Κεφαλαιο 11ο

4.9K 411 11
                                    

(Στην φωτο ενα στοιχακι αναρχικων που προσωπικα μου αρεσε αρκετα💜)

Υπαρχουν πολλα κρεβατια αριστερα και δεξια μου. Αλλα στα αριστερα μου βλ-βλεπω ενα κοριτσι που κραταει στα χερια της ενα μαχαιρθ το-το οποιο ειναι καρφωμενο στην καρδια της. Γιατι αυτοκτονησε?? Υπαρχουν αιματα σε ολοκληρο το κρεβατι. Απο ασπρα σεντονια εγιναν κοκκινα. Γυρισα γρηγορα το κεφαλι μου απο την αλλη μερια και τιναχτηκα. 3 κοριτσια με κοιτανε. Εγω φοβισμενη πηγαινω λιγο προς τα πισω.

"Εμμ γεια σας, ειμαι η Βανα, μηπως ξερετε που βρισκομαστε?" ειπα με τον καλο τροπο γιατι με τον κακο δεν θα ειχα κεφαλι μετα.

"Στα μουνια μας πως σε λενε" ειπε μια ξανθομαλλα. Οκ αφου το θελει ετσι θα το εχει.

"Πειτε που βρισκομαι" ειπα αποτομα φανερα θυμωμενη με την ξανθοψειρα.

"Πρωτων δεν θα μας πεις τι θα κανουμε και δευτερον βουλωσε το αηδιαστικο σου στομα" αυτο ηταν. Ορμηξα πανω της και αρχιζα να της τραβαω τα μαλλια. Μετα ηρθαν και οι αλλες και τσιριζαμε. Η Γερμανια μας ακουσε παντως. Η ξαδερφη μου ειναι εκει, αρα Χαιρετισματα. Εδωσα μια δυνατη σφαλιαρα στην παπια και επεσε κατω.

"Πεθανες καριολα" μου λεει

"Εσυ εχεις πεθανει" λεω και ορμαει πανω μου. Αρχισμαμε να τσιριζουμε παλι. Σε μια στιγμη ανοιγει με δυναμη η πορτα και ολες καθονται κατω. Εγω εντωμεταξυ ειμαι ορθια με αιματα στην μυτη. " κατσε χριστιανη μου κατω,να ψηλωσεις θελεις?" αχχ οχι τωρα και εσυ.

"Τι κανετε ρε πουτανες? Ξεσηκωσατε ολοκληρο το κτηριο" ειπε ενας αναρχικος που μπηκε. Παντως δεν ειναι ο ψηλολελεγκας ουτε ο Νταβιντσι ή οχι κατσε. Νταβελ. Δεν θυμαμαι.

"Μονο κτηριο δεν ειναι αυτο" ειπα και οταν συνηδητοποιησα τι ειπα εκλεισα το στομα μου. "Τι μαλακια πεταξες παλι κοπελα μου? Να πεθανεις θελεις?" σορρυ ρε μου ξεφυγε. Αυτο δεν ειναι κτηριο. Ειναι αποθηκη. Σε λιγο καστεο θα το πουν και θα με βγαλουν τρελη.

"Τι ειπες ρε?" ειπε αυτος ο ασχετος

"Εμμ τι-τιποτα" λεω τραυλιζοντας απο τον τρομο.

"ΣΚΑΣΕΕ!" λεει και μου δινει μια σφαλιαρα και πεφτω στο κρεβατι μου. Σηκωνομαι του δινω μια στα τετοια του και πεφτει

"Γαμιολα" μου λεει και μορφαζει απο τον πονο. Τρεχω και ανοιγω την πορτα. Ελεγχω δεξια και ααριστερα και τρεχω προς μια κατευθυνση. Οππ μια πορτα την ανοιγω γρηγορα πιστευοντας πως ειναι η εξοδο. Και μολις εκανα το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου ειλικρινα. ΜΜπροστα μου βλεπω ενα γραφειο που καθεται ο ψηλολελεγκας,το αφεντικο λογικα.

"Τι στον πουτσο κανεις εσυ εδω??λεει και παω να φυγω αλλα με πιανει απο το μπρατσο. "Για που το βαλες κουκλα?" λεει σφιγγοντας με.

"Αφησε με κοπανε,με πονας" λεω και κκουνιεμαι για να ελευθερωθω απο την λαβη του.

"ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ" μου φωναζει και σκυβω το κεφαλι. Κλεινω σφιχτα τα ματια και κυλανε 2 δακρυα φοβου. Με τραβαει στην καρεκλα και δενει τα χερια απο πισω της.

"ΞΕΔΕΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ,ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΗΓΑΓΕΣ...ΤΙ ΕΚΑΝΑ?? ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ? "βουλωστο κοριτσι μουυ" . Η απαντηση του ηταν μια δυνατη σφαλιαρα. Αρχισα να κλαιω. Ελευθερωσα τα δακρυα. Εκλαιγα βουβα.

"ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ"φωναζει ο Αλεξ. Κατσε τι? Ο Αλεξξ?? Ειναι εδωω?? Γυρναω και τον βλεπω. Αχχχχχ σωσε μεε. Ρον κοιταζω και με κοιταζει κκαι αυτος. Οι ματιες μας κλειδωθηκαν. Αλλα τα χαρακτηριστικα ττου σκληρηναν οταν γυρισε και κοιταξε τον ψηλολελεγκα.

Οι γροθιες του σφιχτηκαν. Τα μπρατσα του μεγαλωσαν. Τα ματια του αντι για ενα λαμπερο,εντονο και ανοιχτο πρασινο χρωμα μετατραπηκε σε ενα σκληρκ σκουρο και αγριο πρασινο. Εσφηξε επισης και το πηγουνι του. Οι φλεβες του στον λαιμο και στα χερια του ηταν πλεον εμφανης. Δεν τον ειχα ξαναδει ετσι και δεν θελω ποτε ξανα.

"Ουυυ τι ευχαριστη εκπληξη Παπαδοπουλε" ειπε με ενα στραβο χαμογελο ο μπαρμπας.

Και τωρα αρχιζουν τα γλεντια.....

Γεια σαςς νουτελιτσεεςς. Εγραψα και αλλο. Ποσο ορεξηη πιιααα?? Ελπιζω να σας αρεσει. Τα λεμε αυριο με τα επομενα κεφαλαια.
ΨΗΦΙΣΤΕ....ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ....για περισσοτερα κεφαλαια

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα