Κεφαλαιο 35ο

4.5K 371 80
                                    


(Η φωτο απλως μου αρεσε και την έβαλα...δεν είναι κιουτττ; Έχει και κοιλιακούς και νουτελα....ΑΧΧΧΧΧ 😍😍😍)

Vana'$ POV

Εντάξει αυτές οι 3 μέρες ηταν οι χειρότερες της ζωής μου. Εκλαιγα όλη μερα. Φοβόμουν για την Εμι, την κολλητή μου, που με την πρωτη ματια δεθηκαμε τόσο πολύ. Ο Αλεξ φυσικά ηταν παντα δίπλα μου. Με καθησύχαζε και αυτό μου αρκούσε για να ηρεμησω για ελάχιστα λεπτα.

Όταν άκουσα οτι η Εμι ξύπνησε, τρελάθηκα απο την χαρά μου. Έτρεχαν δάκρυα χαράς απο τα ματια μου. Πολέμησε και απέφυγε τον θάνατο της. Αυτό αποδεικνύει οτι είναι δυνατή και απο τώρα μπορεί να αντιμετωπισει εύκολα τα προβλήματα της.

Είμαστε τώρα στο σπίτι του Λουκ και κοιμούνται όλοι. Είμαι στον καναπέ στην αγκαλιά του Αλεξ που παρεπιπτωντος ροχαλιζει σαν μοσχάρι. Καλά και με το δίκιο του είναι παρά πολύ κουρασμένος ο γλυκουλης μου, όπως όλοι είμαστε.

Anywayy, το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορω να κοιμηθώ με τίποτα. Νιώθω περίεργα με όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες. "Απλως κλείσε τα ματια σου και κοιμησου. Για όνομα του θεού. Είναι 3 τα ξημερώματα κοπελα μου." Αχχχ πως δεν το σκέφτηκα αυτό. Παλι καλά που μου ειπες να τα κλείσω. "Ειρωνικό;" Καθολουυυυ.

Τεσπα. Έκλεισα τα ματια μου για πρώτη προσπαθεια. Άρχισα να γυρναω πλευρες αλλά δεν μπορουσα να βολευτω.

" Βάνα , αλλη μια φορά να κουνηθεις , θα σε πετάξω στο πάτωμα για νανι" λέω με κλειστά ματια.

"Αχ τι καλος. Αυτή η ευγένεια σου με τρελαινει" λέω ειρωνικά και βάζω το κεφάλι μου στο στήθος του αγκαλιάζοντας τον. Αυτόματα βάζει και αυτός το χερι του γύρω μου.

" Κοιμησου σκατακι, σε 4μιση ώρες έχουμε σχολείο" λέει και όταν το ακούω αυτό γουρλωνω τα ματια μου.

'Εεε οχι ρε φίλεεε....πως το ξέχασα γαμω. Πωωω δεν θα ξυπναω το πρωι. Και αν η Εμι δεν είναι καλά; Πως θα πάω μονη; Καλά υπάρχει εσυ..αλλά άλλο αυτο. Μετα αν δεν αρ.." δεν πρόλαβαν να τελειώσω αφού με διέκοψε ο βλάκας.

"ΘΕ-ΛΩ ΝΑ ΚΟΙ-ΜΗ-ΘΩ. Το πιασες μωρο μου ή να στο πω και στα κινέζικα;" λέει φανερά εξαγριωμένος.

"Καλά ρε....Αμαανννν" λέω και κλείνω τα ματια μου.

"Επιτέλους θεουλη μου" ψυθιρισε για να το ακούσει μόνος αυτός.

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα