Κεφάλαιο 41ο

1.3K 86 16
                                    

Προχωρησα Και στάθηκα απέναντι του και μας χώριζε ο πάγκος.

"Άκου και βγάλε τον εγωισμό σου για λίγο. Θέλω να καταλάβεις την σοβαρότητα του θέματος. Πρόκειται γι'αυτήν. Εφόσον ξερει περισσότερα από μενα και θέλει να με βοηθήσει γιατί να αρνηθώ; είπα αλλα με διέκοψε

"Από ποτε ΕΣΎ ενδιαφέρεσαι ΓΙΑΥΤΗΝ;" ειπε τονίζοντας αυτές τις δύο λέξεις.

"Αν με αφήσεις να ολοκληρώσω δν θα έχεις απορίες" είπα και στριφογυρισε τα μάτια του. "Συνεχίζω, ο μπαμπάς μου έχει πεθάνει, ήταν το μονο άτομο που ειχα δίπλα μου από τότε ππυ γεννήθηκα. Ηταν πάντα δίπλα μου και θα με προστάτευε με καθε τρόπο. Τον αγαπουσα τον αγαπω και θα τον αγαπω για όλη μου την ζωή άσχετα που δν είναι δίπλα μου. Ειναι στην καρδιά. Που Θέλω να καταλήξω θα σκέφτεσαι. Οπως καταλαβαίνεις έχω μείνει κυριολεκτικά χωρίς γονείς. Όχι οτι θελω να γυρίσω σε αυτήν απλά τοσα χρόνια είναι αδιαφορη και νομίζει ότι είναι νικητρια με αυτά που κατόρθωσε. Ο Σωτηρης ηταν μια εμμεση βοήθεια που θα μου δώσει πληροφορίες Έτσι ωστε να μαθω περισσότερα Και θα δείξει τι θα γίνει στο μέλλον." Ειπα Και είχα λαχάνιασει. Ολοκληρη ιστορία είπα. Ειχα αφυδατωσει να πούμε.

Αφού τελείωσα περίμενα με ανθπομονησια την απάντηση του ευχοντας να μην νευριάσει. Αυτό που έκανε με ξαφνιασε αρκετά μπορώ να πω.

Σηκώθηκε, κατευθύνθηκε προς το μέρος μου και με φίλησε τρυφερά στο στόμα. "Εντάξει, μικρη" είπε Και με φίλησε αυτή την φορά στο μαγουλο.

"Όντως τώρα;" είπα αρκετά παραξενεμη. Ε λογικό είναι βρε παιδιά για τον Άλεξ μιλάμε που πριν κατι ωρες θα με ειχε σκοτώσει.

"Μην με κάνεις να αλλάξω γνώμη" ειπε κάνοντας τον σοβαρό Και πήγε στο σαλόνι για να δει τηλεόραση. Κατι αλλο μπορεί να κάνει σε αυτή την ζωη του;;; ολο τηλεοραδη αμαν πια.
Εσύ τι ζόρι τραβάς κοπέλα μου;
Τέτοιο ζόρι που τραβάς εσύ αυτή την στιγμή
Ασχολίαστο

Αυτές οι πετυχημένες συζητήσεις που κανω με το υποσυνείδητο μου Πολύ γαματες εε;; οχι;;
Οκευυυ

Καθώς πηγαινα στο δωμάτιο με σταμάτησε η φωνη του.

"Και πότε θα πας στον μαλακα;"ειπε αφοσιωμένος στην τηλεοραση χωρίς να με κοιτάξει καν. Σκέφτηκα λίγο Γιατί είχα ξεχάσει κιολας.

"Μιλα όμορφα ρε Αλεξ" είπα αγανακτισμένη από την χιλιοστή βρισιά του.

"Δεν νομιζω να είναι αυτή η σωστή απάντηση"είπε. Θα τον βαρέσω ρε. Θελετε; δημοψήφισμα Ναι ή ναι;

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα