Κεφαλαιο 25ο

5.1K 383 57
                                    


(Στην φωτο ο Σωτηρης)


Απο τον γλυκο μου υπνο με ξυπνησαν γλυκα και καυτα φιλια σε ολο μου το σωμα. Αρχιζαν απο την κοιλια και ανεβαιναν προς τα πανω. Με φιλουσε σε ολο μου το προσωπο και οταν πηγε να φιλησει τα χειλη μου , του επιασα το προσωπο και τα ενωσα εγω. Τον γυρισα και ημουν εγω απο πανω. Φιλιομασταν τοσο παθιασμενα σαν να μην υπαρχει αυριο. Βογκηξε κατα την διαρκεια του φιλιου μας με αποτελεσμα να χαμογελασω.

Παντα ετσι ηθελα να ξυπναω. Να ξυπναω απο τα γλυκα φιλια που μου δινει. Να ξυπναω απο την καυτη ανασα του που ρεει σε ολο μου το σωμα. Να ξυπναω και να μυριζω το μαγευτικο του αρωμα μεσα απο τα παπλωματα. Να ξυπναω παντα με αυτον. Με αυτον που ειμαι ερωτευμενη. Με αυτον που αγαπω.

"Ορεξουλες εχουμε βλεπω" λεει και χαμογελαει στραβα.

"Μπα.. Καθολου ορεξουλες" λεω και σηκωνομαι αφηνοντας τον συξηλο στο κρεβατι. Πλακα πλακα τον εκπλησα. Εχει πλακα αυτο. Πηγα κατω για να ετοιμασω πρωινο. Εβγαλα ψωμια του τοστ και τα εβαλα στην φρυγανιερα. Εβγαλα απο το ψυγειο κασερι, σαλαμι, μαρμελαδα και βιταμ.

"ΑΑΑΑΑΑΑΑ" ουρλιαξα απο την τρομαρα μου αφου τα ψωμια ηταν ετοιμα(αυτα που πεταγονται απο την φρυγανιερα).

"Τι εγινε;; Εισαι καλα;;" λεει ανησυχος ο Αλεξ. Αρχισα να γελαω σαν υστερικο. Επεσα στο πατωμα απο τα γελια. Ειχα δακρυσει τοσο πολυ.

"Επρεπε χαχχαχα να χαχαχχα δεις χαχ την χαχα φατσα σου χαχ" λεω και ξεσπαω παλι σε γελια.

"ΣΚΑΣΕΕ ΗΛΙΘΙΑΑ"φωναζει και τον κοιταζω τρομαγμενη με γουρλωμεβα ματια. Μετα απο λιγο αρχιζε να ξεσπαει και αυτος σε γελια. Χτυπιοταν απο τα γελια.

"Η χαχαχ δικια σου χαχαχαχ φατσα χαχα ηταν χαχαχα χειροτερη χαχα"λεει και με αγκαλιαζει. Αρχισαμε να γελαμε και οι δυο. Σκουπισαμε τα δακρυα μας, δωσαμε ενα γλωσσοφιλο και καθισαμε να φαμε. Εγω εφαγα ενα ψωμι με μαρμελα και αλλο ενα με κασερι και σαλαμι. Ο Αλεξ 3 ψωμια με μαρμελαδα.

Καθως μιλουσαμε για διαφορα θεματα χτυπησε το κουδουνι.

"Περιμενεις καποια;;" με ρωταει.

"Οχι εσυ;;"ρωταω και κουναει αρνητικα το κεφαλι του.

"Παω να ανοιξω" λεει και κατευθυνεται προς την πορτα. Ακου ομιλιες και γελια και πηγαινω να δω. Στην πορτα βλεπω εναν ομορφο αντρα. Ειναι πιο μεγαλος απο εμας.

"Ποιος εισαι εσυ;;"λεω με μια δοση περιεργειας.

"Εσυ ποια εισαι;;"λεει με τον ιδιο τονο.

"Λοιπον Βανα απο εδω ο Σωτηρης ενας παιδικος μου γειτονας. Σωτηρη απο εδω η Βανα μια φι-φιλη μου και συγκατοικος μου" λεει και τον αγριοκοιταζω. Φιλη εε?? Μπραβο Αλεξ. Θα δεις εσυ.

"Χαρηκα"λεω ψυχρα και παω να καθαρισω την κουζινα. Επλενα τα πιατα και ειδα οτι επαιζαν Fifa στο playstation. Τα σκοπισα και τα εβαλα στην θεση τους.

Για να δειξω τον καλο μου εαυτο θα τους κερασω κατι. Σκεφτηκα οχι φαγητο γιατι λογικα θα εφαγε οπως και ο Αλεξ. Εβαλα σε δυο μεγαλα ποτηρια κοκα κολα. Τα αφησα στο τραπεζακι και δεν περιμενα απαντηση γιατι εφυγα στο δωματιο μου.

Εβαλα ακουστικα και ξαπλωσα στο κρεβατι με το κινητο. Σερφαρα στο διαδικτυο αρκετη ωρα μεχρι που ανοιξε την πορτα ο Σωτηρης. Εβγαλα κατευθειαν τα ακουστικα και τον κοιταξα.

"Σωτηρη τι κανεις εδω;; Ο Αλεξ που ειναι;;"ρωταω ανησυχη και χωνομαι περισσοτερο στο κρεβατι.

"Οο μην ανησυχεις πηγε να αγορασει πιτσα και επειδη βαριομουν ειπα να μην αυτοικανοποιηθω μονος μου αρα....."λεει και με πλησιαζει. Οχι οχι δεν πιστευω να... Οχι οχιιι. Ξυδιιι ξυδιι... Μακρια. "Να σου πληροφορησω οτι δεν ειναι μελισσα" δεν ειναι ωρα για ειρωνειες βοηθα με. "Τι να κανω δηλαδη. Δεν μπορω να κανω κατι" λεει και αρχισα να ανησυχω.

"Φυγε απο εδω. Πανε κατω τωρα" λεω και δεν με ακουει. Ερχεται απο πανω μου και με φιλαει στον λαιμο. Αρχισα να τον σπρωχνω αλλα τιποτα ηταν πιο δυνατος. Δακρυα αρχισαν να τρεχουν απο τα ματια μου. Με φιλουσε παντου. Με μια κινηση μου εσκισε την μπλουζα στα δυο.

"Θα κανω μονο 8 λεπτακια"λεει και σκιζει το παντελονι μου......

Γεια σαας νουτελες💜💜

Καινουριοο παρττ οπως βλεπετε👍

Ατακτος ο Σωτηρης. Μας ενοχλει την Βανα μας😒😒

Ελπιζω να σας αρεσε το κεφαλαιο💜

Αν σας αρεσε το κεφαλαιο μην ξεχασετε να σχολιασετε και φυσικα να ψηφισετε για περισσοτερα κεφαλαια.💜💚

Love you Nutelleesss💚💚

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα