Κεφαλαιο 19ο

4.8K 396 16
                                    

(Στην φωτο ο Βασιλης)💜


Μπορουσα να ακουσω τα βηματα του που κατευθυνονταν προς το δωματιο μου. Αν σας ελεγα οτι δεν φοβαμαι θα ηταν το μεγαλυτερο ψεμα της ζωης μου. Αρα εχω χεστει πανω μου. Μου ηρθε μια ιδεαααα. Θα κανω οτι κοιμαμαι και δεν θα με σκοτωσει, σωστα;;; πεστεεε ναιιιιι. Ωραιαα θα το κανω. Και ο Θεος βοηθος.

Κουκουλωθηκα με το παπλωμα μεχρι την μυτη και ειχα πλατη στην πορτα. Ακουσα να ανοιγει η πορτα σιγα σιγα και να με πλησιαζουν 2 βαρια βηματα. Ενιωσα μια καυτη ανασα πανω στο αυτι μου. Ανατριχιασε ολοκληρο το σωμα μου. Οι τριχες σηκωθηκαν και στην κοιλια μου γινοταν χαμος.

"Το ξερω οτι δεν κοιμασαι. Αυτο που εκανες περασε τα ορια μου. Θα μου το πληρωσεις γατουλα. Σε αυτο το παιχνιδι εγω κανω κουμαντο" μου λεει ψυθιριστα με την καυτη του φωνη και μου δαγκωνει ελαφρα το πανω μερος του αυτι. Αχχχ γιατι εχει τοση επιρροη πανω μου;; Μετα απο λιγο βγαινει και κλεινει δυνατα την πορτα κανοντας με να ξυπνησω απο το σοκ. Αυριο θα ειμαι δειλη να τον αντικρισω στα ματια. Τι και αν κανει την ζωη μου κολαση για το γαμημενο μου ξεσπασμα. Σορρυ ρε φιλε που σου χαλασα την βραδια, την αλλη φορα θα πηδηξω απο το παραθυρο για να μην σας ενοχλω βρε παιδι μου. Μπας και θελετε να ερθετε σε αυτο το κρεβατι, μπορει το αλο να ειναι αβολο. Ωχχ θεε μου τρελαινομαι σιγα σιγα.

(........)

Το επομενο πρωι ξυπνησα απο αντρικες φωνες και βρισιες. Τι στο διαολο παλι;; Δεν φτανει που δεν κοιμηθηκα χθες εξαιτιας του , με ξυπνησε κιολας ο βλακας. Επειδη δεν με επιανε τωρα ο υπνος κατεβηκα να του τα ψαλω. Δεν με νοιαζει που θα με δει με την μπλουζα του και αυτα , εχω θυμωσει ΠΑΛΙ. Κατεβαινω γρηγορα τα σκαλια και αρχιζω να φωναζω.

"Τι στο διαολο ρε Αλ-" πηγα να πω αλλα ειδα οτι δεν ειναι μονος του. Ειναι μαζι του ο Λουκας και ο Βασιλης. Την τυχη μου μεσα. Και οι τρεις εμειναν με ανοιχτο το στομα και με κοιτουσαν απο πανω μεχρι κατω.

"ΠΑΝΕ ΝΤΥΣΟΥ ΓΑΜΩΤΟ" φωναζει αποτομα και νευριασμενα ο Αλεξ.

"Γιατι ρε μαλακα;; Ωραια θεαμα εχουμε" λεει ο Βασιλης κοιτωντας με. Ο Αλεξ τον κοιταξε με δολοφονικο βλεμμα που αν μπορουσε να σκοτωσει θα ειχε πεθανει ηδη ο Βασιλης. Πηγα να τρεξω και με τοση φορα που πηρα οταν εστριψα επεσα με τα μουτρα στο πατωμα. ΕΕ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. Η μπλουζα μου ανεβηκε ως την κοιλια μου. Χτυπησα το μετωπο μου και το χερι μου. Γαμωτο δεν μπορω να σηκωθω.

"Βανα σηκω επιτελους!!" λεει αποτομα ο Αλεξ.

" ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΒΟΗΘΑ"λεω και εγω φωναζωντας. Ξεφυσαει και ερχεται προς εμενα. Με πιανει απο την μεση και με σηκωνει σε στυλ νυφης. Καθως ανεβαινε τα σκαλια σκονταψε καπου και πηγε να πεσε αλλα κρατηθηκε. Εγω αυτοματα ειχα βαλει τα χερια μου γυρω απο το σβερκο του και εβαλα το κεφαλι μου στον λαιμο του. Αχχχ μυριζε τοσο ωραια. Εχει ενα φυσικο αρωμα που λιποθυμας. ΤΙ ΛΕΩΩ;;; ΒΑΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Ανεβηκε ολα τα σκαλια και κατευθυνθηκε στο δωματιο μου. Με αφησε στο κρεβατι και ηρθε στο αυτι μου.

"Εγω θα ηθελα τοσο γαμημενα πολυ να τριγυρνας στο σπιτι ετσι, αλλα οταν εχω επισκεψεις θα φορας τα πιο σεμνα σου ρουχα που εχεις" μου λεει και με ξαναδαγκωνει ελαφρα το αυτι. Παλι ρε φιλε ανατριχιασα.

"Πως εισαι τ-τοσο σιγ-γουρος ο-οτι εχω σ-σεμνα ρουχ-χα;;"ρωταω τραυλιζοντας.

"Ολα τα ξερω μωρο μου" λεει και φευγει. Τι να παει να πει αυτο;;

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Γεια σας νουτελεες!! Κι αλλο παρτ. Ελπιζω να σας αρεσει. Μην ξεχασετε να σχολιασετε και να ψηφισετε για περισσοτερα κεφαλαια!!

LOVE YOUUU

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα