Κεφαλαιο 32ο

4.9K 403 88
                                    


Luke'$ POV

Καθως ξαπλωνα χαλαρος στον καναπε με το κινητο ακουω το κουδουνι να χτυπαει επιμονα. Αφου αφησα το κινητο στο τραπεζακι πηγα βαριεστημενα στην πορτα. Την ανοιξα και διχως να δω καποιον αυτος ο καποιος πηδηξε με φορα στην αγκαλια μου.
Οκκ αυτη την ζεστη και τρυφερη αγκαλια την αναγνωριζω. Μετα το σοκ την εσφιξα πολυ στην αγκαλια μου. Εκλεισα με το ποδι μου την πορτα και συνεχιζα να την αγκαλιαζω.

Παιζει να μην καταλαβατε τι στον πουτσο γινεται. Λοιποονν... Αυτη ειναι η Δημητρα. Η Δημητρα ειναι η πρωτη μου ξαδερφη. Ειναι ψηλη με ωραιο σωμα που θα ηθελε καθε αγορι. Εχει καστανα μαλλια και εντονα καφε ματια.

Η Δημητρα ειναι ξεχωριστη για μενα διοτι ηταν παντα εκει οταν την χρειαζομουν. Μου σταθηκε σαν την μεγαλη μου αδερφη που ποτε δεν ειχα. Οταν συνεβαινε κατι ή δεν αισθανομουν ηταν το πρωτο ατομο που σκεφτομουν να τηλεφωνησω. Οπως μια συγκεκριμενη μερα που αν δεν υπηρχε η Δημητρα θα ειχα πεθανει.

Flashback

Ειμαι κλειδωμενος στο δωματιο μου εδω και 1 μηνα. Δεν αφηνω κανεναν να μπει. Η μανα μου με παρακαλαει μερικες φορες κλαιγοντας να ανοιξω για να φαω κατι. Δεν την αφηνω. Μου εχει κοπει η ορεξη εξαιτις των δηθεν κολλητων μου. Ναι καλα ακουσατε, του Χρηστου και του Γιωργου.

Ειμασταν τελος παντων στο προαυλιο του σχολειου και καθομασταν στα παγκακια. Σε μια στιγμη ερχεται η κοπελα του Γιωργου και καθεται διπλα μου αντι στου Γιωργου. Αυτο ηταν πολυ περιεργο. Την λενε Ξανθή και ειναι η τσουλα του σχολειου.

Ερχεται κοντα στο αυτι μου και μου ψυθιριζει.

"Σε 10' στις τουαλετες μωρο μου. Ξερω οτι το θες εδω και καιρο. Ζηλευεις τον ιδιο σου τον κολλητο. Μου αρεσει αυτο" λεει ασθησιακα και μου γλειφει το αυτι. Εγω ανοιγω διαπλατα τα ματια μου. Μαλακιες λεει. Ουτε κανν. Μετα απο αυτο φευγει.

Ο Γιωργος κατευθειαν ερχεται κατα πανω μου και μου δινει μπουνιες.

"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΛΟΥΚ. ΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ. ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ;;" μου φωναζει και μου δινει κλοτσιες. Σε μια στιγμη ο Χρηστος παει και τον τραβαει και λεει.

"Αστον δεν αξιζει"λεει και τοτε τα πηρα στο κρανιο.

"ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;; ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ;; ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. ΕΕ ΦΥΣΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΛΟΙ."λεω και φευγω απο εκεινο το μερος.

Επεσα σε καταθλιψη να το πω; Δεν ετρωγα, δεν εβγαινα απο το δωματιο γενικα. Ετσι μια μερα η Δημητρα ηρθε απο το παραθυρο και καθησε διπλα μου. Ειχε φερει φαγητο, αναψυκτικα τα παντα. Αρχισε να μου μιλαει και μου εβαλε μυαλο. Θα μπορουσα να παθω ανορεξια και να πεθανω αλλα με εσωσε.

Μετα μετακομισε Γαλλια και εχω 4 χρονια να την δω.

End of flashback.

"Λουκουμακι μου, ποσο μου ελειψες δεν περιγραφεται" λεει κλαιγοντας.

"Και εμενα μου ελειψες πολυ κουφετακι μου"λεω και την σφιγγω περισσοτερο.

Τελικα παραγγειλαμε,φαγαμε,ειδαμε ταινια,παιξαμε και αλλα.

"Λουκ παω να κανω ενα μπανακι"λεει και της γνεφω. Εγω πηγα για λιγο στην κουζινα για να πιω λιγη μπυρα.

Μετα απο 20 λεπτα βγηκε με μια ρομπα κια εσωρουχα. Δεν ντρεπομασταν ο ενας τον αλλον αρα κομωβ. Μπηκα εγω γρηγορα τουαλετα γιατι κατυριομουν. Καθως επλενα τα χερια μου ακουσα το κουδουνι και κοριτσιστικες ομιλιες.

"Δημητρα ποιος ειναι;" ρωταω και οι ματιες μου με της Εμιλυς κλειδωνουν. Κλαιει. Μετα απο αυτο φευγει τρεχοντας.

Οχι ρε πουστη μουυ. Νομιζεε οτι η Δημητρα....πφφφ. Σκαταα.

"ΓΑΜΩΤΟΟΟ ΣΟΥ" ουρλιαζω και σπαω ενα βαζο.

"Ει ει ηρεμησε" μου λεει η Δημητρα αλκα δεν βοηθαει καθολου γαμω.

(Την στιγμη που ο Λουκ πηρε στην αγκαλια του την Εμιλυ και την πηγαινε στο νοσοκομειο)

Την ειχα στην αγκαλια μου σε στυλ νυφης και ετρεχα. Ετρεχα πολυ γρηγορα. Παιζει στην ζωη μου να μην ειχα ξανατρεξει τοσο πολυ. Η μπλουζα μου ειχε γεμισει απο τα αιματα της. Αχχ ρε Εμιλυ γιατι το εκανες αυτοο;; Μεσα σε 10 λεπτα εφτασα.

Μπηκα λαχανιασμενος και ετρεξε κοντα μου ενας γιατρος.

"Χαρακωθηκε. Γρηγορα καντε κατι πριν χασει περισσοτερο αιμα" λεω λαχανιασμενος και ανησυχος. Την παιρνει και τρεχει με αλλους 3 γιατρους σε ενα δωματιο. Εγω πηγα και καθησα στο κεντρο αναμονης. Ειχα τα χερια μου στο προσωπο και ετρεχαν ελαχιστα δακρυα απο τα ματια μου.

ΓΙΑΤΙΙ;; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Γεια σας νουτελες μουυ💚

Ζητωω απειρεςς συγγνωμες που δεν ανεβαζα κεφαλαιο. Ειναι προσωπικοι λογοι αλλα τωρα που τελειωνουν οι εξετασεις εχουν να πεσουν κεφαλαια. Ουοουου.👍👍👍

Τι θα απογινει η Εμιλυ;; Θα ζησει;; θα το μαθετε στο επομενο💪😂

Αν σας αρεσε το κεφαλαιο μην ξεχασετε να σχολιασετε και φυσικα να ψηφισετε για περισσοτερα κεφαλαια💜💜

Love youuu💝💝

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα