Κεφαλαιο 14ο

4.6K 378 9
                                    

(Βανααα💜💜)

Vana's Pov

Προχωρουσαμε προς το δεξι μονοπατι με γοργα βηματα ελπιζοντας οτι θα βρουμε τον δρομο. Κοιτουσαμε γυρω μας. Υπηρχαν μεγαλα και αξυριστα χορτα. Δεν υπηρχε ψυχη εδω και φοβομουν πολυ.

"Αλεξ φοβαμαι πως πηραμε το λαθος μονοπατι. Δεν υπαρχει πουθενα δρομος" λεω και ο Αλεξ με κοιταμε ανησυχος.

"Ενταξει ας γυρισουμε" περπατουσαμε πισω ωσπου ακουσαμε κατι απο πισω.

"Που παατεε?? Ακοομαα δεεν ηηρθαατεε!!' μας λεει ενας ψυθηρος. Γυρναμε και βλεπουμε ενα τεραστιο πουλι να καταβροχθιζει εναν ανθρωπο.

"Η σεειιιραα σαας" μας λεει και πριν αντιδρασω ηρθε προς τα πανω μου.

[.....]

"Γαμωτο Βανα, σου ειπα να ξυπνησεις. Ειναι 4 !!" μου ειπε ο Αλεξ. Τι εγινε μολις τωρα??? Παλι εφιαλτηςς. Την τυχη μου μεσα. Με στοιχιωσε καποιος. "Ναι εσενα ειχαν ορεξη" εσυ ρε Τρελη γιατι δεν ειπες κατι να με ξυπνησεις??
"Αφου μου ειπες να μιλαω οταν το λες εσυ" 1ον κοιμομουν δεν μιλαω στον υπνο μου και 2ον τωρα δεν σου ειπα να μιλησεις "οκ σκαω" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

"Οκ οκ ξυπνια ειμαι" αν δεν ειμαι το λεω μην πεθανω. Θελω τωρα να φαωω κρεπα με λευκη σοκολατα ,να ξαπλωνω στο κρεβατακι μου και να βλεπω ταινιααα. Αμαααννν.

"Αντε που ειναι ρε πουστη μου??" λεει και χτυπαει το χερι του στο κρεβατι.

"Ηρεμησε επιτελους θα ερθ-" πριν πω κατι ακουγονται σειρηνες αστυνομιας παντου. Πωω θα πεθανω σημερα. Ηθελα και να ταξιδεψω στην Χαβαιιι.  Σε μια στιγμη η πορτα σπαει και πεφτει κατω.

"Βγειτε γρηγορα εξω. Σας σωσαμε απο τους αναρχικους. Βγειτε εξω ολοι ειναι με χειροπεδες" ΤΙΙ?? Ο Ντανιελ?? Ο Χαρρυ???.

"Θα τα καταφερουν" μου ειπε ψυθιριστα ο Αλεξ. Διαβαζει τις σκεψεις μου?? Γτφ?? Ασχολιαστο. Αρχισαμε να τρεχουμε πισω απο τους αστυνομικους. Μπηκαμε σε ενα περιπολικο και μας πηγε σπιτι μου. Εγω του εδειχνα οδηγιες.

"Βρηκαμε τα κινητα σας. Παρτε τα." τα πηραμε. Αχχχ μωρακιιι μουυ. Την αλλη φορα θα σε προσταρευσω. Παλι καλα που ειχα και κωδικο.

"Εγω φευγω. Δεν θελω να εχω καμια επαφη μαζι σου" μου λεει αποτομα. Θελει να παιξουμε το παιχνιδι του?? Θα εχουμε δικους μου κανονες τωρα. Πλησιασα το αυτι του.

"Συγγνωμη Αλεξουκο που στο χαλαω αλλα ειμαστε καθημερινα στο ιδιο σχολειο και οι κολλητοι μας τα εχουν. Μμμμ για να σκεφτω....μαλλον θα εχεις επαφη" λεω και κλεινω την εξωπορτα με ολη μου την δυναμη. Ετρεξα στο δωματιο και ανοιξα το κινητο μου.
74 κλησεις απο Εμιλυ
145 μηνυματα απο Εμιλυ
4 κλησεις απο νοσοκομειο.
Παναγιαα μουυ. Ο μπαμπαας μουυυ. Ειναι καλα?? Γιατι με πηραν?

Πηγα γρηγορα με τα ποδια στο νοσοκομειο. Δεν με ενοιαζε που εκανα κρυο. Θελω τον μπαμπακα μου. Φτανω και ερχεται μια νοσοκομα.

"Εμμ γεια σας ειναι καλα ο Νικολας Παπαιωανου" λεω και βιυρκωνω.

"Εε σχετικα με αυτον.......

Γειαα σαςς νουτελες
Ολα ειναι οπως πριν
Ελπιζω να σας αρεσε το παρτ.
Ανεβαζω παρτ καθημερινα.

Μην ξεχασετε ΣΧΟΛΙΟ και 👎ΑΣΤΕΡΑΚΙ🌞
Love youu Nutelleess💜

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα