Κεφαλαιο 4ο

6.9K 523 21
                                    

(Εμιλυ στην φωτο✌💜)

Οι λαμπερες και εντονες ακτινες του ηλιου μπαινουν στο δωματιο που βρισκομαι απο ενα σχετικα μικρο παραθυρο. Ξυπνησα απο το εντονο φως και ανοιξα τα ματια μου σιγα σιγα. Ζαλιζομαι αρκετα αλλα ειμαι περιεργη που βρισκομαι.

Βλεπω μπροστα μου ενα σχετικα μικρο παραθυρο που με τυφλωνει απο τον ηλιο. Στα δεξια μου ενα μεγαλο τραπεζι με ιατρικα εργαλεια? Τι? ...τελος παντων. Τελος γυρναω στα αριστερα μου και βλεπω εναν μεγαλο καθρεφτη και διπλα μια καρεκλα που καθεται ο Αλεξ. Ναι.........τι?????? ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙΙ???? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ? Για ποιον γαμημενο λογο ειναι εδω ο πανυβλακας?? Γιατι δεν ειναι με τον φιλο του,τον πανηλιθιο?? Πολλες ερωτησεις εχουν μαζευτει στο πονεμενο μου κεφαλι.

Κοιμαται του καλου καιρου ο βλακας. Τελος παντων θα σηκωθω με σιγα βηματα χωρις να κανω θορυβο και ξυπνησει. Οχι οτι με νοιαζει αλλα αμα γινουν τα ιδια θα χασω το κεφαλι μου στο τελος.

Αφηνω στην ακρη το ασπρο σεντονι που με σκεπαζει. Επειδη νομιζα οτι θα ακουμπησω το πατωμα κατεβηκα κατευθειαν. Το ηλιθιο αποτελεσμα?? Να στραβοπατησω και να πεσω πανω στον πανυβλακα(ωραιο παρατσουκλι ρε Βανα).

Τωρα την γαμησα. Οταν επεσα με δυναμη πανω του ανοιξε διαπλατα τα ματια του.

"Τι στον ....??" ειπε ακομα σοκαριμενος και με θυμο.

"Εμμ....εγω...εε...το πατωμα...και .....ποδια.." ειπα τραυλιζοντας. Ουτε εγω δεν καταλαβα τι ειπα. Λογικα οι τσιχαντιστες θα καταλαβαιναν. Ελεος ρε Βανα.

"Με δικα σου λογια" μου ειπε ειρωνικα. Τοση ωρα ειμαστε σε αποσταση αναπνοης. Εχω τα χερια μου πανω στο στηθος του που απο αυτο κρατιεμαι. Και οι δυο μπορουμε να νιωσουμε τις ανασες του αλλου.

"Εμμ συγγνωμη" λεω ντροπιασμενη και φοβισμενη και σηκωνομαι. Αλλα δεν ηθελα. "Τι στο διαολο ειπες μολις τωρα?" ουπς τι λεωω γαμωω..αχ θεε μουυ..δεν με πιστευω...αλλα το κακο ειναι οτι το εννοω. Πφφ.

"Γιατι βρισκεσαι εδω?" ειπα τελικα πολυ αποτομα κανοντας την θυμωμενη αλλα θα ειναι ψεμα. Ειμαι στο φουλ φοβισμενη και τρομοκρατημενη. Γαμωω τι.λεω? Σιγα μην τον φοβηθω τον μαλακα. Τωρα θα δει. Θα φαει εξα βρισιδι που δεν του ειπε ουτε ο διαβολος.

"Ασε τα νευρα και βουλωστο. Ο διευθυντης για τιμωρια με εβαλε να σε προσεχω και οταν εννοω να σε προσεχω εννοω μεχρι να φυγω και να φυγεις απο εδω. Και ναι ειμαι στην κολαση. Εξαιτιας σου καριολα" ειπε φωναζοντας

"Τι λες ρε καθυστερημα? Εγω φταιω που με χαστουκησες? Εγω φταιω που ΕΠΙΤΗΔΕΣ μου εριξες την σοκολατα? Αντε μου στο διαολο Αλεξ. Πανε παρε το χαπι σου να θυμηθεις και τα λεμε οταν θα εισαι νηφαλια" δεν αντεχα αλλο. Οτι βλακεια του ερχοταν το ελεγε. Εγω δεν εφταιγα με τιποτα.

"Χαζεψες ρε ηλιθια?" πηρε μια βαθια ανασα. "Ειπε ο διευθυντης αν ξαναμαλωσουμε θα μας βαλει μια πολυ μεγαλη τιμωρια μπορει και γαμημενη αποβολη". Ειπε καπως ψυχραιμα. Ομως ειδα να σφιγγει τις γροθιες του και να πεταγονται οι φλεβες του

"ΤΙ?? ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑ. ΕΕΕ?? ΓΙΑΤΙ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΣΚΕΙΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ? ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ? ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ? ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΗΛΙΘΙΑ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ . ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΣΕ ΜΙΣΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΙΛΥ. ΤΟ ΑΚΟΥΣ???"ειπα τοσο θυμωμενα. Δεν μπορουσα να κρατησω τον ευατο μου και το ειπα.

"ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΑΜΩΤΟ!!!" ειπε και βγηκε απο το δωματιο κοπανωντας την πορτα τοσο δυνατα που επεσε μια κορνιζα σπαζοντας.

Δεν μπορωω με αυτον. Δεν νομιζω να τα καταφερω. Γιατι να με προσεχει? Αυτος κανει ακριβως το αντιθετο. Γρρρ. Η ωρα ηταν 1:30.
Θα κανω κοπανα δεν μπορω. Πηρα τηλεφωνο την κολλητη μου που μου ειχε δωσει το κινητο της.

"Ελα Βανα που εισαι?? Εισαι καλα??" ειπε ανυσηχη η Εμιλυ.

"Ναι καλα ειμαι,θα κανω κοπανα δεν θελω να μεινω" ειπα

"Ενταξει. Θες σημερα να βγουμε σε κανενα μπαρακι να ξεσκασεις?"

"Οκ. Ελα στο σπιτι μου κατα τις 10."

"Οκ τα λεμε Βαν" ειπε

"Bye Εμ."

Απενεργοποιησα το κινητο για να μην με ενοχλησουν μεχρι να παω σπιτι. Περπατουσα ακουγοντας μουσικη. Με ηρεμει παρα πολυ. Και ελπιζω να με ηρεμησει η μουσικη και στο μπαρ.

Γεια σαςςς.. Μεγαλο κεφαλαιοο. 715 λεξεις 💪. Ελπιζω να σας αρεσει το παρτ. Θα ανεβουν πολλα σημερα.
ΨΗΦΙΣΤΕ.....ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ... για περισσοτερα κεφαλαια

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα