Κεφαλαιο 3ο

7.6K 547 39
                                    

(Λουκας στην φωτο😘😘)

Εεεεε οχιιι...δεν το πιστευωωωω. Αυτος ο πανυβλακας και ο φιλος του ο πανηλιθιος ασκουν μπουλινγκ,δηλαδη χτυπουν αθωους. Ειναι τελειος μαλακες. Μας κανουν και τοτς μαγκες, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. "Τους θεωρεις ομως σεξυυ ,μην το αρνηθεις" ειπε η συνηδηση μου. Γρρρρρ..μπορει λιγο. "Εννοεις παρα πολυ" ξαναειπε. "Αααα βγαλε τον σκασμο γαμω".

"Γιατι σοκαριστηκες τοσο ρε Βανα?" ειπε η Εμιλυ...ααα κλ της εστριψε.

"Παδακι μου χαζεψες? Σε χτυπανε ..και τι να κανω? Να κανω παρτυ μηπως??" ειπα καπως αποτομα.

"Οχι αλλα δεν εννοουσα αυτο. Αντεδρασες σαν να τοτς ηξερες" ειπε εξυπνα. Ωωχχ και τωρα τι της λες...δεν γαμιεται θα το πω.

Της τα εξηγησα ολα και εμεινε με ανοιχτο στομα.

"Θα μπει καμια μυγα κλειστο το γαμημενο" ειπα νευριασμενη με εκεινον.

"Νευρακιααα....οκ οκ. Μου ηρθε μαι παρα μα παρα πολυ εξυπνη ιδεα . καπως" ειπε με σατανικο γελιο.

"Αμα λες εσυ καπως θα ειναι σιγουρα καμια αποτυχημενη ιδεα" ειπα με σαρκασμο πειραζοντας την ετσι ωστε να ελαφρυνω την κατασταση.

"Βανα σκασε...λοιπον ελεγα μηπως του τους φερναμε λιγο. Δηλαδη μοα φαρσα καμια μαλακια για αν ντροπιαστουν και να παρουν την γλυκια μας εκδικηση" ειπε με ενα χαμογελο..δαιμονικο θα ελεγα

"Και αν μας καταλαβουν και πεθανουμε εκεινη την στιγμη? Λεω με τρομο λιγο

"Μην λες βλακειες..οχι μεσα στο σχολειο...κλ τελος παντων θα το κανονισουμε αλλη φορα. Παμε τωρα στο κυλικειο βα πιασουμε σειρα γιατι θα χτυπησει σε λιγο"

"Ενταξει παμε" ειπα με χαμογελο.

ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

"Τι θα παρεις?" λεω ενω ειμαστς μονες ορθιες στο κυλικειο.

"Κρυα σοκολατα, εσυ?" με ρωταει

"Εγω ζεστη.αχχα" ειπα και γελασαμε.

Μετα απο λιγα δευτερολεπτα χτυπησε το κουδουνι και μαζευτηκαν σχεδον ολοι στο κυλικειο. Παραγγειλαμε τις σοκολατες μας και καναμε βολτα στους διαδρομους. Καθως προχωρουσαμε δυο αγορια ηρθαν καταπανω μας με αποτελεσμα να πεσουν οι σοκολατες μας πανω μας.

" Ααααααα γαμω το σπιτι σου" ειπα αφου η δικια μου σοκολατα εκαιγε και καηκε ολο μου το σωμα.

"Τι ειπες?" ακουσα να με ρωταει μια ανδρικη φωνη και σηκωσα το κεφαλι μου.

"Παλι εσυ γαμω? Παρε τα βρωμοποδαρα σου και παρε μου σοκολατα , το πιασες?" ειπα νευριασμενα..ελεος ,δεν εμ αφηνει στην ησυχια μου. Αλλα καταλαβα οτι ειπα μαλακια. Με μια αποτομη κινηση με σπρωχνει στον τοιχο πιανοντας τα χερια μου και ακουμποντας τας δεξια και αριστερα απο το κεφαλι μου.

"1ον εμενα δεν θα τολμησεις και θα με ξαναμιλησεις ετσι, 2ον δεν θα μου πεις τι στο διαολο να κανω και 3ον παρε εσυ τα δικα σου ποδια να πας που τα εχεις ανοιξει για τον καθε πουστη" ειπε νευριασμενος ..

Τι ειπε ο μαλακαςς??? Εεε θα τον σκισωω..δεν παει αλλο... Ολα εχουν τα ορια τους. Αυτος τα περασε και με το γαμημενο παραπανω. Οταν το ειπε του εδωσε μια δυνατη σφαλιαρα που ουτε αυτος δεν ηξερε απο που του ηρθε. Με κοιταξε με ενα δολοφονικο βλεμμα. Τα ματια του σκουρηναν και γυαλισαν απο θυμο. Και τοτε ηταν που μου εδωσε και εμενα μια δυνατη σφαλιαρα.

Επεσα κατω κλαιγοντας. Δεν μπορουσα να κουνηθω. Τα εβλεπα ολα θολα. Ειδα ποδια να φευγουν και το τελευταιο που ακουσα ηταν το ονομα μου απο την κολλητη μου.

"ΒΑΝΑΑΑ!!!!???" ειπε τρεχοντας σε μενα

Και μετα ολα σκοτεινιασαν για μενα.

Γεια σας νουτελιτσεεςς. Εκανα δυο κεφαλαια σε ενα βραδυ χιχι. Ελπιζω να σας αρεσει. Προβλεπεται κακο το πραγμα. Τα λεμε αυριο με καινουρια κεφαλαια.
ΨΗΦΙΣΤΕ....ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...για περισσοτερα κεφαλαια.


 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα