The Bad Boy

By Rozanaaaaa

222K 16.6K 1.8K

Βανα: Ειναι 16 χρονων και παει 2α Λυκειου. Ψηλη ,αδυνατη με ωραιο σωμα. Εχει καστανα μαλλια με γαλαζια ματια... More

Κεφάλαιο 1ο
Κεφαλαιο 2ο
Κεφαλαιο 3ο
Κεφαλαιο 4ο
Κεφαλαιο 5ο
Κεφαλαιο 6ο
Κεφαλαιο 7ο
Κεφαλαιο 8ο
Κεφαλαιο 9ο
Κεφαλαιο 10ο
Κεφαλαιο 11ο
Κεφαλαιο 12ο
Κεφαλαιο 13ο
Ανακοινωσηη
Ανακοινωσηηη
Κεφαλαιο 14ο
Κεφαλαιο 15ο
Κεφαλαιο 16ο
Κεφαλαιο 17ο
Κεφαλαιο 18ο
Κεφαλαιο 19ο
Κεφαλαιο 20ο
Κεφαλαιο 21ο
Κεφαλαιο 22ο
Κεφαλαιο 23ο
Κεφαλαιο 24ο
Κεφαλαιο 25ο
Κεφαλαιο 26ο
Κεφαλαιο 27ο
Κεφαλαιο 28ο
Κεφαλαιο 29ο
Κεφαλαιο 30ο
Κεφαλαιο 31ο
Κεφαλαιο 32ο
Κεφαλαιο 33ο
Κεφαλαιο 35ο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Κεφαλαιο 36ο
Κεφαλαιο 37ο
Anakoinwsh🌷
Κεφάλαιο 38ο
Κεφάλαιο 39ο
Κεφάλαιο 40ο
Κεφάλαιο 41ο
Part 42
Part 43

Κεφαλαιο 34ο

4K 379 61
By Rozanaaaaa


Emily'$ POV

Προσπάθησα να σφιξω το χερι του Λουκ και τα κατάφερα. Τον ένιωθα να με κοιτάει επίμονο. Μου ξαναειπε να τον σφιξω και έτσι εκανα με όλες μου τις δυνάμεις. Όταν το κάνα μου ειπε θα φωνάξει γιατρό και να κρατηθω λίγο ακόμα. Αλλά δεν είχα τις δυνάμεις για να το κάνω αυτό. Έτσι έπεσα σε ενα βαθύ ύπνο ελάχιστων λεπτων.

Νιώθω τον εαυτό μου στον αέρα να περπατάει. Γύρω μου είναι το απόλυτο σκοτάδι. Δεν ξέρω που πηγαίνω ή που βρίσκομαι. Άρχισα να πανικοβαλομαι και να ουρλιαζω χωρίς ανταπόκριση. Έτρεχα στο άγνωστο , ένιωθα τυφλή.

Αφού δεν είχα αλλη πνοή για να ανασανω απο το πολύ τρεξιμο ,σταμάτησα. Λαχανιασμενη εκατσα στο κενό. Έκλεισα σφιχτά τα ματια μου με αποτέλεσμα να κυλησουν αρκετά δάκρυα λύπης και μοναξιάς.

Καθώς έκλαιγαν βουβα άκουσα εναν ήρεμο θόρυβο. Άνοιξαν τα ματια μου και είδα ενα αρκετά φωτεινό ανθρωπο. Με πλησίαζε και αρχισε να φαίνεται το προσωπο αυτου του ανθρώπου.

"Γλυκό μου κοριτσάκι, γιατί βρίσκεσαι σε αυτή την κατασταση;" άκουσα μια γερικη γυναικεία φωνη. Είναι γνωστή. Είναι η γιαγιακα. Η αγαπημένη μου γιαγιά που πέθανε απο καρκίνο. Ηταν η μόνη που με καταλάβαινε τόσο.

"Γιαγιακα μουυυυυ" σηκωνομαι σαν ελατήριο και έτρεξα να την εγκαλιασω. Πρώτη φορά μετα απο 4 χρονια νιώθω και παλι την ζέστη και τρυφερή της αγκαλια.

"Γλυκιά μου μην κλαις. Ήθελα να σου πω οτι αυτό που έκανες ηταν μεγαλο λάθος. Δεν τον άφησες να σου εξηγήσει καν χρυσο μου. Τώρα αυτό που θέλω να κανείς είναι να βάλεις τα όλα τα δυνατά σου. Δεν θα πεθάνεις σε αυτό το καταραμένο νοσοκομειο. Θα πεισμωσεις και θα ανοιξεις τα ματια σου. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ." μου λέει και με εμψυχωνει.

"ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩΩ" φωνάζω και εγώ. Προσπαθώ πολυυ.

"ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ" μου φωνάζει και ανοίγω διάπλατα τα ματια μου.

Ξύπνησαν. Δεν το πιστεύω. Είμαι ζωντανη. Τα κατάφερα. Χάρης στην γιαγιακα μου. Ομγγ.

Ωχχ ο Λουκ. Βγάζω πολύ προσεχτικά την μάσκα και τα "καλώδια" απο το χερι μου. Βγαινω και τρέχω στους διαδρόμους με την άσπρη μακρια μου στολή. Αυτός ο διάδρομος ηταν άδειος ώσπου είδα τις τουαλέτες. Μου έπιασε μια τάση εμετού.

Ετρεξα γρήγορα μέσα σε οποιαδήποτε και εβγαλα όλο το περιεχόμενο μου. Όταν τελειωσα επλυνα το στόμα μου και τα χέρια μου. Ήμουν τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Θυμήθηκα την γιαγιά μου και με όλες μου τις δυνάμεις περπατησα προς το δωμάτιο μου.

Παραπατουσα αλλά κατάφερα να περπατησω ως την πόρτα. Είδα εναν γιατρό και τον Λουκ στην πόρτα μου. Ειλικρινά δεν είχα αλλες δυνάμεις.

"ΛΟΥΚΚ" φωναξα και σωριαστηκα στο πάτωμα λιποθυμοντας.

Luke' $ POV

Καθώς κοιτουσαμε το άδειο κρεβάτι άκουσα την φωνη της να με φωνάζει. Κοιταξα πισω μου και την είδα λιποθυμη. Χωρίς δεύτερη σκεψη πήγα έτρεξα δίπλα της. Την πήρα στην αγκαλιά μου και κάλεσα τον Αλεξ. Υστερα απο λίγο το σήκωσε.

"Ελα ρε μλκ που είσαι;" ρωταω

"Σπίτι της Εμιλυς" λέει και ησυχαζω.

"Φερέ αμάξι. Ξυπνησε." λέω και το κλείνω.

"Επειδή είναι κρίσιμα τα πράγματα. Αύριο θα έρθεις για εξιτήριο. Τώρα βαλτην να ξαπλώσει." μου λέει ο γιατρός και γνεφω. Πηγαίνω περπατώντας γρήγορα προς τα εξω και δεν Αργώ να δω το μαυρο αμάξι του Αλεξ.

Αφήνω την Έμιλυ πίσω με την Βάνα και πηγαίνω στη θέση συνοδηγού.

"Θα την βάλουμε να ξαπλώσει. Πάμε όλοι στο σπίτι μου και αύριο βλέπουμε." λέω και τους βλέπω να γνεφουν.

Μετα απο 10 λεπτα σιωπής φτάσαμε στο σπίτι μου. Οι γονεις μου είναι 2 εβδομαδες διακοπές Ρωμη. Πήρα αγκαλιά την Έμιλυ και μπήκαμε όλοι στο σπιτι. Έβαλα την Έμιλυ στο κρεβάτι μου και την σκεπασα.

Πήγα στο σαλόνι και είδα τον Αλεξ και την Βάνα στον καναπέ αγκαλιασμενοι να βλέπουν τηλεοραση. Ξαπλωσα και εγώ στην πολυθρόνα και έβλεπα μαζί τους. Είχε μια άκυρη ταινία και δεν έδωσα πολλη σημασια. Σκεφτόμουν την Έμιλυ. Γιατί έγιναν έτσι τα πραγματα; Αλλά θα πρεπει να είμαι χαρούμενος που ξυπνησε.

"Εμμ Λουκ θα κοιμηθούμε εμείς εδώ, εσύ πάνε μέσα με την Εμι" μου λέει ο Αλεξ και γνεφω. Τους καληνυχτιζω και πάω στο δωμάτιο μου. Την βλέπω ξαπλωμενη.

Μπαίνω και εγω κάτω απο τα σκεπασματα και την αγκαλιαζω σφιχτά. Την ενιωσα να κουνιεται.

"Μμ Λουκ;" ρωτάει νυσταγενα.

"Σςςς κοιμησου μωρο μου" λέω και με αγκαλιάζει σφιχτά όπως κάνω και εγώ........

Γεια σας Νουτελιτσες μουυυ 💜💜

Νεο κεφαλαιοοοο. Έζησε η Εμιλυυυυυ. Γειιι 😊😊😊

Τώρα θα ανεβαζω καθημερινά κεφάλαια. Αν μπορέσω.

Δεν ξέρω αν πάρω μέρος στα Wattys2016 πείτε μου στα σχόλια αν θέλετε.

Αν σας αρέσε το κεφάλαιο μην ξεχασετε να σχολιασετε και φυσικά να ψηφίσετε για περισσότερα κεφάλαια 💜💜

G.N Nutelleessaa 💜

Continue Reading

You'll Also Like

Bad Guy By Princesa✨

Science Fiction

474K 20.7K 59
"Όταν θα παρακαλάς για ένα βράδυ μαζί μου Φαιδρακι θα σου λέω όχι" Λέει ολο σιγουριά "Πολύ σίγουρος είσαι ότι θα σου κάτσω. Αλλά ξεχνάς κάτι δεν πάω...
110 29 5
"Ένα μοιραίο επιστημονικό λάθος είναι αυτό που θα προκαλέσει μπορεί να πει κανείς το τέλος της ανθρωπότητας . Η επιβίωση είναι ο μόνος στόχος των ζων...
399 37 7
" Μείνε μακριά μου!" Ούρλιαξε και βρόντηξε την πρώτα πίσω της. Η εικοσάχρονη Ίζαμπελ Γουίλσον αποφασισμένη να εξιχνιάσει τον φόνο του μικρού αδελφού...
381K 13.5K 52
- Τι στο διάολο θες και ανακατευεσε εσύ μωρη; - Άσε την κοπέλα ήσυχη ζώων! Μωρη να λες εκείνες που πηδάς -Ρε άντε στο διάολο από δώ καθυστερημένη - Τ...