začala si oblíkat nějaký pracovní triko, který sebrala ze země.

,,Myslel jsem, že chceš Aidena."vložil jsem se do toho a díval se na Wolfieho.

,,Cože?!"řekla Sára s Jennou naráz.

,,Co to meleš, tyvole."uchechtl se nervózně. ,,To jsem si dělal z tebe prdel."

,,O čem to, sakra, mluvíte."nechápala Jenna.

,,Nic, nic."házel po mně Wolfie vražedný pohledy.

,,Vrať se o práce, Jenn. Od tohohle ti neplatím, to si nechte na doma."Sára zněla přísně, bylo to docela sexy, nebudu lhát.

Jakmile jsme došli do její pracovny, usedl jsem na menší gaučík v rohu a rukou si promnul obličej. Byl jsem docela unavenej, Sára mě unavila. Ale rozhodně jsem si nestěžoval.

Přinesla mi z menší lednice flašku s vodou a když mi jí podávala, tak jsem ji chytla za zápěstí a přitáhl si ji k sobě do klína. Ruce mi omotala kolem krku, ale pak mě hladila na hrudi, když jsem pil.

Otočila se tak, že na mně seděla obkročmo a sukně se jí tak vyhrnula o dost výš. Hned jsem obě ruce položil na její stehna a ona mě hladila na tvářích, kde jsem měl dvoutýdenní vousy.

,,Už nemáš tolik pih jako dřív."podotkla a nepřestala mi zírat na obličej, jednou rukou sjela ke krku.

,,To se ti zdá. Nejsou jen přes ty vrásky vidět."zamrkal jsem a ona protočila očima.

,,Za to ty jsi se nezměnila ani o trošku,"nahnul jsem se k ní, abych jí dal pusu na tvář. ,,pořád stejně nádherná."pusa na krk a mohl jsem si všimnout, jak začala rychle dýchat.

,,Deane, další sex už nezvládnu. Bolí mě pipi."zašeptala a já vyprsknul smíchy.

,,A kromě tvojí pipi si před chvilkou zakázala Jenně užít si v téhle budově, takže by to bylo docela nefér."

,,Já jsem šéfka, můžu si dělat co chci."zavrtěla se mi na klíně a já musel myslet na Sammyho mastný vlasy nebo vlastně cokoliv se Samem, abych neměl stojáka. Za pět měsíců čtyřicet a Sára mě dokáže postavit, jak kdyby mi bylo patnáct.

Chtěl jsem ji odpovědět něco provokativního, ale než jsem stihl otevřít pusu, tak mě Sára políbila. Nebyl to takovej ten "musím tě hned mít" polibek. Byl pomalej a vášnivej. Oba jsme se soustředili jen na naše rty a dokonce jsme nezapojili ani jazyky. Cítil jsem se jak ve čtrnácti, když jsem se líbal prvně se svojí sousedkou, která byla o čtyři roky starší.

,,Slib mi, že se vrátíš, Deane."odtáhla se ode mě a držela mě za tváře.

,,Slibuji, že se vrátím."nechtěl jsem, aby se bála. Chtěl jsem, aby mi věřila.

,,Víš, že to chápu?"byli jsem tvářema tak blízko.

,,Co?"nechápala a já ji vlepil rychlou pusu na rty.

,,Že jsi ta jediná."

,,Deane..."pevně mě objala, naše tváře se dotýkaly.

,,Co to se mnou děláš?"

,,O ničem nevím."zazubil jsem se.

,,Bojím se."bylo mi jasný čeho.

,,Sáro, prosím, věř mi. Vrátím se a budu s tebou i Noahem. Chci bejt s tebou. I kdyby Noah nebyl můj, nebo vůbec neexistoval, chci tebe. Jsi jediná, se kterou jsem chtěl vždycky budoucnost."mluvil jsem jak třináctka, ale říkal jsem ji pravdu.

Znovu mě začala líbat a zároveň ke mně byla co nejvíc přitisklá. Ruce jsem položil na její boky a spolupracoval.

,,Oh Bože! Moc se omlouvám!"rychle jsme se od sebe odtrhli a podívali se ke dveřím na Jennu, která se červenala až za ušima.

,,Tak já asi.. půjdu."otočila se k odchodu a zavřela za sebou dveře. Oba jsme se rozesmáli.

,,Dá mi to pěkně sežrat."

,,Taky bych ti to dal sežrat."nadzvedl jsem koketně obočí a ona protočila očima.

---

Vůbec se mi od Sáry nechtělo. Mohl jsem tam s ní na klíně sedět celej den a jen se líbat, ale už mě vyhnala s tím, že se vrací James s Noahem a mrzelo mě, že se nemůžu se synem ani pořádně rozloučit, ale za týden budu stejně zpátky.

Vytáhl jsem v autě telefon a podíval se na zprávy. Dvě od Wolfieho, jedna od Sammyho a tři od Mel.

Wolfgang Bogdanow: Takže ty si se Sárou uziješ a pak to rozesereš mně.

Wolfgang Bogdanow: Jenn si teď myslí, že jsem bisexuál😇

Wolfie nevěděl nic o mně a Sáře. Neřekl jsem mu ani, když jsem s ní spal prvně, takže jsem netušil, kde to vzal. Možná stihl vidět tu fotku co dal Jack ven, ale pokud vím, tak už všechno bylo stažený z internetu.

Me: nechápu o čem to mluvíš a za Jennu si můžeš sám

Wolfgang Bogdanow:

(ignorujme pls tetování na paži, jakože tam není)

Wolfgang Bogdanow: Už přestaň lhát, taťko 😉

Koukal jsem na fotku, co mi poslal jako blázen. Musela mě vyfotit dneska, když jsem obědval. Překvapilo mě, že to tam dala, ale když jsem se podíval na Instagram, tak to ukazovalo, že je to tam teprve hodinu, takže to musela postnout až po našem rozhovoru. Pravděpodobně když jsem si odskočil na malou.

Sam Winchester: Čau Deane, takže je pravda, že jsem strejda? Nevěděl jsem, jestli věřit těm řečím na internetu, ale teď když jsem viděl, co dala Sára na Instagram. Je Noah tedy tvůj?

Me: jo, Sammy, je to můj kluk

No a zprávy od Melissy se mi nechtěly vůbec otevírat, ale možná to bylo něco důležitýho, takže jsem musel a nakonec jsem zjistil, že to důležitý vůbec není.

Melissa Bauner: Ahoj Deane dej mi prosím vědět až tu budeš

Melissa Bauner: Ráda bych si ještě promluvila

Melissa Bauner: Přeji bezpečnou cestu mimochodem

Vůbec nechápu, proč mi takový kraviny psala. To je asi jasný, že ji dám vědět až budu v Berlíně. Proto tam asi jedu. Vůbec se mi tam nechtělo, ale potřeboval jsem tohle už mít vyřešený a za sebou.

Zamknul jsem telefon a nastartoval auto, abych si mohl jet domů zablit. Ve tři ráno musím na letiště a letím.

Sarah

Dean nevěděl čeho se tolik bojím. Nevěděl, že se bojím, že budu vychovávat další jeho dítě sama.

Nebyla jsem si jistá, ale nedostala jsem menstruaci a taky jsem chodila často čůrat a byla jsem dost unavená poslední dny. Špatně mi zatím nebylo, a navíc to bude sotva měsíc, co jsem s Deanem spala prvně a bez ochrany. Mohla jsem vědět, že se tohle stane, ale myslela jsem, že mám dobře vypočítané dny.

Pro jistotu jsem si raději zařídila prohlídku u doktora, jdu tam příští čtvrtek a nevím, jestli ještě není moc brzy, ale cítím se jako když jsem byla těhotná s Noahem. Myslím si, že jsem těhotná.

Nikomu jsem o tom neřekla a ani nehodlám. Když to doktor potvrdí, tak chci aby to jako první věděl Dean. Ale bála jsem se matky, která se vrací zítra a vždycky na mě pozná, když je něco divně.

Zítra si zkusím koupit test a uvidím.

---

Šla jsem ráno do lékárny ještě dřív než se všichni probudili a když jsem se chtěla odebrat na záchod a udělat si ho, tak jsem potkala na chodbě Noaha.

,,Mamí? Udělala si jídlo?"promnul si oči, nejspíš právě vstával. Test jsem schovala do zadní kapsy a za triko.

,,Ne, ale pojď něco ti dám ke snídani."

,,Můžu se na něco zeptat?"usedl na barovou židli, když jsem mi připravovala sendvič a ovoce.

Přikývla jsem, že může a čekala na co se chce zeptat.

,,Chodíš s Deanem? Proto pro mě taky letěl?"začala jsem trochu panikařit, protože mu nechci lhát, ale já s Deanem přeci nechodím, ne? Sice říkal, že to myslí vážně, ale teď už je na cestě do Německa a nevím, co je na tom všem pravdy.

,,Ne, zlato, s Deanem jsme jen přátelé. A letěl pro tebe se mnou, protože tě má rád."usmála jsem se na něj.

,,A má Dean také děti?"proč musím mít tak zvědavého syna?

,,Ano, má syna. Až se vrátí, tak ho poznáš."

,,Škoda že tu Dean nebude na můj první den školy."připomněl a mně to taky bylo líto a jak. Ale když Dean musel do Berlína za svojí ex, tak prostě musel.

,,Strejda Brendon tady za chvilku bude, tak dojez a běž se obléct. Já se půjdu zatím připravit."vyrazila jsem směrem nahoru, když mě Noahův hlas zastavil.

,,Mamí, něco ti vypadlo."vytřeštila jsem oči, když ke mně doběhl v ruce držel ten těhotenský test.

,,Oh, děkuju."rychle jsem se otočila a běžela se připravovat.

Brendon nás dnes bere na baseball. Noah miluje tyhle sporty, sám chodí na fotbal a můžu říct, že je v tomhle celkem po Deanovi. Hlavně v těch motorkách. Dokonce se ptal Deana, aby ho naučil opravovat motorky.

Oblékla jsem se jen obyčejně, ne nějak extra výrazně a rozhodla jsem se, že si vezmu klobouk a brýle. Noah už mi klepal na dveře, že je připravený a já si akorát chtěla jít udělat ten test.

,,Za chvilku jsem dole."šla jsem do své koupelny a raději zamkla. Stihla jsem test akorát počůrat, když znovu někdo zaklepal, tentokrát na dveře od koupelny.

,,Mamí, mamí. Strejda už je tady a máš prý pohnout jinak to nestihneme."slyšela jsem Noaha a s povzdechnutím se oblékla. Test jsem nechala položený na umyvadle a podívám se až se vrátíme. Byla jsem vděčná, že máme každý svoji koupelnu, takže mi sem nikdo neleze.

Noah čekal za dveřmi a vyrazili jsme společně dolů, kde už Brendon čekal a James s Aidenem byli také vzhůru. Hned jsem si vzpomněla na Wolfganga. Co to mělo včera znamenat?

,,Ahoj."usmála jsem se široce na Brendona a nechala se od něj obejmout.

,,Čauky."odtáhl se. ,,Můžeme vyrazit?"zeptal se a já přikývla. Hodila jsem si do kabelky telefon a peněženku a rozloučila se s klukama.

---

Bylo kolem desáté, když mi napsal Dean. Ještě jsem nebyla ani vykoupaná. Odpovídala jsem na nějaké maily na laptopu a procházela si nějaké důležité věci k dalšímu natáčení.

Zapla jsem televizi a lehla si s mobilem na postel.

Dean Winchester: ahoj, nemůžu spát, je tu 5 ráno

Me: To jsi celou dobu ještě nespal?

Dean Winchester: nope

Me: Tak si pojď povídat. Co Melissa?

Dean Winchester: dneska jsem s ní ještě nemluvil, vlastně jsem šel spát hned co jsem přistál :D možná proto mi nejde usnout

Me: To je dost možný :)

Dean Winchester:

Dean Winchester: ale už jsem se oholil ;)

Me: 😍

Me: ach jo

Dean Winchester: co? si to chtěla

Me: jo já vím

Dean Winchester: tak pošli taky fotku ❤

Me:

Dean Winchester: neumím se dotknout jazykem nosu

Dean Winchester: :D

Me: Já taky ne :(

Dean Winchester: 🧐

Dean Winchester: myslel jsem nějakou sexy fotku víš ;) ;)

Me: Deane, víš že nefotím žádné sexy fotky...

Dean Winchester: ne?

Dean Winchester:

Dean Winchester: co je tohle teda?

Me: O. můj.bože.

Dean Winchester: přesně

Dean Winchester: nechápu že jsi tak zasraně dokonalá

Me: Tímhle ze mě ani fotky ve spodním prádle nevytáhneš 😂

Dean Winchester:

Dean Winchester: mně nepošleš fotku, ale venku takhle před ostatníma chlapama chodíš

Me: Deane!

Me: Kde to prosím tě bereš panebože.

Dean Winchester: o to nejde kotě

Me: Deane, jsou to jen plavky. Nevidí mě tak jako ty...

Dean Winchester: fajn fajn promiň, víš že jsem trochu žárlivej haha

Me: Není důvod, jsi jen ty :)

Dean Winchester: 😊😊

Me: Stýská se mi po tobě

Me: Deane?

Me: Jsi tu?

Dean Winchester: shit

Dean Winchester: jsem tu, jen

Dean Winchester: nemáš ponětí jak moc chybíš ty mně

Dean Winchester: neumíš si představit, co bych s tebou dělal, kdybych byl teď u tebe

Me: Deane.. Ty teď to.. To?

Dean Winchester: ehm.. možná? mám přestat? je to moc úchylný?

Me: Nemusíš přestávat 😄

Vlastně jsem nechtěla, aby přestal. Chtěla jsem, aby mi začal popisovat co dělá. Tak jako jsme to dělali dřív. Měla jsem poslední dobou nějak až moc chuť na sex a možná to byl i ten důvod, proč jsem se na Deana včera vrhla jako nějaká nymfomanka.

Dean Winchester: děkuji, už by mi totiž jen tak nezměknul :D

Dean Winchester: chceš říct tajemství?

Me: Povídej

Dean Winchester: jseš jediná, se kterou se mi postaví i přes zprávy

Dean Winchester: a nebo při líbání

Me: S jinou ne?

Dean Winchester: ne, nikdy. vždycky ho musí trochu pohonit

Me: Ježiši Deane 😂

Dean Winchester: no co

Me: Když jsme tedy u těch tajemství, chceš taky jedno říct?

Dean Winchester: to si piš

Me: Jsi jediný, se kterým mám orgasmus.

Dean Winchester: počkat

Dean Winchester: ale ty se mnou máš třeba tři orgasmy za celej sex

Me: Já vím.

Dean Winchester: takže s ostatníma si neměla ani jeden? s žádným?

Me: Ne. Ani s Jackem, ani s Olim.

Dean Winchester: a s Damonem předpokládám taky ne

Me: Deane...

Dean Winchester: co?

Me: S Damonem jsem nikdy nespala.

Dean Winchester: cože?

Me: Ty jsi byl můj první :)

Dean Winchester: počkat ale

Me: Deane, připravil jsi mě o panenství.

Dean Winchester: je pravda, že ses mi zdála nějaká moc úzká (pořád jsi, ale ne tak přehnaně 😉) ale říkala jsi, žes spala s Damonem a bylo to na nic, tak jsem si myslel, že měl asi fakt malou výbavu😂 a ani ti netekla krev a nic

Me: Ne každé holce teče krev

Dean Winchester: fajn, dobře, ale nechápu proč jsi mi prostě neřekla, že jsi panna?

Me: Protože jsem se styděla. Deane, bylo mi dvacet a tobě třicet. Fakt jsem se necítila na to říkat ti, že jsem nezkušená dvacítka.

Dean Winchester: nechápu proč, mně by se to hrozně líbilo

Dean Winchester: a teď když nad tím přemýšlím

Dean Winchester: přijde mi to neskutečně sexy

Dean Winchester: počkej, takže když jsem ho na tebe vytáhl prve v kabinetě, tak to bylo prvně, co jsi naživo ...

Me: Ano

Dean Winchester: a jak se ti to líbilo ;)

Me: Měl jsi hodně panen?

Dean Winchester: ježiš ne, jsi první

Me: To se docela dívím.

Dean Winchester: panny do toho tahaj city, připravíš je o to a pak se jich nezbavíš

Než jsem stihla Deanovi odepsat, tak se otevřely dveře do mého pokoje a v nich stál Noah.

,,Copak? Proč už nespíš?"zeptala jsem se ho, když za sebou zavíral dveře.

,,Jen jsem ti chtěl říct, že je mi sice šest, ale nejsem tak hloupý jak si myslíš."zůstal stát před mou postelí a ja ho nechápala.

,,Nemyslím si, že jsi hloupý. O čem to mluvíš?"

,,Vím, že je Dean můj táta."řekl jakoby nic a mě vyschlo v krku. Chvíli jsem na něj jen koukala. Nevěděla jsem, co mám říct.

,,Jak ses to dozvěděl?"nemělo cenu mu něco nalhávat, Noah je chytrý kluk.

,,Jsem vnímavý."usmál se a mě se ulevilo, že není naštvaný.

,,No jasně, že jsi. Pojď sem."natáhla jsem k němu ruce, aby mě objal.

,,Moc mě mrzí, že jsem ti to tajila. Zítra ti všechno vysvětlím, dobře?"cítila jsem jak přikývl v mém objetí.

,,Ty jsi můj chlapeček, viď?"odtáhla jsem se a pohladila ho po tvářích. Přikývl a já mu dala pusu na čelo.

,,Proto je Dean teď tolik kolem mě, že?"zeptal se já zakývala hlavou.

,,Prosím, neříkej mu ještě, že o tom vím. Chci mu to říct sam."

,,Dobře, zlato, ale teď už bez chrnět. Nebo chceš dnes zůstat se mnou?"

,,Ano!"

,,Dobře, ale skoč si pro kartáček na zuby."řekla jsem mu a on se hned otočil k odchodu.

Noah už ví, že Dean je jeho táta. A Noah to vzal dobře. Pane bože, Noahovi to nevadí. Musela jsem se usmívat, jako blázen. Ale smích mě hned přešel, když jsem odemkla telefon a přečetla si zprávu od Deana. Noah se akorát vracel a běžel so dát kartáček do koupelny.

Dean Winchester: Sarah, teď mi volala Melissa. Budu se muset nakonec zdržet dýl, takže se vrátím až s Erikem.

To je ale až skoro za dva měsíce? On to vážně nemyslel vážně, že? Zase si se mnou jen hrál a já mu na to skočila se vším. Je mu ukradený i vlastní syn. Dělal, že se zajímá jen aby mě dostal do postele.

,,Mamí, tohle si nechala na umyvadle."probral mě z myšlenek Noah a já se podívala na těhotenský test v jeho ruce. Cítila jsem srdce až někde v krku a vzala ho od něj.

Byl pozitivní.

---

oh hey guys, chyby budou opraveny brzo a chtěla jsem se zeptat, jestli vám vadí ty zprávy (co si mezi sebou postavy píšou) v příběhu? Přemýšlím totiž, že to celé přepíšu, aby tam ty zprávy nebyly

taky se omlouvám, jestli jsem tu sex scénu moc přehnala lol, dejte mi vědět xd i co si myslíte o téhle kapitole

Continue Reading

You'll Also Like

409K 13.2K 65
Modrá a zelená, zase ta kombinace. Zírali jsme na sebe, každý s jinou směsí emocí. Touha, Chtíč, vzrušení, strach a očekávání. Bože, do čeho jsem se...
32.1K 748 74
Noah Lewis, který se ve škole představuje jako nejlepší fotbalista školy a má dvě skupiny lidí - ti, kteří ho milují a ti, kteří ho nenávidí. Do druh...
4.1K 8 12
Krátké povídky o sexu, opravdové lásce, ale také o podvodu, zradě a zlomených srdcích.
1.5K 410 5
Někdo bere svou vášeň až moc vážně. A někdo chce prostě jen milovat.