Κεφαλαιο 20ο

4.7K 396 19
                                    


Γιατι δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου οταν ειναι σε τοσο κοντινη αποσταση. Χανω τα λογια μου και το μισω αυτο,δεν θελω να ξερει οτι εχει τοση επιδραση πανω μου. Αλλα δεν ξερω, καθε φορα που μου μιλαει, που με ακουμπαει, που με δαγνωνει στο αυτι, ανατριχιαζω ολοκληρη και νιωθω αυτες τις πεταλουδες στην κοιλια. Απο οτι εχω μαθει οποιος νιωθει ετσι σημαινει οτι του αρεσει κατι. Δηλαδη μου αρεσει ο Αλεξ;; "Και το ρωτας;; Φυσικα και σου αρεσει. Και εμενα μου αρεσει" αχχ θεε μου τι λεει. Αλλα αν στα αληθεια μου αρεσει; Μπορει και να νιωθω κατι αλλα φοβαμαι μην πληγωθω.

Συνηθως τα bad boys ειναι για one night stand που με εκνευριζει πολυ αυτο. Μπορει η κοπελα να ειχε αισθηματα , να ενιωσε κατι για αυτον και αυτος απλα τα προσπερναει και την διωχνει διοτι ηθελε να ικανοποιηθει και να περασει καλα αυτος. Ποσο εγωιστες.

Αυτο λογικα κανει και ο Αλεξ. Βασικα τι λογικα;; Φυσικα και το κανει. Εγω ομως δεν θα ειμαι μια απο αυτες. Δεν θα πεσω στην παγιδα του οπως κανουν οι περισσοτερες ανεγκεφαλες.

Εβγαλα αυτες τις σκεψεις απο το μυαλο μου και πηγα να αλλαξω ρουχα. Εβαλα μια μαυρη κοντομανικη μπλουζα και ενα τζιν σορτσακι. Επιασα τα μαλλια μου μια αλογοουρα και εβαλα πολυ μασκαρα στις βλεφαριδες μου. Εβαλα λιγη πουδρα και ειμαι ετοιμη.

Κατεβηκα κατω και ειδα τα αγορια να ειναι πορωμενα στο playstation. Fifa νομιζω παιζουν. Ουτε καταλαβαν οτι περασα απο διπλα τους. Τελος παντων πεινουσα σαν λυκος. Εβαλα πρωτα στην κουπα μου καφε και εβαλα να ψηθουν κρεπες και για τα αγορια. Εβαλα μεσα νουτελα να εβαλα σε καθε πιατο δυο κρεπες.

Πηρα τα πιατα και τα τοποθετησα στο τραπεζι. Πηρα το πιατο μου και καθισα στον καναπε αναμεσα στον Βασιλη και τον Αλεξ.

"Ευχαριστουμε κουκλα" λεει ο Βασιλης και μου δινει ενα φιλι στο μαγουλο.

"Παρακαλω;" μου φανηξε για ερωτηση αυτο που ειπα αλλα οκ.

"ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ" φωναζει ο Αλεξ επειδη εφαγε γκολ απο τον Λουκα. "Ελα εδω" μου λεει και καθομαι αναμεσα στα ποδια του. Ακουμπησε το σαγονι του στον ωμο μου και ειχε το βλεμμα του στην τηλεοραση.

"Παρταα ρε καριολη" λεει ο Αλεξ αφου εβαλε γκολ. Εγω χαμογελασα με την χαρα του. Οκ παραδεχομαι ηταν πολυ γλυκος.

"Ρε μαλακα εσυ εχεις την γκομενα σου στην αγκαλια. Φυσικα και θα εχεις τυχη" λεει ο Λουκας.

"ΣΚΑΣΕ"λεω εγω και ο Αλεξ ταυτοχρονα.

"Οπα και ντουετο;;" λεει ειρωνικα ο Βασιλης.

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα