Κεφαλαιο 37ο

5.1K 393 145
                                    

Δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω.  Ειμαι σε διλημμααα. Τωρα θα μου πειτε θα χωρισεις για να μαθεις καποιες χαζες πληροφοριες για την μανα σου που δεν σε ενδιαφερουν; Για να σας πω την αληθεια ενδιαφερομαι πολυ να μαθω τι σκαρωσε αυτη η σκυλα. Αλλα αν ο Σωτηρης λεει ψεμματα και κανει παλι τα ιδια; Αλλα φαινοταν πολυ μετανιωμενος και στεναχωρημενος. Το εβλεπες στο προσωπο του, στο βλεμμα του. 

"Βανα παμε να φυγουμε τωρα. Σου λεει ψεμματα , δεν το καταλαβαινεις; Θες να πεσεις στην παγιδα του;" Μου λεει ο Αλεξ, φωναζοντας ελαχιστα.

"Αλεξ σοβαρεψου. Ειναι σοβαρα αυτα. Πρεπει να μαθει την αληθεια για την μητερα της" λεει ο Σωτηρης και αυτος πολυ εκνευρισμενος.

"Δεν ειναι μητερα μου μη χεσω. Δεν ειναι πια. Δεν μπορω να την χαρακτηριζω ετσι. Ειναι μια τσουλα." λεω και εγω εκνευρισμενη. ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙ. ΠΑΡΤΥ ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ. χαχαχαχαχαχ....οκκκ σκαω..μπουμ..κλαπ χαχχαχ.ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

"ΜΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ" λεει ο Σωτηρης ουρλιαζοντας. ααααααααα δεν θα τα παμε καλαα....

"ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΑΜΩ.ΜΕ ΕΔΕΡΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΜΑΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ"λεω και απο τα πολλα νευρα μου πηγα να του ορμηξω αλλα με προλαβε ο Αλεξ.

"μωρο μου ηρεμησε, παμε να φυγουμε" μου λεει ο Αλεξ και υπακουω. Βαζει το χερι του γυρω μου και προχωραμε προς την εξοδο. Γυρναω στιγμιαια να δω τι κανει ο Σωτηρης και τον βλεπω να καθεται ακινητος και να μας κοιταει. Τον κοιταω και κανει κινηση με τα χερια του. Με κανει νοημα με το χερι του δηλαδη να τον παρω τηλεφωνο. Ανοιγοκλεινει το στομα του λεγοντας "παρε με". Δεν εδωσα απαντηση και γυρισα το κεφαλι μου μπροστα.

Βγηκαμε απο το Μικελ και ο Αλεξ τραβηξε αποτομα το χερι του απο πανω μου. ΓΤΦΦ; αιντεεεε

"Τι επαθες παλι;" λεω αγανακτισμενη με ολο αυτο.

"Ρωτας και τι επαθα; Ησουν αγκαλια 7 αιωνες με αυτον τον μαλακα και με ρωτας τι επαθα; Και επισης θα ησουν  πολλη χαζη αν πηγαινες μαζι του. Μπορει να σε βιαζε" λεει και αναβει ενα τσιγαρο.

"Ναι μπορει να μην ξερω αν λεει αληθεια η οχι αλλα φαινοταν στο προσωπο του η απαντηση. Ενω εσυ εισαι καλυτερος; Με εκβιαζεις και λες αν δεν ερθω μαζι σου τελειωσαμε. Τι μαλακιες λες ρε;" λεω και εγω φανερα εξαγριωμενη μαζι του και αρχισα να περπαταω μπροστα κετευθυνομενη στην πορτα του σπιτιου μας.

"Ρε μωρο μυο δεν ειναι αυτο. Απλως ειχα πολλα νευρα." τον ακουω να λεει αλλα ξεκλειδωνω και μπαινω μεσα στο σπιτι.

"Ναι...whateverr"λεω και κλειδωνομαι στο δωματιο μου.Δεν τον ακουσα καθολου. Ουτε καν προσπαθησε να μου εξηγησει η  να ερθει να χτυπησε την πορτα. τεσπαα

Ξαπλωσα στο κρεβατακι μου και σκεφτομουν. Να τον παρω τηλεφωνο η οχι; Απο την μια θελω να μαθω παραπανω για την 'μανα' μου αλλα απο την αλλη αν με βιασει; Δεν θα εχω κανεναν να με βοηθησει λογικα. 

Πω δεν γαμιεται. Εγω παιρνω και ο θεουλης βοηθος. Παιρνω το κινητο μου απο το κομοδινο και ψαχνω στις επαφες.

ΠΩΩΩΩ ΤΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΗ ΧΕΣΩ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ. Πολυ εξυπνος ειναι και αυτος. Τωρα τι κανω; "ΠΑΡΤΥΥΥ...ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ; ΔΩΣΕΕ" εμμμ απλα σκασε.

Σκεψουυ σκεψουυ σκεψουυυυυυυ. 







ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΛΙΛΟΥΙΑΑΑΑ

Ο Αλεξ λογικα θα τον εχει στις επαφες του αφου ειναι ο παιδικος του γειτονας. Αρα θα το αποθηκευσω μετα στο κινητο μου και μπουμ κλαπ. Πωωω...πρεπει να το παρω και κρυφα. Φοβαμαιιι ολιγον τιιιιι. Θα γινω και ντεντεκτιιβββ, με τους φακους και  θα ψαχνω.λοοολλ

Λοιποοοονν...ηρθε η ωρα. Λοιπον κανουμε τον σταυρο μας και φυγαμεε.

Βγαινω εξω απο το δωματιο και κατευθυνομαι σιγαα σιγαα στο δωματιο του. Ανοιγω με προσοχη την πορτα και δεν τον βλεπω μεσα. γεεεεςςςς. Παντα το εχει στο κομοδινοο του αλ....οπππ νατοοοοο. Ελα εδωωω σκατουλικο. "πωω χαζεψε αυτη"  θενξ ρε να σαι καλα.

Το παιρνω στα χερια μου και το ανοιγω. Ευτυχως δεν εχει κωδικο. Μπραβο το μωρο μου εκανε και κατι σωστο. χδδδ. Παταω στις επαφες και τ...

"Βανα τι στο διαολο κανεις με το κινητο μου;"..........................



Γεια σας νουτελεεεςςςςςς. 

Χιλια συγγνωμη που δεν ανεβαζα κεφαλαια. Θα επανορθωσω.. dont worryyy

ουπςςςςς..Δυσκολα τα πραγματα βλεπω. Ο Αλεξ την τσακωσεε.. Πως θα αντιδρασει η Βανα και ο Αλεξ; στο επομενοοοοο θα τα μαθετε ολααα <3

Αν σας αρεσε το κεφαλαιο μην ξεχασετε να σχολιασετε και φυσικα να ψηφισετε για περισσοτερα κεφαλαια. <3

LOVE YOUUU NUTELLESS <3 <3

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα