Κεφαλαιο 17ο

4.9K 383 21
                                    

( Αλεεξξ...τον αγαπω παιδιια💜💜💜💜)

Με πολλα κεφια εγω και η Εμιλυ θα πηγαιναμε να δουμε που θα εμενα. Ημουν λιγο αγχωμενη διοτι δεν ελεγε ουτε ονοματα, μονο ηλικια και διευθυνση και οτι ζητειται συγκατοικος. Αλλα απο του γερους καλοι ή καλες ειναι. Πηγαμε πρωτα σε καποιον ή καποια που ηταν 19 στην Οδο Δημητρακου 7.

{••••}

Τελικα οχι. ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. Μου ερχοταν να κανω εμετο. Ηταν τοσο ακαταστο σπιτι και μυριζε σαν ψοφιο ποντικι. Τελος παντων κρατηθηκα μην ξερασω. Οπως καταλαβατε ειναι αγορι. Abviously.

Συνεχισα στην δευτερη που οταν μπηκα ειδα ενα κοριτσι. Δε λεω ωραιο σπιτι, συγυρισμενο καλο στολισμενο. Αλλα δεν θα πιστεψετε ποσο πρεπει να πληρωνω το νοικι. 500€. Ειμαστε καλα??? Θελω να συγκατοικησω για να μην πληρωνω τοσα λεφτα και αυτη μου λεει παραπανω.

Αντε παμε να δουμε τον τριτο. Μετανιωσαα τοσοο γαμημενα πολυ που πηγα εκει. Μαντεψτε τι ειδαμε οταν ανοιξε. Οχι μαντεψτε. Περιμενω. Ακομα περιμενω. Ενταξει θα σας πω μην με φατε.

Χτυπησε η Εμιλυ την πορτα. Μετα απο 2 λεπτα ανοιξε η πορτα. Ηταν ενας ΓΥΜΝΟΣ αντρας. 40 τον εκοβα. ΓΥΜΝΟΣΣ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ?? Εγω και η Εμιλυ τρεξαμε και κατεβηκαμε τις σκαλες. Και οι δυο αναγουλιαζαμε και μετα σκασαμε στα γελια.

"Αλλοι ή αλλες δυο εμειναν. Σιγουρα θα βρεις καταλληλη ή καταλληλο."μου λεει η Εμιλυ για να με καθησυχασει αλλα με αυτα που ειδα φοβαμαι να παω στα επομενα. Τελος παντων...

Το επομενο ηταν μια κοπελα. Που οταν της ειπα οτι ειμαι για την συγκατοικηση αρχισε να λεει με τσιριχτη φωνη. "Οχιιι δεν θελω εσεναα. Θελωω τον Χρηστο μουυ" ελεγε και εγω ημουν σε φαση. "WTF BITCH??.....εε και τοτε αναγκαστικα φυγαμε.

"ΓΑΜΩΤΟ....σιγουρα και το επομενο θα ειναι σκατα" λεω νευριασμενα.

"Μπορει να ειναι καλο. Μην σκεφτεσαι αρνητικα." μου ειπε χαιδευοντας την πλατη μου. Η ωρα ηταν 8 το βραδυ. Πως περασε η ωρα ετσιι?? Εχω και χρονοκαθυστερηση. "Φυσικα και εχεις" σε αγαπω Τρελη "Εγω παλι οχι" με πληγωνεις "Το ξερω" σατανικη και ετσι?? "Σκασε και βρες συγκατοικο" Καλα ντεε μην με δειρεις.

Ωχχ θεε μου τρελαινομαι τωρα που το σκεφτομαι.

Περπατησαμε προς την οδο Περικλεους 10. Ηταν μια πολυκατοικια με 4 οροφους και αυτος ή αυτη εμενε στον τεταρτο.
Μπηκαμε στο ασαανσερ και πατησα 4 ενω η Εμιλυ εφτιαχνε τα μαλλια της στον καθρεφτη. Ναι οκ ασχολιαστο.

Πηγαμε στην μια πορτα που υπηρχε σε αυτον τον οροφο και χτυπησα το κουδουνι. Περασαν πεντε λεπτα και δεν ανοιγαν. Στους δρομους θα κοιμαμαι. Η Εμιλυ αρχισε να χτυπαει το κουδουνι συνεχομενα.

"Μωρη σταματα θα μας ακουσει ολη η γειτονια" λεω και ακουω εναν μεσα να φωναζει" γαμω το σπιτι σου" κατι μου λεει η φωνη αλλα το παραλειπω. Ανοιγει την πορτα και βλεπω τον Αλεξ. ΤΟΝ ΑΛΕΞ??? ΟΟΟ ΟΧΙ. Εγω δεν μενω εδω και να με παιρνεις πιπα(σρυυ😂).

"Τι στο....???" λεει σοκαρισμενος καπως.

"Εσυ δεν ζητας συγκατοικο??" τον ρωταει η Εμιλυ χαμογελαστη. Που την βρηκε την χαρα?? Ενας θεος ξερει μονο.

"Εμμ ναιι..εννοω οχι..βασικα μπορει" λεει αγχωμενος?? Αυτο ηταν ερωτηση παρα επιβεβαιωση. Απαξιω.

"Αποφασισε επιτελους. Μας σπαταλας πολυτιμο χρονο" λεω και τον κοιταω.

"Για ποιον λογο ειστε εδω" λεω ξεφυσωντας.

"Πωω εισαι και καθυστερημενο. Πριν λιγο δεν σου ειπε η Εμιλυ για συγκατοικηση??" λεω νευριαζοντας. Μου την σπαει. Δεν θελω να μεινωω μαζι του. "Φυσικα και θελεις" σκασε Τρελη.

"Οπα οπα μην μου πεις οτι θελει αυτη συγκατοικηση" λεει ο αποτυχημενος στην Εμιλυ.

"Σου λεω" ειπε η Εμιλυ. "Γαμωτο" λεει ο αποτυχημενος χαμηλοφωνα.

"Τελικα θα συγκατοικησετε??" ρωταει χαρουμενα η Εμιλυ.

"ΟΧΙ" λεμε ταυτοχρονα.

"Ναι οκ ξερω οτι χρειαζεστε και οι δυο μια συγκατοικηση για αυτο σκαστε και παμε μεσα" λεει η Εμιλυ και μας κοιταει. Αχχ τι καλη.

Ο Αλεξ μουγκρισε και μπηκε μεσα.

"Δεν θελω να μενει με καποιον αναγκαστικα χωρις να το θελει" λεω ψυθιριστα στην Εμιλυ

"Το θελει και παρα θελει...τελειωνε" μου λεει και μπαινουμε μεσα.

Αντε να δουμε τι θα δουμε!!

Γεια σααςς νουτελες!!!

Σορρυ που δεν ανεβασα χτες. Εχουμε και τις γαμημενες εξετασεις. Καταλαβαινετε💜

Αυτο με το διαγωνισμο θα το ανακοινωσω στο επομενο παρτ.

Σαςς αγαπωω νουτελιτσεες💜💜

 The Bad Boy Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα